- 5 Ağustos 2014
- 599
- 571
- 303
Sanırım eskisi gibi olamazdım. Yavas yavas kendiliğimden uzaklaşırdım.
Bende evlenerek şehir değiştirdim. Kurslara yazıldım vs o şekilde az çok bir arkadaş ortamı kurdum kendime. İlk başlarda eltim le cok sık gidip geliyorduk. Sonra işler karıştı görüşmüyoruz.
O da benim inadıma sürekli kapıma çıkan dengesiz komşumla kanki oldu. Hepimizin başında bi deli var da; düşmanım diyip kendini bilemek ondan çok sana zarar verir.
Bir de ben biri bana çok birini anlatsın istemem. Çünkü; negatif bi saygısızlık bana yapılmamış bile olsa ; o insana karşı eskisi gibi olamıyorum. Başka birine yapan bana da yapar diye düşünüyorum. Sonuçta bu bir karakter meselesi. Bende böyle geliştiği için belki de beklentim o yönde. Ama bunu kimseye teklif edemem. Bunlar duygularım.

Bir de ben biri bana çok birini anlatsın istemem. Çünkü; negatif bi saygısızlık bana yapılmamış bile olsa ; o insana karşı eskisi gibi olamıyorum. Başka birine yapan bana da yapar diye düşünüyorum. Sonuçta bu bir karakter meselesi. Bende böyle geliştiği için belki de beklentim o yönde. Ama bunu kimseye teklif edemem. Bunlar duygularım.