- Konu Sahibi Dertli256262
Ama başka yeni bir konu açmanız lazım! bu komşu içindi diğeri de haketmiyor mu yeni bir konuAhahahahhaah bi içli köfte patlatırım diye düşünüyorum ama bakalım artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama başka yeni bir konu açmanız lazım! bu komşu içindi diğeri de haketmiyor mu yeni bir konuAhahahahhaah bi içli köfte patlatırım diye düşünüyorum ama bakalım artık![]()
ay ahahahahahahahhaahahhahahaAma başka yeni bir konu açmanız lazım! bu komşu içindi diğeri de haketmiyor mu yeni bir konu
hayırlısı :)Kızlar sizi güncelleyemedim kusura bakmayın. Komşu olayı iptal oldu başka biriyle tanıştım![]()
Merhaba, yan komsuyla samimiyeti ilerlettinizmiMerhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sankiçocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
O iptal olmuş başkası varmış öyle dedi ☺Merhaba, yan komsuyla samimiyeti ilerlettinizmi