• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuma evim'in anahtarını emanet ettim pişmanım

Apartmanın yarısı anahtarını bırakıyor yazlıkçılar
Karşı komşumun evini su bastı ben müdahale ettim
Yine 3. katı su basmıştı.
Bu gibi durumlarda girdim evlere ancak keyfime göre girmem.
Takılıyorum bazen evlerinizi pansiyon verip köşe olucam diye :KK53:

Evet teller farkli siz bana siz oyle mi yapiyorsunuz saka gibi yazip etiketleyip yazip yazdigimi begenmeyip sonra neyse yaziyorsunuz ben hayatim boyunca kimseden anahtar almadim. Ben oyle birsey yapmam burada ne konu sahibini nede alan kisiyi taniyoruz varsayimlarla yaziyoruz benim tahminim de bu tahminim ve analizlerim herzamn tutar ..habersiz ve hirsizlik olan bir esya saklanir adi uzerin de hirsizktir bu gorunmesini istemez acik ta kullaniyor. Ne yani ne dememi bekliyorsunz?

Anlamamakta israrcisiniz ama diyorum ki ben sizin yorumunuza takıldım

Aldıysa samimiyetten almıştır değerli eşya değilse sorun etme ne demek bunu bir açıklayın konu sahibi haklı ve ya haksız tartisilir sizin bu soylediginiz ne anlama geliyor ?değerli eşyasını alıp sakladı adı hırsızlık

Şalı aldı ama saklamadi bu samimiyet :) :)

Anahtarım annem ve kayınvalidemde var sadece. Yinede bir yere giderken yatak odası kapımı kilitlerim.
En iyisi kapının kilidini değiştirmek. Şal ve bıçak almış ben çok sinirlenirdim.

Anlamamakta israrcisiniz ama diyorum ki ben sizin yorumunuza takıldım

Aldıysa samimiyetten almıştır değerli eşya değilse sorun etme ne demek bunu bir açıklayın konu sahibi haklı ve ya haksız tartisilir sizin bu soylediginiz ne anlama geliyor ?değerli eşyasını alıp sakladı adı hırsızlık

Şalı aldı ama saklamadi bu samimiyet :) :)
Bakin hanimefendi siz benim yazdiklarimi bastan okuyunuz ..ilkokul cocugu gibi aciklamali yazmaktan sikldim artik mesru dediginiz olaylari orneklemeli anlattim birdaha orneklemeli anlatayim bana gore kapi kiliti degistirmeli bir hadise degil ben calisirken herkesin dolabi olurdu ayni bolumdeki arkadaslar birbirimizden cay alairdk seker alirdik bazen soylemeyi unitrdk yada samimiyetten olurdu bana gorede bu hadise de sorun teskil etmiyor gibi geldi kadini yerden yere vurmak gibi kapi yi degistrmek gibi zaten art niyet olsa degerli esyalari alir ...benim tepkim konu sahibine sizi neden bu kadar enterese etti buna sastim ona bu ozguveni veren kendisi samimiyeti veren kendisi hirsizlik la suclayan kendisi buraya konu acip nasil davranmaliyim diyen kendisi bende diyormki ondan zarar gelmez degerli esyana dokunmadysa acik ta kullaniyor ve sizin goreceginizi biliyorsa zararszdr diyorum...ve diyecegim:) ve sizde hep rahatsiz olacaksnz fakat boyle iste..samimiyetin derecesini de az cok tahmin edebiliyorum egerki anahtari verdyse olay bu yani ona demiski sen bnm esyalarimi kullanabirsn cesaretini vermis vermis vermis napiyim yanii:))

Bakin hanimefendi siz benim yazdiklarimi bastan okuyunuz ..ilkokul cocugu gibi aciklamali yazmaktan sikldim artik mesru dediginiz olaylari orneklemeli anlattim birdaha orneklemeli anlatayim bana gore kapi kiliti degistirmeli bir hadise degil ben calisirken herkesin dolabi olurdu ayni bolumdeki arkadaslar birbirimizden cay alairdk seker alirdik bazen soylemeyi unitrdk yada samimiyetten olurdu bana gorede bu hadise de sorun teskil etmiyor gibi geldi kadini yerden yere vurmak gibi kapi yi degistrmek gibi zaten art niyet olsa degerli esyalari alir ...benim tepkim konu sahibine sizi neden bu kadar enterese etti buna sastim ona bu ozguveni veren kendisi samimiyeti veren kendisi hirsizlik la suclayan kendisi buraya konu acip nasil davranmaliyim diyen kendisi bende diyormki ondan zarar gelmez degerli esyana dokunmadysa acik ta kullaniyor ve sizin goreceginizi biliyorsa zararszdr diyorum...ve diyecegim:) ve sizde hep rahatsiz olacaksnz fakat boyle iste..

Ok :)

Serap ezgü de bir konu işlenmişti. 17 yıl önce bir genç kız evinde cinayete kurban gitmiş anahtarın bir yedeği komşuda duruyormuş ve komşunun oğlundan şüpheleniliyormuş ama delil bulunamamıştı. Kimseye güven olmaz asla anahtarımı komşuya bırakmam.

Bakın kimseye anahtar vermeyin. Bizim komşumuz yıllardır burda duran apartman görevlisine anahtar verdi. Adam gitmiş eve hayat kadını getirmiş. Komşunun yatağında hemde. Eve girip çıkarken herkes gördü üstelik. Yatak kirliymiş vs. Tövbe tövbe!

Serap ezgü de bir konu işlenmişti. 17 yıl önce bir genç kız evinde cinayete kurban gitmişti anahtarın bir yedeği komşuda duruyormuş ve komşunun oğlundan şüpheleniliyormuş ama delil bulunamamıştı. Kimseye güven olmaz asla anahtarımı komşuya bırakmam.
Hande olayi mi ?
Sahi noldu o olay serap hanim ilk programdan sona yaklastik az kaldi demisti çözülmedi mi hala ?

Neden anahtarinizi komsuya verdiniz ki?
Asla vermem asla da kimsenin anahtarini almam.
Artik insan babasina guvenemiyor baskasina anahtar nasil verilir?

Samimiyetten yapilmis tir. Egerki degerli esyalariniz duruyorsa sorun yoktur...zaten samimiyet yoksa anahtar emanet edilmez yazik kadina bence bu yaptiginiz hareket dogru degil asil size guvenilemez diue dusunuyorum.
Hırsızın hiç mi suçu yok ?
Konu sahibinin tek kabahati komşuya anahtar vermek
Komşu kadının eşyasını çalmış şaka mı yapıyorsunuz ?

Çalmış sayılmıyor şalı apaçık kullandigi için :)
Bir de konu sahibine güvenilmez demiş ya valla hayretlik bir olay
Bencede güvenilmez, tamamen saftirik olmalıydı gördüğüne ses çıkarmayıp ezik büyük sıradakileri beklemeliydi. Böyle işkillenmekte nedir, güvenilmez yani:işsiz:

Bu güveni neyle ölçüp tartıyorlar acaba..

En sevmediğim olaydır anahtar vermek . Ne gerek var yahu kimseye güvenilmez .
Benim evlendiğim ilk yıl kayınvalidemler ve eşim tutturdu su basar bilmem ne.
Çok tartistim ve heryere iz koydum. Eşime de söylemedim. Bidaha hiç vermeyecektim ve geçerli nedenim olacaktı.

Şimdiki aklımla geçerli nedene bile gerek duymam yaş ozamanlar 23 olunca demekki..

Neyse eve gelince baktım izler yok eve girilmiş epey tartıştık . Eşim çok mahçup oldu bana..
Sonra gorumcem sevgilisinden ayrıldi. Eşim istemedi çocuk evlenecek bi cocuk değildi . Tabi eşimi arıyor diyo ben sizin eve geldim siz tatildeydiniz Vs Vs . Foto bile attı.
Allah korusun ne olduğu belli olmayan biri evime kadar girmiş yatak odama kadar .. banada birsey olabilirdi. Evimi kullanmışlar çocuğun demesine göre kayinvalidmein de haberi varmış. Burası akraba genelde dışarda görülmesin diye . Oturup sohbet ediyo diye duşundu sanırım. .
Çocuk anahtar çektirip bana bişey yapabilirdi Allah korusun ...
Yüzsüz gibi birdaha ki sene yine anahtari istediler . Ama bidaha vermem yansın su bassin daha iyi..

Kayınvalidem evlatlarına düşkün biri olmasına rağmen Bunlari yaşadık komşu ne yapmazki?
Eşim beyefendi biri olmasına rağmen çocuğun kolunu kırdı ve hastahanelik etti birsürü olaylar oldu. Nedeni ne anahtar ve belkide daha başımıza birsuru olay gelebilirdi. İlk iş anahtar kilidini değiştirdik... sizde mutlaka değiştirip eşinizle giruşmelisiniz. Bi anahtar deyip sakin geçmeyin...

Bencede güvenilmez, tamamen saftirik olmalıydı gördüğüne ses çıkarmayıp ezik büyük sıradakileri beklemeliydi. Böyle işkillenmekte nedir, güvenilmez yani:işsiz:

Bu güveni neyle ölçüp tartıyorlar acaba..

Şalı alan teyzeyi ifşa ettiğinden mütevellit güvenilir olarak görülmüyor konu sahibi kişi :) samimiyetten almış ne olmus yani :)

Back
X