Komşumdan dertliyim

Bebelerinizi müzikle uyumaya alıştırın.Müzik açtığınızda komşunuzu duymamış olursunuz, bebeleriniz de uyur tatlı tatlı...
Nasılımmm -tatlicadiarzu-

bana da gel canım ya, benim üst komşum, pazar günleride dahil olmak üzere sabah 6.30 da ayaklanıyorlar. anlamıyorum. sanki masa filan yerde çekersin ya sürüyerek buna benzer şeyler. allahım deli oluyorum. kötükedihüso

öfff öffff yani şu saygısız komşulardan. tavanımıza ses geçirmez bişey kaplatsak. yok mu öyle icat acaba?

canım bırgun guznduz oturmaya cagır bırazdaha ıcten davran
anlat ona sabah 7 ev supurulunce cocuk uaynıyor de konus anlat

canım dediklerimi aynen yap olumlu sonuç alırsın belki düzenin biraz bozulur eşin hanım napıyorsun delirdinmi der. der ama işte dinsizin hakkında imansız gelir derler ya öyle işte .sabırla falan olacak işler degil canım bu işler . o ne yapıyorsa aynısını yap canım sabah yedide süpürgeyi aç makinayı çalıştır eline sopa al tavana güm güm vur balkonu hortumla yıkadıgın zaman hortumu onun balokununa dogry yukarı fışkırt canım. eger sözle uyarıyı anlamıyorsa davranışınla ikaz edeceksin .sana napıyorsun derse senin bana yaptıklarını sana yapıyorum dersin

aşkıma katılıyorum. yaptığının aynısını yap ki belki anlar. güzellikle söylemekten anlamıyorlar.

Back
X