Komşum :(

Zibidi_

Musmutlu bir hayat çabası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
416
194
133
Arkadaşlar karşı komşum çok gürültü yapıyo özellikle geceleri. Bebeğimin odasıyla komşumun oturma odası yanyana ve ne konuşuyosa ben dinliyorum gece gündüz demiyo hep bi gürültü. Kültür olarak çok farklı kültürümüz var kökeni farlı (ne olduğunu söyleyip farklı düşüncelere yol açmıycam) aynı apartmanda kızı da oturuyo gece 12 de bile bi aşağı bi yukarı. Yeni doğum yaptım evde gece 11 de müzik sesleri (halay müzikleri) falan sustum sustum ama yoruldum. Bütün gün ev işi bebek derken tam kızı uyutuyorum yatcam gürültülerinden uyanıyoruz gece karyolada 3 kişi yatmaktan sıkıldım. Ki kızımı hiç yanımda yatırmadım doğdu doğalı. Napmalıyım sizce? Bide psikolojik sorunları varmış onun için tersleşmek istemiyorum ama çok sıkılmış durumdayım

Güzel bir dille uyarın ilk önce yada apartman yöneticinize söyleyin o halletsin..

Valla benimde yan tarafimda o sekilde aile apartmani var birbirlerine seslenmiyo sanki kükrüyorlar nerden cikiyor o ses anlamadim yazin kapi pencere acamadim evim dipdibe terslesmek istemiyorum Allah yardcimiz olsun valla

Şikayet edin cezayı yiyince değil halay müziği Düğüne bile gitmezler.
O zamanlarda biri şikayet etmiş kapıdına polis geldi apartmanı inletti gece 11 de kapı kapı dolaştı kim şikayet etti diye inatlaştı bi fazla açtı müziği yani o da bi çare olmuyo

Yöneticiniz isim vermeden, bütün apartmanın rahatsız olduğunu söyleyerek uyarsın. Olmadı zabıtayı arayıp isim vermeden şikayet edin.

Konuşun ne demişler insanlar konuşa konuşa diye konuştuğunuz da farklı tepki veriyorsa şikayet edin, kendi yaptığı rahatsızlıktan dolayı neden çilesini siz çekeceksiniz ki

Güzel bir dille uyarın ilk önce yada apartman yöneticinize söyleyin o halletsin..
geçen matkap çalıştırdılar kapısına gittim bebek korktu biraz anlayış diye bi fazla çalıştırcam diye sonra kızına dedim haberim olsaydı bebeği farklı bi ortamda tutardım diye üste çıktılar. Uyarılarımı ben söyleyip ben dinliyorum

Bunları edepsizlik paklar, laftan uyarmadan anlamazlar
Tüm apartman birleşip, kapılarına dayanın, rezillik çıkarın
Hoş bir şey değil ama kesin çözüm

Benim de üst katımda bi bayan var benzer şikayetlerde bulunduğum.
Yalnız bizim ki çocuklarına bağırıyor gece gündüz demeden.İki gün önce gecenin 4ünde yataktan fırladık eşim oğlum ben.
Hayatımda böyle tiz bir cırlama duymadım, bağırmıyor cırlıyor, cinnet geçiriyor sanki.hem ürkütücü hem sinir bozucu.
Ben eşim müsaade etmediği için ses etmiyorum yoksa o çok çıkan sesini kısmasını bilirim.Umrumda olmaz kötü olurum falan ama eşime hak veriyorum kavgayla çözülmez böyle şeyler.

o zaman laftan anlamıyorsa gerekli yerlere yap başvurunu

O zamanlarda biri şikayet etmiş kapıdına polis geldi apartmanı inletti gece 11 de kapı kapı dolaştı kim şikayet etti diye inatlaştı bi fazla açtı müziği yani o da bi çare olmuyo

Bidaha etseydiniz. Yalnız benim bildiğim polise değil beyaz masaya şikayet edilmesi lazım. Ha kapına 11 de dayanıyosa Ozaman edersin polise

Bütün gün evde yalnızım eşim korkuyo uğraşmak istemiyo haklı olarak rüyalarıma bile giriyo. Yöneticiye de güvenmiyorum bugün yüzüne gülen yarın suratına bakmıyo ne kadar güvenilir. Kiracıyım ev sahibi olsam daha kolay olurdu benim için. Evimi seviyorum oturduğumuz kiraya en uygun en güzel ev bu. 8 aylık bebekle nereye gideyim ki

Dün gece de ben sinir oldum. Gece saat 3 pal dır küldür ayak sesleri sanki ayaklarında nal var birinin. Odadan odaya hızlı hızlı yürüyor. Takır tukur sesler sanki eşya çekiyorlar oraya buraya. Bir ara korktum acacaba hırsızmı diye . Ama öyle muhabbetimiz yok yani onlar evde mi değilmi bilmem telefonları falan da yok. 1 saatten fazla sürdü sonra uyumuşım. Şu yere büyük baş gibi basan insanlara uyuz oluyorum.

bizim komşularda dedektif gibi maşallahh kim kime gitmiş, kime misafir gelmiş çıkmış herşeyi bilirler

uyarın. bizim alt komşumuzda azeri, iki çocuğu var ve sürekli gülüşmeler bağıra bağıra konuşmalar. geldiğinin haftasında bana bizim daireden gelen ayak seslerinden rahatsız olduğunu söyledi ben uyaramıyorum misilleme yapıyo demesin diye ama sinir bozucu gerçekten anlıyorum sizi

Zabıtayı arayın para cezası keserler,eğer yönetim başedemiyorsa bütün uyarılara rağmen,ayrıca apartmanın huzuru bozuyorsa ve diğer komşularda şikayetçi ise apartmandan bile atılır ev sahibi olsa bile fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…