- Konu Sahibi xsxeker_xsxey
-
Kendi evleri mi peki?Eğer kiracılarsa görüşebilirsiniz evsahibiyle.
Aslında mantıklı olan şikayetci olmak ama insan hiç bulaşmamak gerek diye düşünüyor işte,böyle apartman hayatını bilmeyen insanları toplamaları lazım baraka hayatlarına devam etsinler:umursamaz:
Peki çıkıp konuşup uzlaşma yoluna gitseniz mesela nasıl olur?Bir akşam çaya davet etseniz güzel tatlılıkla artık bitirmek istediğinizi bu olayları iki taraflı olarak daha dikkatli olmak istediğinizi,aynen buraya yazdığınız şekilde tatlı dille anlatsanız nasıl olur?
Baktınızki olmuyor satarsınız,ama önce güzel bir adım atın konuşun derim ben.
peki canım bunların kendı evmi kiracı ev sahıbıne sikayet etsenız ?
malesef ki ,kendi evleri canım
Bencede ozaman en mantıklısı satmak..
Mala olsunda cana olmasın helede eşinizde gidiyormuş tek kalıyorsunuz ne yapacakları belli olmaz.Siz sessiz sedasız halledin alım satım işlerini en doğrusu bu gibi görnüyor.Hakkınızda hayırlısı olsun.
zorda olsa satın evinizi inş. daha iyi bir yerden ev alırsınız. ve daha iyi komşularınız vardır. her şer de vardır hayır.
belki böylesi daha hayırlıdır. boşverin.
Canim gecmis olsun diyelim, baska ne denir böyle bir durumda bilmem.
Madem esin hazir satalim derken esini dinle ve ilk göz agrim magrim demeden baska güzel ve sakin bir ev bakinin. Simdi en azindan komsulari bastan bilirsin kim oturuyor, kim oturmuyor ona görede karar vermis olursunuz. Hevesinizin icine etmisler daha ne hevesinden ilk göz agrindan bahsediyorsun.
çok denkgeldim böylelerine inadına daha da çok yaparlar evet...kötükedihüsobenim kayınvalide de bu yüzden başka bir ev alıp taşındı oturduğu evide kiraya verdi ...Çok üzgünüm çoookgürültüyü bırak balkondaki çamaşırlarını yakmışlar bide yukardan bela bulucaz diye taşındı...bence sende kafanı ağrıtma taşın bunlardan iş gelir başınıza yok yere Allah korusun anlayacak insan değiller baksana...bizde çok çektiğimiz için en üst kattan ve karşısında daire olmayan bir eve taşındık özellikle....kafamçokkarıştıben imkanım varsa durmam en önemli şey huzur evinde bulamıyorsan ne anlamı var her gün sinir bilirim ne krizler geçirdim ...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?