Komşum..

Hap komşuma da verdiler kanama durmadı hala pazartesi gününü bekliyor oda çok üzülüyor umarım öyle bişeydir çünkü bende çok etkilendim
Çok üzüldüm umarım her şey yolundadır.Çok zor biliyorum.İnsan milyon tane kötü senaryo geçiriyor aklından.Çok çok geçmiş olsun tekrar.İyi haberlerini getirirsiniz umuyorum.

İşte banada o garip oldu kanamanın sebebi nasıl ANLAŞILMAz anlamıyorum daha önce tüp bebek oldu o yüzden doğum yaptığı hastane daha donanimli oraya gidicekler ama hafta sonu girdi beklemesi çok zor. Üzüntüden bende hiç bişey yapamıyorum inanki eşim askere gidicek şehir dışına cikicaktim ben ama onu bile ertleicem hastalık durumuna göre bende çok zor stresli zamanlar geçiriyorum çok üzüldüm :(
Abimin eşi doğumdan bir bir buçuk hafta sonra diye hatırlıyorum kanaması oldu o yüzden sordum doğumdan ne kadar sonra oldu kanama diye. Bence çok fazla beklemesin bu dr olmadı başka dr a gitsin

Bir çok sebebi olabilir.
Doktor nasıl göremedi anlamadım. Usg ile göremezse alttan baksaydı.

Doğum mu yaptı? Düşük mü oldu? Bebek tedavisi görüyor mu? Kaç yaşında? Adeti normalde düzenli mi?
Bunlar önemli konular.
Bebek tedavisi görüyorsa hormonal bir problem olabilir mesela..
Doğum yaptıysa parça kalmış olabilir..
Kanama önemli bir şey ben beklemezdim şahsen..
Alttan bakmış anlamadim ki kanamanın şu nedenden dolayı olduğunu söylememiş. Tüp bebek tedavisiyle 2 yıl önce bir çocuğu oldu Adeti son zamanlarda düzenli değildi ama ailesinde erken menopoz durumu varmış bilmiyorum ondan olur mu Yaşı da 40 sanırım oda beklemeyecek ama araya hafta sonu girdi doktoru yokmuş ki

Alttan bakmış anlamadim ki kanamanın şu nedenden dolayı olduğunu söylememiş. Tüp bebek tedavisiyle 2 yıl önce bir çocuğu oldu Adeti son zamanlarda düzenli değildi ama ailesinde erken menopoz durumu varmış bilmiyorum ondan olur mu Yaşı da 40 sanırım oda beklemeyecek ama araya hafta sonu girdi doktoru yokmuş ki

Menopoz başlangıcı konusunda hiç fikrim yok. Belki kist vardır.

Ben doğum yapalı 5 ay oluyor ve 5 aydır aralıksız kanamam var kendi doktoruma gittim,başka doktora gittim,üniversite hastanesi,araştırma hastanesi her yere gittim kadın doğum urolojiye gönderdi üroloji kadın doğuma 5 aydır saçma sapan kan kaybediyorum sürekli. En sonunda yumurtalıkta kist oluştuğunu tespit etti doktorun birisi doğum kontrol hapıyla 3 gunde kanamam kesildi bu kadar basit bir seyi aylarca tespit edemeyen doktorların eline kalmışız hayret ediyorum cidden. Siz de üzülmeyin insallah onemli bir seyi yoktur
Ayy inşallah şimdi artık doktorlarada güven yok ya umarım çok basit birşeydir

Hayırlı günler Arkadaşlar..
Çok samimi olduğum komşumun 1 haftadir sürekli olan durmayan kanaması var doktora Gitti bir sürü şey saymış rahim duvarı kalinlasmasi kist falan diye ama kanamanın neden olduğunu anlayamamış geçmezse kürtaj yapariz kanama oldukça oda halsizlik yapıyor. Oda kendi doğum yaptığı doktora sıra aldı tekrar sanırım güvenmediği için şuan için burdada benden başka kimsesi yok gurbette dünden beri üzüntüden beynim durdu benimde ağladım bir ton üzüntüden onu üzgün gördükçe bişey yapamıyorum.
Acaba böyle bir durum yaşayan varmı kürtaj olup hemen ayağa kalkılıyormu içimi dökmek istedim çok üzgünüm :KK43:
Hiç korkmasın aynı şeyi yaşadım durmayınca kürtaj oldum iyi huylu tümör çıktı çok şükür ki geçti
Ağrı sızı birşey yok kürtaj sonrası adet sancısısının daha hafifi oluyor o kadar korkmasın şakın merak ettiği başka birşey varsa sorun siz

Çok samimi olduğum komşumun 1 haftadir sürekli olan durmayan kanaması var doktora Gitti bir sürü şey saymış rahim duvarı kalinlasmasi kist falan diye ama kanamanın neden olduğunu anlayamamış geçmezse kürtaj yapariz kanama oldukça oda halsizlik yapıyor. Oda kendi doğum yaptığı doktora sıra aldı tekrar sanırım güvenmediği için şuan için burdada benden başka kimsesi yok gurbette dünden beri üzüntüden beynim durdu benimde ağladım bir ton üzüntüden onu üzgün gördükçe bişey yapamıyorum.
Acaba böyle bir durum yaşayan varmı kürtaj olup hemen ayağa kalkılıyormu içimi dökmek istedim çok üzgünüm :KK43:
Kan acik canli bir kirmizi mi.. adet kani bulanik kahveye donukdur pis kandir yani.. aksi ise hastalikdir.. agrisi varsa filan.. hamile olsa haberi olur herhalde dusuk olsa

İşte banada o garip oldu kanamanın sebebi nasıl ANLAŞILMAz anlamıyorum daha önce tüp bebek oldu o yüzden doğum yaptığı hastane daha donanimli oraya gidicekler ama hafta sonu girdi beklemesi çok zor. Üzüntüden bende hiç bişey yapamıyorum inanki eşim askere gidicek şehir dışına cikicaktim ben ama onu bile ertleicem hastalık durumuna göre bende çok zor stresli zamanlar geçiriyorum çok üzüldüm :KK43:
Ne zaman dogum yapti ki rahim de parca kalmis belki dogumda cikmamis..

Bir de herhangi bir dogum kontrol kullaniyor mu.. ben yasadim.. aylik igne olmustum ilk oldugum ay adetim normal ken ikinci oldugum igneden sonraki adetim 10 gun ve cok agrili gecmisti.. bilemicem tabi ben neden yasadim ama igneye yormustum

Selam komşunuzda mıyom olabilir o kanama yapar benım komşumda da miyom vardı devamlı kanama yapıyordu doktor kalbi atmıyo kürtaj yapıcaz dedı gıttı aldırmaya kalbı atıyormuş başka doktora gıttı tabi mıyom devamlı kanama yaptı çünkü hamilelikte dahada büyürmüş nitekim kanamalı geçirilen gebelik sonrası turp gıbı saglıklı cocugu oldu başka doktorada gıtsın komşun

Selam komşunuzda mıyom olabilir o kanama yapar benım komşumda da miyom vardı devamlı kanama yapıyordu doktor kalbi atmıyo kürtaj yapıcaz dedı gıttı aldırmaya kalbı atıyormuş başka doktora gıttı tabi mıyom devamlı kanama yaptı çünkü hamilelikte dahada büyürmüş nitekim kanamalı geçirilen gebelik sonrası turp gıbı saglıklı cocugu oldu başka doktorada gıtsın komşun
Pardon hamile değilmiş ama yınede miyom olabilir başka doktora gıtsın

İlk Doğumdan sonra bende de olmuştu. Önce kahve leke gibi sonra normal Kırmızı bazen yoğun bazen de damla damla geliyordu. Kürtaj yapıldı ama tam baydıkları için bir şey hissetmedim bir gece kaldım sanırım hastanede. Rahim içinde iltihap olmuş .Doğumdan parça kalmış olabilir ya da farkına varmadığın bir gebelik geçirip düşük yapmış olabilirsin o da iltihap yapmış dedi. Bir hafta kadar ilaç kullandık değişen bir şey olmayınca da kürtaj oldum. Kürtaj olana kadar bir ay falan sürmüştü kanamam. Ama benim rahimde incelme kalınlaşma falan birşey olmamıştı. Pataloji sonuçları da temiz geldi çok şükür sonrasında tekrar Doğum yaptım... ilk gittiğim doktor bana da kist var falan demişti ama yanılmış.

Eğer dediği gibi ailede erken menopoz varsa ondan olmuş olabilir..Bende de aynı durum olmuştu rahim duvarım kalınlaşmıştı kürtajla inceltildi patoloji sonucu temiz çıktı ve kanamam durdu.

Çok geçmiş olsun, benim bebeğim de 15 aylık oldu ve sürekli leke geliyor bir adetten öbür adete kadar. Fazla değil ama can sıkıcı işte. İnşallah arkadaşının kötü bir şeyi yoktur

Hiç korkmasın aynı şeyi yaşadım durmayınca kürtaj oldum iyi huylu tümör çıktı çok şükür ki geçti
Ağrı sızı birşey yok kürtaj sonrası adet sancısısının daha hafifi oluyor o kadar korkmasın şakın merak ettiği başka birşey varsa sorun siz
Ayy şu msjiniz o kadar içimi ferahlatti ki çok etkilendim bende çok üzüldüm iple pazartesiyi çekiyor.

Eğer dediği gibi ailede erken menopoz varsa ondan olmuş olabilir..Bende de aynı durum olmuştu rahim duvarım kalınlaşmıştı kürtajla inceltildi patoloji sonucu temiz çıktı ve kanamam durdu.
Evet annesi teyzeleri falan hep erken menopoz olmuş. Peki patoloji sonuçları kaç günde belli oluyor

Back
X