• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuma Poğaça Yapma Fikri?

Merhaba kızlar. Benim yan komşum olan bir çocuk var, arada sırada denk gelip merhabalaşıyorduk. Depremden sonraki gün (fazla etkilenmeyen ama hafif sallanan bir şehirdeyiz) kapıyı çaldı, hocam iyi misiniz bir şeye ihtiyacınız var mı önceden gelecektim ama uğraşıyorduk, bir şeye ihtiyacınız olursa söyleyin dedi. Arkadaşlarım dedi ki seni beğenmiş, bütün komşularına tek tek sormuş mu sanki 😄 çocuk çok kibardı, ben de naziklik olsun diye kek poğaça bir şey yapıp götürmeyi düşündüm. Belki ordan muhabbet de ilerler. Sizce nasıl hareket etmeliyim
Merhaba, yan komsuyla samimiyeti ilerlettinizmi

Ben de depremden sonra karşı komşuma sordum bi sıkıntınız olursa bizim kapımızı çalabilirsiniz diye. Üstelik adam da dul. Tek fark 75 yaşında olması 😄😄 inşallah adam da arkamdan böyle düşünmemiştir. Zira 21 katlı binada her katı gezip komşulara sormak aklıma gelmemişti

Dalından koparılmış mis gibi taze elmayı önce bir koklayın sonra nazlı nazlı gülümseyerek verin ve koşun, bu tutmazsa yanından geçerken mendilinizi falan düşürün.

Gerçekten kimseyi aşağılamak için demiyorum ama böyle kek poğaça falan bana babaanne işleri gibi geliyor. Siz genç bir kadinsiniz yani ne bileyim ilgisi olduğunu düşünüyorsanız karşılaştıginiz zaman o size belli eder siz de bir şekilde açık kapı bırakır görüşürsünüz. Gayet insanca davranmış durumunuzu sormuş. Bu sizden hoşlandığını göstermez.

Back
X