• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuma evim'in anahtarını emanet ettim pişmanım

Belki bıçak ve şalınızı alarak nabzınızı yoklamıştır bir de pişkin pişkin karşınız da takmış ve siz de hiçbişey diyememişsiniz bundan cesaret alarak yarın öbür gün daha kıymetli eşyalarınızı alır. En mantıklısı tabi ki kilidi değiştirmek, eşiniz kızacaksa da kilide kızsın evinize hırsız giripte eşyalarınızın çalındığı vakit eminim daha çok sinirlenir.

Merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..​
emanet edecek duruma gelsem bile usulünce isterdim aa yok isteyemedim durum bu şekilde ilerledi ozaman kilidi degiştiririm
eşim yapmaz derseniz içinde anahtarı kırar kilidi bozar mecbur bırakırdım
eşyalarınızı onda gördügünüz halde istememek ona bu durumu normal karşıladıgınız imajını vermişsiniz gibi geldi

Şok oldum ondan hiç beklemediğim bi hareketli çünkü bana yardımları çok olmuştu ve iyibiridir de .. utandım yüzüne demeyi :KK43:
Babama vermem. Eşim kızar melek ya ev yansa der 'Yansın ama mahremime kimse girmesin' derim. Açık ve net anne babama vermedim daha ne denir. Hayatta obsesif olabilecek derecede takık olduğum tek konu. Her taşındığımda ilk iş o anahtar değişır. Ne demek komşu kafayı yerim kocam verse boşarım. Lütfen eşinizle konuşun o kilidi değişin anahtarı da ev yanma pahasına kimseye vermeyin.
Aynn bende ev değiştirirken kilidi değiştiririm kimseyde vermm

Arkadasimla birbirimizde anahtarlarimiz var yillardir, cunku ikimiz de sehir disina ciktigimizda birbirimizin kedilerine bakiyoruz.
Ama bizim aramizda 25 yillik dostluk var, oyle 3-5ay tanıdığım komsuya anahtar vermek zorunda kalsam doner donmez kilidi degistirir evin her tarafini da kontrol ederim kamera falan koymuş mu diye.

Cok iyi tanimadigim komsuya asla birakmazdim.7 senelik dostum var simdi ben de ona birakacagim insanlik hali anahtari unutuyorsun vs..bence acil kiliti degistirin.

Annemin anahtar biraktigi 1 tane komsusu vardir. Ama benim komsum bile yok. Ben kimseye guvenemiyorum maalesef. Kilidini degistirin bence evin.

Iyi cesaret vallaha. Nasıl veriyor bu insanlar komsularina anahtar anlamış değilim. Ne münasebet yani. Ben eltilerime bile anahtar bırakmam. Bir kotuluklerini görmedim ama insanoglu ışte beşer şaşar diye bir laf vardır. Gerek te yok ayrıca. Hem öyle yabancılara nasıl güveniyorsunuz allah aşkına. Hirlisi var hırsızı var manyağı var sapigi var. Ne bilim ben olsam vermem

kapı göbeğini değiştirin bu şüpheyle yaşamaktansasa bir dahada aileniz haric kimseye emanet etmeyin derim

Ay çantam çalındı evin anahtarları içindeydi diyip anahtarlarınızı değiştirin olsun bitsin mazeret uydurmak zor olmasa gerek.Demek ki siz yokken evinizde geziyor hiç bir şey almasa bile ben huylanırım kesinlikle anahtarları değiştirin.

Anahtarinizi değiştirmelisiniz. Ya pirlantalarinizi alsaydı? Şal ve bicagi isteyemiyorsunuz, altın kaybolsaydi, bb u konu yüzünden yüz göz olmak ne kadar kotu olurdu.

Once Anahtari değiştirin.sonra sal ve bicaginizi isteyin. İstememeniz abes olur. Sanki her seyinizi kullanabilir sizin de sesiniz çıkmaz imajı oluşur.

Esinize hata yaptım dersiniz

Madem eşim laf yapar diyosun, yuvayı değiştir eşin eve gelince kapıyı sen aç o wcdeyken falan da eski anahtarı al yeniyi tak farketmez bile.

Kendinizi garantiye alıp komşunuzu hırsız tutmayın,hayır isteseniz ne olacak ki ya benim de aynı bıçaktan vardı derse!O yüzden hiç bir şey demeden anahtarı değiştirin.

Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımo onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı dedem bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..
dergistir kesimlikle

eşyalarını sormadan alıp kullanıyor oluşu çok sıkıntılı bir durum ben olsam çoktan kilidi değişmiştim.

Merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..​
kısa net üç kelime ; evin anahtarını değiştir.

Back
X