Kizlar yardım 1 bucuk yillik evliyim.5 aylik bi oglum var severek evlendim ve cok mutluyum.KOcam beni kaybetmekten cok korkar bi dedigimi ikiletmez.Ilcede oturuyorux ikimizde buraliyiz.Ust komsum var hastanede calisio temizlik bolumunde aramiz iyi dertlesiriz konusur yemek yeriz.Kaynanam ve iki gorumcem hep o kadindan uzak dur fena duruo dediler.Ben pek orali olmdim cunku gidecek kimsem yok skılyorum.Neysr bugun kaynanamgile kalmaya geldik esim gece de ise gitti.Gorumcemle otururken yenge sana bise dicem uzulme nolurr dedi de dedim o kadin adi ayse olsun onceden abime asikti mektup yazmis teklif etmis dedi.icim paramparca oldu ya esim o varken evde durmazdi .siz oturun kadin kadina nerdi uzulmemem icin demedi biliyorim cunku kiskancim burnundan getiridim napcam nasil davrancam abime deme dedi gorumcem
Ayyy bende buna benzer bir olay yasadim.esimle evlendigimizde catikatinda eski mektuplari vardi.icinde bir mkizin mektubunu buldum.ortaokul son sinif yillarina ait.esim bana anlatmisti...sadece teklif ettim bir hafta
ciktik.ama bir kez gorduk ve bitti dedi. Neyse kiz bir ask bir ask mektubu yazmis ki....sorun etmedim tabiki...
Neyse bir sene sonra esim geldi biliyormusun en yakin arkadasim kimle evleniyor dedii.kimlededim,onunla dediii..o kizla....en yakinarkadasi da bizim binanin karsisinda oturuyor.ayrica gorumceminde arkadasi.bir kac kezgeldialt kata gorumcem yok,bizimeve gelip zile basiyorrrr.sinir oluyordum.
Neyse bunlar evlendiler.biraksamesim binadan tam cimarken en yakin arkadasi arabayla gecip hizlaseslenmis,cay koyun geliyoruz.....esim eve cikti ve anlatti bana.benide taniyor ki hic ihtimal yokkkkkkk..
Bende niye yokuzevde demedin.firsatvermediki arabayla hizla geciyorduu.ee o zaman emrivaki yapmis.belki bizbir yere gidecegiz..dedimmesimde ben ne yapayim dedi.sucum ne..tamam sen cik bir yere git dedim.ben hallederim.
Esim cikti gitti.bende lambalari kapattim.misir patlattim.oturdum karanlikta yiyorumm..ay tobe tobeeee....
Ay kapi caldiiiii.bende tik uokk.caldilar caldilar gittiler.bende arkalarindan baktim,hediyede almislarr...
Neyse buemrivakiler devam etmesin diye,kizin k.v.evini aradim.kiz beraber oturuyordu.kizi istedim telefona...ben xkisinin esiyim.dun gece bize geldiniz ama ben sizi evimde istemiyorum.sizin bir sucunuz yok,ama ben bu tur bir arkadaslik istemem dedim kusura bakmayin.eger gelmekte israr ederseniz,esinize de anlatmak zorund@ kalirim dedim.iyi gunler dedim.ve bittiiiiii..ben okizin yerinde olsaydim.esimi boyle bir duruma sokmazdim.sonradan duyarsa uzulur diye.ve oeve gitmemek icinde esinden hic hoslanmadim derdim.sadece oraya gitmemek icin.amayok bizimki dunden hazirdii.birde duymustum kiz icin cok hoppala diyeee...firlamaymisss.ama simdi oyle degil tabii...
Sizin durumunuz zor.bir kez samimi olmussunuz.mesafe koymak icin zaman lazim.birde ikiniz de ev sahibisiniz.bunu kimseye anlatmadan,farkli bir durum bulupmesafe koymayi deneyin.nebiliyim,hic mi tartismadiniz.hic mi kirilmadiniz..bir sey olursa tartismaya cevirin,ve kusun...bahane bulun iste. Ama kesinlikle esinizle olan isi kimseye anlatmayin.yazik kadinin da adi cikar...en guzeli sudan bahane bulun.