Şu yeni kapılardan mı acaba akıllı sistem kapımış bizimkiesim yazin kale den yuva aldi ama klsik anahtar iste 25 demisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu yeni kapılardan mı acaba akıllı sistem kapımış bizimkiesim yazin kale den yuva aldi ama klsik anahtar iste 25 demisti
1 seneden beri tanıyorum komşumu pek yeni sayılmaz.. şuan üzüldüm gerçekten. Eşime söyliycem ama bi sürü de laf yiyeceğim kesinSonradan gerçek ortaya çıkarsa kocanızla aranız daha kötü olur. Peşin peşin söyleyin, o da tepkisini göstersin ve olay kapansın bence. Komşunuz yeni mi?
Eve taşındığımızda 50 tl gibi bi ücrete değiştirdik. Bence deģiştirmelisiniz. Eşim evlendiğimizde annemde bi anahtar olsun demişti kesinlikle red ettim. Ev özeldir ve insanlara annem dahi olsa pek güvenemem.Ortalama ne kdardır yuva değişimi ? Kapı yeni kapılardan kilit sistemi bi ilginç
Bende akıllandım bir daha kesinlikle vermem kimseyeEve taşındığımızda 50 tl gibi bi ücrete değiştirdik. Bence deģiştirmelisiniz. Eşim evlendiğimizde annemde bi anahtar olsun demişti kesinlikle red ettim. Ev özeldir ve insanlara annem dahi olsa pek güvenemem.
Evet ucuz ve çok kısa bi işlem 10 dakika sürmedi. Belki komşunuzun bir zararı olmamıştır ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Böylece hem içiniz daha rahat olur.Bende akıllandım bir daha kesinlikle vermem kimseyeeşim güvenmediğin insanlara neden anahtar verıosın diyecek bi sürü kaf yicem ama mecburum değiştirmem lazım.. yoksa bu endişeyle yaşanamaz
Evden bıçakla şalımı alınca korktum yani.. ne alaka onları almış. Kesinlikle değiştiricemEvet ucuz ve çok kısa bi işlem 10 dakika sürmedi. Belki komşunuzun bir zararı olmamıştır ama bu olmayacağı anlamına gelmez. Böylece hem içiniz daha rahat olur.
Benim gibi anahtarı ic kapıda takili unut, çilingir çağırBende akıllandım bir daha kesinlikle vermem kimseyeeşim güvenmediğin insanlara neden anahtar verıosın diyecek bi sürü kaf yicem ama mecburum değiştirmem lazım.. yoksa bu endişeyle yaşanamaz
Bir daha tövbe vermem kimseye akıllandım
yeni evlendiğim için altınlarım war. Yoksa zengin biri değilim .
Yanlış anlaşıldıysam özürdilerim pırlantalarım altınlarım derken... yatak odasında komidinin üstünde durur hep. Yani güvendiğim için komşuma anahtarı verdim sonuçta onun da evi belli yeri belli.
Ortalama 30,50tl civarı kendin takabilirisnOrtalama ne kdardır yuva değişimi ? Kapı yeni kapılardan kilit sistemi bi ilginç
Bıçakla şal kesinlikle benim.. yani insan malını tanımaz mı ? Ayrıca evde bıçak takımımdan o bıçak eksik şalım da yokBirine bir şey emanet edilmeden ÖNCE arada güven var mı, ona bakılır. Siz ters iş yapmışsınız. Komşunuzun huyunu suyunu hiç mi bilmiyordunuz anahtar vermeden önce? Vermeseydiniz yani bence de anahtarı. Kadında gördüğünüz eşyalar pekala onun kendi malı da olabilir zaten, o da ayrı konu. sorun kendisine.
yaptiklari ilginc habersiz alip birde piskin piskin soylememesi.sizinde sormamaniz ilginc ama ben olsam o sal o bicak benim degilmi derdim yani ve bir daha asla anahtar vermezdim ona.cok mu samimisiniz hani bazi iliskiler asiri samimi olur artik bi tarafin yuzsuzluk yapacak boyutta olmasina kadarOrtalama ne kdardır yuva değişimi ? Kapı yeni kapılardan kilit sistemi bi ilginç