komşu komşunun külüne muhtaçtır sözünü fazla hissttirmişsin..birşey istemeye geldiğinde verme..eşyalarımı başkalarıyla kullanmaktan hoşlanmıyorum de..benim bir sıkıntım var sizlere danismak istedim..alt komşum olan bayan cok samimi olmadigimiz halde hemen hemen her gün gelip benden bir şeyler istiyor..daha dün ekmek bugun vanilya ve kabartma tozu...defalarca ütü, düdüklu tencerem pilav tenceresi, domates sogam patates limon akliniza ne gelirse..ama arada bir degil surekli...kendi kocasindan istemiyor benden aliyor..yanlis anlamayin ben vermeye bir sey demiyorum komşu komsunun kulune muhtactir..ama surekli rahatsiz oluyorum ya kapıyı caliyo ya telle ariyor 8 aylil bebegim var kac defa uyandirdi.artik sonunda kapiya bebegim uyuyor yazisi astim bu sefer zile basmiyor pat küt kapiya vuruyor..sabah erken saatte gece gec saatte rahatsiz ediyor..gecende bebek arabami istedi istemeyerek verdim
m..cok pahalıya aldigim icin ben bile kullanmaya kiyamiyorum..sizce bu durum normal.mi ben mi abartiyorum..daha ben bir kere ondan bisi istemedim..o bana 10 kere oturmaya geldi ben ona 1 kere gittim ..nasil bu kadini engelleyebilirim? lutfen fikirlerinizi paylaşın...
Benimde en alt komsum boyle 3kisi evde calisiyor babalari hayirsiz ama uc kisi fabrilada anne evde ayda 200tlye cocuk bakiyor evlerini tadilat falanda yapiplar simdi ypk yogurt yok para vs hep skntidalar bendende cok isterlerdi ilk basta verrdm ama simdilerdr yok demeye basladim gecen kizi mesaj atmis yogurt vairmi diyr yok dedim bilerekHer istediginde yok kalmamis diyin. Bu tur davranislar bazi insanlarda aliskanlik oluyor. Gec saatte rahatsiz etmesi de hic hos degil. Bebek arabasi istenir mi hay Allah. Cok garip. Araniza epey bir mesafe koyun bence.
Ahh bi ev bulsak bizde kurtulcaz :) ama yok kiraci olmakta zor ev sahibide allah iyilerle karsilastirsin herkesiBizimde bir komşumuz vardı herşeyi isterdi. Hatta yaptığımız çorbadan bile alırdı.
Kimi zaman sormadan ama haberli bir şekilde alırdı. Margarini alıyorum evde yoktu gibisinden.
Hastalık bu bence ya. Taşındık anca kurtulduk biz.
Amin canım, inşallahAhh bi ev bulsak bizde kurtulcaz :) ama yok kiraci olmakta zor ev sahibide allah iyilerle karsilastirsin herkesi
İyi sizin komşu istemiş, eltimin komşusu istemeye bile gerek duymadan kapıda duran arabayı alıp kullanıp geri getirmiş.benim bir sıkıntım var sizlere danismak istedim..alt komşum olan bayan cok samimi olmadigimiz halde hemen hemen her gün gelip benden bir şeyler istiyor..daha dün ekmek bugun vanilya ve kabartma tozu...defalarca ütü, düdüklu tencerem pilav tenceresi, domates sogam patates limon akliniza ne gelirse..ama arada bir degil surekli...kendi kocasindan istemiyor benden aliyor..yanlis anlamayin ben vermeye bir sey demiyorum komşu komsunun kulune muhtactir..ama surekli rahatsiz oluyorum ya kapıyı caliyo ya telle ariyor 8 aylil bebegim var kac defa uyandirdi.artik sonunda kapiya bebegim uyuyor yazisi astim bu sefer zile basmiyor pat küt kapiya vuruyor..sabah erken saatte gece gec saatte rahatsiz ediyor..gecende bebek arabami istedi istemeyerek verdim
m..cok pahalıya aldigim icin ben bile kullanmaya kiyamiyorum..sizce bu durum normal.mi ben mi abartiyorum..daha ben bir kere ondan bisi istemedim..o bana 10 kere oturmaya geldi ben ona 1 kere gittim ..nasil bu kadini engelleyebilirim? lutfen fikirlerinizi paylaşın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?