komsumla esim yardim :(

Şimdi bir kere eşini bir tarafa koy, adamın suçu yok. He size dese iyiymiş, siz de ona göre gardınızı alır gereksiz samimiyet kurmazdınız. Ama olan olmuş, ne düşündüyse artık, söyleyememiş. Kadına gelince içinde bişey var yok bilemem ama ne gurursuzmuş yahu. Samimiyetini kes cnm. İster pat diye ister aheste aheste ama kes. Çünkü kıskancım diyorsun boşuna ağzının tadını kaçırma.

Kadinla gorusme..gerci kadinda unuttu belki herseyi...kocana hala asik oldugunu sanmam..

Yok canim kayinbabamin evi tasinamayiz hadi esim kirilirim uzulurum die soylemdi e be kadin sana noluyo.daha bugun aradi 5 de istem gelio tost yapalim dio.tamam o zaman bekarmsn esim de bekarmus ama simdi uzak dursaydi bana samimiyet gostermeseydi cokkk kotuyum resmen aldatilmis gibi hissediyorum
Geçmişe mazi derler neden bu kadar büyütüyorsun bundan sonra görüşmek istemezsen araya mesafe koyarsın olur biter

Icim burlukdu kizlar evet esimde yuz vermemis ama yine de aklimdan cikmaz arami sogutcam ama ikisine de bu olayi dememem grek kadin kendi kiskandimi anlamsn.esim de bildigimi bilmesin ama yuzum asilacak esim sorar durur.gorumcem israrla anlatti ben onlar gidip gelme demisti ama bole oldugunu bilemezdim ihtimal vermezdim gidip geliince samimi olunca anlatmak zorunda kaldi gorumcem.duydugumda karnima agri girdi sok oldum hic ummazdim
Esime de kirginim kotu niyeti olmamasina ragmen anlatsaydi ne olurdu nasil olurdu acaba sabah geldiginde farkli davranacam elimde deil.esimle cikmamislar kadin teklif etmis sadece mektup yolluyms arkadasndan kafam cokkk karisik bide kadina esimle tartismamizi falan iyi seyleri kotu seyleri anlatiodum cokkk pismanim tek arkadasim di :KK43:
Eşine niye surat asıyorsun ya sonra kocam benden soğudu diye konu açıyorsunuz adamın ne suçu var evde bile durmuyormuş kadın varken. Bence bu konu için eşine surat asma kaybeden sen olursun kadınla yakınlığını kes yeter.

Kizlar yardım 1 bucuk yillik evliyim.5 aylik bi oglum var severek evlendim ve cok mutluyum.KOcam beni kaybetmekten cok korkar bi dedigimi ikiletmez.Ilcede oturuyorux ikimizde buraliyiz.Ust komsum var hastanede calisio temizlik bolumunde aramiz iyi dertlesiriz konusur yemek yeriz.Kaynanam ve iki gorumcem hep o kadindan uzak dur fena duruo dediler.Ben pek orali olmdim cunku gidecek kimsem yok skılyorum.Neysr bugun kaynanamgile kalmaya geldik esim gece de ise gitti.Gorumcemle otururken yenge sana bise dicem uzulme nolurr dedi de dedim o kadin adi ayse olsun onceden abime asikti mektup yazmis teklif etmis dedi.icim paramparca oldu ya esim o varken evde durmazdi .siz oturun kadin kadina nerdi uzulmemem icin demedi biliyorim cunku kiskancim burnundan getiridim napcam nasil davrancam abime deme dedi gorumcem
bence de eşinize söylemenin bi anlamı yok. zaten eşiniz kalkıp gidiyormuş ki. durmuyormuş sizinle. eşinizle tartışma yapmayın sakın..o bayandan da uzak durun.niyeti ne anlamadım . sizinle görüşüyor.

Kayibabmn evi tasinamayiz.hadi esim uzulurum die soylemedi e be kadin sana ne demeli.daha bugun aradi yemek yiyelim die madem bole bise vardi tamam ikiniz de bekardiniz e simdi evlisiniz ne gelip gidiyoan benmle sammyet kuruyosun
çirkin niyetleri var demek ki. size yakın olmak istiyor belki..uzak dur..böyle bi kadın için de sakın eşini üzme.sakın.

Back
X