benim bir sıkıntım var sizlere danismak istedim..alt komşum olan bayan cok samimi olmadigimiz halde hemen hemen her gün gelip benden bir şeyler istiyor..daha dün ekmek bugun vanilya ve kabartma tozu...defalarca ütü, düdüklu tencerem pilav tenceresi, domates sogam patates limon akliniza ne gelirse..ama arada bir degil surekli...kendi kocasindan istemiyor benden aliyor..yanlis anlamayin ben vermeye bir sey demiyorum komşu komsunun kulune muhtactir..ama surekli rahatsiz oluyorum ya kapıyı caliyo ya telle ariyor 8 aylil bebegim var kac defa uyandirdi.artik sonunda kapiya bebegim uyuyor yazisi astim bu sefer zile basmiyor pat küt kapiya vuruyor..sabah erken saatte gece gec saatte rahatsiz ediyor..gecende bebek arabami istedi istemeyerek verdim
m..cok pahalıya aldigim icin ben bile kullanmaya kiyamiyorum..sizce bu durum normal.mi ben mi abartiyorum..daha ben bir kere ondan bisi istemedim..o bana 10 kere oturmaya geldi ben ona 1 kere gittim ..nasil bu kadini engelleyebilirim? lutfen fikirlerinizi paylaşın...
m..cok pahalıya aldigim icin ben bile kullanmaya kiyamiyorum..sizce bu durum normal.mi ben mi abartiyorum..daha ben bir kere ondan bisi istemedim..o bana 10 kere oturmaya geldi ben ona 1 kere gittim ..nasil bu kadini engelleyebilirim? lutfen fikirlerinizi paylaşın...