Komşum:(

Ya empati yapın lutfn ya hergun ewinizde ekmeğnızı yıyen çayınızı ıcen insan duşmanınızla gorusuyor bunu gerckten normalmi karşılardnz

Kızlar ewet ben konuşmuym die oda buna mecbur değl ama o düsmanımın bana yasattıklarına bızzat sahit oldu nakadar uzuldumu gordu ben şahsen gorusmeye çekinirdm arkadaşmın duşmanıyla we bana nispet olsun die en yakn arkadaşımı çağarıyor ki kendısı kac yasında kadın ya bılmıyrm çk ters değlmi sizce ya
Değil siz gorusmuyorsunuz diye oda gorusmeyecek diye birşey yok istediği kişi ile görüşür.

Aynı binada oturduğum komşum war aynı yaşdayz iyi anlaşıyoruz ama kendisi benim düşmanım diyebıleceğim ortak tanıdımız biriyle görusuyor , hem benle hem onla yani..biliyor benim o kişidn nefret ettımı hatta diğer komşumla arkadaşlımı bitirdm düşmanımla samimi diye , bunu da biliyor ama oturmaya cağardında falan gidiyor e onlar gorusunce ben bu komşumdan soğuyorum guwenemiyorum ona dawranışlarıma yansıyor bu onla goruşmesem ck sıkılyrm kimse yk ondan başka etrafımda kafa dengimde ,sizce ben kıza nasıl dawranmalıym walla napcamı şaşırdım
Sizin aranizdaki sorunu bilemiyecem ama anneminde bir komsusu vardi mahalleden birine kustu daha sonra o kiseye konusan herkese ve o konusanlara konusanlarada kustu yillarca da kus :KK53: konuzu okuyunca onu hatirldim boyle devam edersenoz yalniz kalirsiniz hic kimseyi yonetmeye hakkiniz yok !:KK20:

Aynı binada oturduğum komşum war aynı yaşdayz iyi anlaşıyoruz ama kendisi benim düşmanım diyebıleceğim ortak tanıdımız biriyle görusuyor , hem benle hem onla yani..biliyor benim o kişidn nefret ettımı hatta diğer komşumla arkadaşlımı bitirdm düşmanımla samimi diye , bunu da biliyor ama oturmaya cağardında falan gidiyor e onlar gorusunce ben bu komşumdan soğuyorum guwenemiyorum ona dawranışlarıma yansıyor bu onla goruşmesem ck sıkılyrm kimse yk ondan başka etrafımda kafa dengimde ,sizce ben kıza nasıl dawranmalıym walla napcamı şaşırdım
Bu durumu bende yasadim ve cok etkileniyordum birinen aran bozuksa ortak arktas olunca durumlar iyi gitmiyor mutlaka arktasla, ya bagzen laf verir onun hakkinda yada onun hakkinda konusma gecer ve bu insani etkiliyor bende mesela icimden istemezdim arktasimin gorusmesini ama bunu ona demedin ama bu etkiliyordu beni bende arktasima icimden soguya biliyordum ayni sizin gibi ne hissettiginizi iyi anliyorum,bilmiyorum arktsiniz laf getirip geliyormu size veya ona onada dikkat et derim gerci nasil karakterde oldugunu sen daha iyi bilirsin benim arktas mesela bana gelince beni hakli ona gelince ona yag yakiyordu belki elinde olmadan, ama su bir gercek ortak arktas olunca zor yani etkilenme mutsuzluk oluyor ister istemez istemiyorusn arktşinın onunla gorusmesini umarim arktsin durust birisidir

Ya empati yapın lutfn ya hergun ewinizde ekmeğnızı yıyen çayınızı ıcen insan duşmanınızla gorusuyor bunu gerckten normalmi karşılardnz

madem bu kadar katlanılmaz bişey siz de görüşmeyeceksiniz. başka çare yok. bize göre olması gerekeni söylüyoruz, kabullenmiyosunuz.

Bu tür arkadaşlıklardan hazetmem, çünkü insanı yıpratır. Boşanınca olur bu tür şeyler, eşlerin ortak arkadaşları vardır. Psikologlar mesela boşanan çiftlere arkadaşlarınızı paylaştırın derler. Çünkü aynı dediğiniz gibi her iki tarafla görüşen ile tam dostluk olmuyor. Şu örnek daha iyi açıklar; kız kardeşiniz boşansa eski kocasıyla arkadaşlık yapmaya devam eder misiniz? Hayır. Çünkü kız kardeşinizi çok seviyorsunuz ve onu üzeni görmek istemezsiniz. Sizin durumunuzda böyle. Yalnız kalmaktan korkmayın. Bu ilişkinin getirdiği stres sizi daha çok etkiler.

Bende sizi haksız buldum siz anlaşamadıysanız o da anlaşamayacak diye birşey yok ki. Soğumanızı da hiç anlayamadım. Çekinceniz sizden öğrendiklerini eğer o "düşmanım" diye tabir ettiğiniz arkadaşa anlatmaksa zaten yakın olduğunuzu sanmıyorum. Sıradan şeyler konuşun sırlarınızı vermeyin.

Herkes istediği kişiyle görüşmekte ozgurdur. Beni nasıl kirdigini gördü diyorsun o zaman yorum yapiyormuydu küs oldugunuz kişiyle ilgili yoksa tepkisiz mi kalıyordu.

Takma deyip duruyor zaten hç bi zaman bana dost gibi yaklaşmadı ama cansıkıntısından gorusuyor benle farkındayım.coğu kisi benı haksız bulmuş buna da ayrı şaşırdm ben bu durumda nasl tutum sergilemelıyım dıye konu açtm

küsün küsü olmaz.
belki küs olduğunuz komşu, ortak komşunun sizinle görüşmesini istemiyordur ama arkadaşınız sizinle görüşmeyi kesmemiş. yani ortada durmuş taraf olmamış.
seçim yaptırmayın yalnız kalırsınız.

senin küs olduğunla o niye küssün. sadece küs olduğunla yanında dedikodusunu yapma o kadar

Senin sevmedigini o da sevmeyecek diye bişey olur mu,bu düşüncenizi ona belli etmemeye çalışın yoksa çok itici olursun

eger arada laf taşıma Vs yapmıyorsa bence bi sorun olmaz onunla konuşmasının sence de olmasın

Ben de dostumu sahiplenirim. Ve duygularımı anlamasını ve ona göre davranmasini beklerim. Yalnız gidip te görüş veya görüşme demem. Kimsenin kararlarına müdahale etme hakkım yok çünkü. Yalnız ortak arkadaş mevzusu can sıkıcı olur. Şahsen ben görüşmek istemediğim birinden haber almak durumunda kalmak istemezdim. Ister istemez insan acaba konuştular mi arkamdan diye düşünür. Bir arkadaş yazmış terapistler "Terapistler arkadaşlarınızı bölüştürün." diye tavsiye vermiş. Mantıklı geldi bana. Yalnız böyle düşmanım gibi tabirler kullanmak çocukça geldi bana. Onu da söylemeden geçemeyeceğim. :KK4:

Düşman nedir yavv.kan davalınızmı .sizi öldürmeye mi kalktı nedir yani bu kadar düşman düşman

Taraf seçmesini isteyemezsiniz

Ben de dostumu sahiplenirim. Ve duygularımı anlamasını ve ona göre davranmasini beklerim. Yalnız gidip te görüş veya görüşme demem. Kimsenin kararlarına müdahale etme hakkım yok çünkü. Yalnız ortak arkadaş mevzusu can sıkıcı olur. Şahsen ben görüşmek istemediğim birinden haber almak durumunda kalmak istemezdim. Ister istemez insan acaba konuştular mi arkamdan diye düşünür. Bir arkadaş yazmış terapistler "Terapistler arkadaşlarınızı bölüştürün." diye tavsiye vermiş. Mantıklı geldi bana. Yalnız böyle düşmanım gibi tabirler kullanmak çocukça geldi bana. Onu da söylemeden geçemeyeceğim. :KK4:
Dusmanim cunku canim esimle arami bozan ve benim arkadaslarimla arami bizan iftiraci biri dusmanindir bunun.cocugu falan yok....sende dostlarinu benim gibi sahipleniryorsuh anlasilan peki demezdim diyosun napatdim.benim durumunda olsaydin

Back
X