• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuma evim'in anahtarını emanet ettim pişmanım

ee boynunda şalını gördüysen o benim galiba diyemedin mi, evet derse nerden aldın diye sorsaydın. şu anda çok geç değil bir çilingir çağır kilitleri değiştir o da senden habersiz girmeye çalışırsa anlar veya sorarsa da, evimden birşeyler kayboluyor gibi geldi oyüzden hırsız mı var emin olamadım içim rahat etsin diye değiştirdim dersin

Herkese emanet edilmez tabi ki.

Tatile giderken balıklara yem versin diye bir komşumuza emanet etmiştik. Eşim güvendiği için sorun etmedim. Ama çok hassas bir konu herkese güven olmaz.

Biraz daha gözlemle. Eğer şüpheli hareketi olursa eve gizli kamera koy sen yokken girecek mi bakalım. İçin rahatlasın..

Evde altın ve pırlantalarım wardı. Hem de meydandaydı.. bıçak ve şalo almış olması beni daha çok korkuttu ruh hastası gibi..
evde ortalık yerde değerli eşyalarınız varken anahtarı komşuya vermek mi?? Sizde bi garipsiniz bence.. bi kilit değişimini bu kadar dusuneceginize çağırın değiştirin. Eşine de anahtar kırıldı içinde dersiniz.

Anahtarını komşuyamı vermiş:KK45:
Oda şalını ve bıçağını çalmış hemiii:KK70:
Bide konu açmış napayım diyemi soruyor:confused:

Yorum yok...:ruh:

Bıçakla şal kesinlikle benim.. yani insan malını tanımaz mı ? Ayrıca evde bıçak takımımdan o bıçak eksik şalım da yok
Komsuna gidip sana anahtar emanet ettim ama esyalarimi sende goruyorum . neden ? Diyebilirsin.
Insanlar konusa konusa demisler.

20 TL ye evin anahtarını değiştirebilirsiniz
Ben kimseye evimin anahtarını vermem hiç kimseye güven olmaz... Hayır evime hırsız girse birşey olsa anahtar başkasında olsa onlarda zan altında olur hiç birşey olmasa bile ... Gereksiz birşey

ben bakkala emanet etmiştim :D pişman olmadım. çünkü güvenilir insanlar. ama sizin ki gibi hoş olmayan davranışlarını görsem kesinlikle yeni anahtar yaptırırdım. can güvenliği için en azından . belli ki karşıdaki anormal.

Merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..​
Kilidi degistirin yahu.

Samimiyetten yapilmis tir. Egerki degerli esyalariniz duruyorsa sorun yoktur...zaten samimiyet yoksa anahtar emanet edilmez yazik kadina bence bu yaptiginiz hareket dogru degil asil size guvenilemez diue dusunuyorum.

Annem veya kv dışında kimseye anahtar bırakmam.O da tatile ,uzun yolculuğa çıkacaksam.
Ben şalımı ,bıçağımı görsem aynısından benim de vardı derim,imalı imalı bakarım.
İçinizde şüphe olacağına söyleyin eşinize .Kızarsa da kızsın ,ölüm yok ya sonunda.
Kızar verdiğime diyorsanız ,anahtarı kaybettiğinizi ,içinizin rahat etmediğini ,kiliti değiştirmeniz gerektiğini söyleyin.

Evime hırsız girmiş de ,koyduğum şeyler yerinde Yok, şalım bıçağımı yok .de.
Ben aldım derse izinsiz evime gir diye mi verdim anahtarı de ve al geri.

Merhaba kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi komşuma evim in anahtarını emanet etmiştim pişmanım... kadın evim in yedek anahtarını bastırmış olabilir mi? Siz anahtarınızı emanet edermisiniz ? Hiç ettiniz mi? Not :Komşu da beğenmediğim bazı davranışlar war.. şalı mı boynun da gördüm ve hiç umursamaz bir şekil de muhabbete devam etti. Sanki benim değilmiş gibi.. daha sonra da evde kullandığım bıçağımı onun evinde gördüm.. çok ilginç.. değerli eşyalarım yerinde duruyor.. ama bunlar çok ilginç değil mi? Samimiyetten aldı desemm bunları , komşum bunları alıyorum haberin olsun derdi ..​
komsudan komsuya değişir
iki tatilimde de yan komsuma verdım anahtarı
hergun eve girip çiçeklerımı suladı
ama sizinki gbi bir komsum olsa asla vermem
resmen çalmış eşyalarınızı

Evdeki takıları banka kasasına koyun,
Eşinizi calıstıgı esnada gelemeyecegı durumda arayın.. Anahtar kilitte takılı kalmıs, değiştirtiyorum deyin.. Hemen bi çilingirle değiştirin.. Böyle şüpheyle yasanmaz.. Daha kotu seyler basınıza gelirse esınıze acıklama yapmanız daha güç olabilir.

Benim anahtarım komşumda var komşumunda bende var ama aynı zamanda biz yakın arkdaşız. Bazı durumlarda gerçekten çok gerekli oluyor bizim için. Biz evde yokken tatile gittiğimizde falan kedimize bakmak için giriyorlar girerken arayıp haber veriyorlar. Aynı şekilde onlar olmadığında arayıp evden birşey isteyebiliyor anahtarımla giriyorum. Güven çok önemli ama yinede tehlikeli şeyler bunlar. Benim evimde kedimden daha değerli birşeyim olmadığı için rahatlıkla bıraktım.

Komsuma bende anahtar birakirim.Oda bana verir.Guvendigim biri oldugu icin asla ben yokken evime girmez.Ayrica kiz kardesimin anahtarida bende ama bir kere bile habersiz evine girmedim .Sizin komsu bana hic guven vermedi.Evinize giriyorsa bir de ustune rahatlikla aldigi esyalari sizin yaninizda kullaniyorsa ben o insana asla guvenmem. Kilidi mutlaka degistirin

Asla evimin anahtarini vermem ne munasebet canim komsuya verecegime annme verrim yada esimin annesne yedegni bastrip verrm nolur ne olmaz diye ama asla bir baskasna vermem neler duyuyoruz Allah askina bu zamnda insanlara guven olmuyor malesef

Ben su anda vermem ama apartmanda komsuluk iliskisi yok, kimseyle selamlasmak disinda bir iletişimim olmadigi icin. Normalde tanisip görüştüğüm bir komsum olsa veririm, onun anhatarini da alirim.

Back
X