Komsum

pitpigim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2015
3.853
2.770
133
34
Bu ara ne çok konu açar oldum..
Ama burada dertleşmek iyi geliyor sevgili kk üyeleri
Bu defa ki aklıma takılan birşey uzun zamandır dikkatimi çekiyor 4 katlı apartmanda oturuyorum ev sahibimiz en üstte diğer 3 kişi kiracıyiz kızlar komşum evli ve eve erkek alıyor ilk başta yok ben yanlış anliyorum olamaz bi süre sonra takip etmeye başladım takıntılı bir şekilde :) sabahları geliyor bir saat kalıyor şapkasını girerken ve çıkarken kullanıyor sonra evin biraz ilerisine gidip bi müddet tlfda konuştuktan sonra gidiyor adam resmen takıldım kaldım bu konuya eşimle paylaşmadım bu durumu
Paylaşmak istedim uyarmali miyim acaba hiç hos birşey değil sonuçta

nasıl uyarıcaksınız eve erkek almayın esiniz ogrenir diyemi neticede komsu akrabanız arkadasınız falan olur alır karsınıza konusursunuz nedir bu olay diye karsı tarafın nasıl tepki vericegini bilmiyorsanız sadece varsayım uzerine gidip boyle birsey diyceksiniz altından baska birseyde cıkabilir veya tamda sandıgınız gibi birsey kadın dengesizin biridir basınıza bela alırsınız bence hic gerek yok

Karışmayın. Sizi de ilgilendirmez zaten.
Velev ki karıştınız ve düşündüğünüz gibi değil. Yada size iftıra atıyor kadın işleri cirkinlestiriyor yada eve aldığı adam gelip sizi rahatsız ediyor vs vs .. dertsiz başınıza dert almayın .

Back
X