Aynı binada oturduğum komşum war aynı yaşdayz iyi anlaşıyoruz ama kendisi benim düşmanım diyebıleceğim ortak tanıdımız biriyle görusuyor , hem benle hem onla yani..biliyor benim o kişidn nefret ettımı hatta diğer komşumla arkadaşlımı bitirdm düşmanımla samimi diye , bunu da biliyor ama oturmaya cağardında falan gidiyor e onlar gorusunce ben bu komşumdan soğuyorum guwenemiyorum ona dawranışlarıma yansıyor bu onla goruşmesem ck sıkılyrm kimse yk ondan başka etrafımda kafa dengimde ,sizce ben kıza nasıl dawranmalıym walla napcamı şaşırdım
sen de diğerinden bahsetme yokmuş gibi davranAynı binada oturduğum komşum war aynı yaşdayz iyi anlaşıyoruz ama kendisi benim düşmanım diyebıleceğim ortak tanıdımız biriyle görusuyor , hem benle hem onla yani..biliyor benim o kişidn nefret ettımı hatta diğer komşumla arkadaşlımı bitirdm düşmanımla samimi diye , bunu da biliyor ama oturmaya cağardında falan gidiyor e onlar gorusunce ben bu komşumdan soğuyorum guwenemiyorum ona dawranışlarıma yansıyor bu onla goruşmesem ck sıkılyrm kimse yk ondan başka etrafımda kafa dengimde ,sizce ben kıza nasıl dawranmalıym walla napcamı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?