Komsumu anlayamiyorumm

Canın çok mu sıkıldıda mı bu teyzeyi buldun .. ben apartmanda gelip gitmek istemediğim kişilere eşim pek sevmez böyle kapı kapı gezmeleri kusura bakmayın ayy komşum diyorum..:)
Ben bulmadım ilk geldiğimiz gün çok yardımcı olsdu komsu olalim samimi olalım dedi

Ya tobe tobe teyze senin akrabanmi neyin oluyoda byle durmadan yol gecen hani gbi kullaniolar insanlarin ewlerini bizimde basimizda wardi byke komsular hic ozel mozel ewli cart curt destur bilmeden dalarlardi ama aynisinj kendilerine yapinca suratlari mahkeme duwari gbi olurdu..s.s

Konunuzu okuyunca benim yasadigim olay aklima geldi..

Yeni evlendigimde kapimi bi teyze caldi, benden önce oturan kadinin yakin arkadasiymis.. tanistik filan, oturduk.. bir geldi iki geldi, baktim teyze her gün gelmeye basladi bazen esim evdeyken geliyordu, yada kapidan esimin ise gitmesini bekleyip geliyordu.. bide kafa dengi degildi, o saatlerce anlatiyor ben dinliyordum.. acayip sıkıliyordum, o varken is de yapamiyodum, ilk zamanlar hamileydim, dinlemek istiyordum.. sonra dogum da yaptim, hala gelmeye devam etti..

Sonra baktim olmicak, bi kac kere geldi kapiyi acmadim.. israrla vurdu ama acmadim..

Ama yapacak bisey yoktu... bide yeni dogum yapmistim, bebegimle ilgilenmeliydim..

Tabi ben acmayinca teyze bana küsmüs, sokakta dahi görse selam vermedi.. keske böyle olmasaydi ama dedigim gibi baska carem yoktu..

Konunuzu okuyunca benim yasadigim olay aklima geldi..

Yeni evlendigimde kapimi bi teyze caldi, benden önce oturan kadinin yakin arkadasiymis.. tanistik filan, oturduk.. bir geldi iki geldi, baktim teyze her gün gelmeye basladi bazen esim evdeyken geliyordu, yada kapidan esimin ise gitmesini bekleyip geliyordu.. bide kafa dengi degildi, o saatlerce anlatiyor ben dinliyordum.. acayip sıkıliyordum, o varken is de yapamiyodum, ilk zamanlar hamileydim, dinlemek istiyordum.. sonra dogum da yaptim, hala gelmeye devam etti..

Sonra baktim olmicak, bi kac kere geldi kapiyi acmadim.. israrla vurdu ama acmadim..

Ama yapacak bisey yoktu... bide yeni dogum yapmistim, bebegimle ilgilenmeliydim..

Tabi ben acmayinca teyze bana küsmüs, sokakta dahi görse selam vermedi.. keske böyle olmasaydi ama dedigim gibi baska carem yoktu..
Anneme de bi komşu geliodu teyze rahmetli oldu sonunda annem kapıyı açmıodu o zorla girmeye çalışıodu hayal mayal hatırlıyorum aaaah ahh yazık annecimeee
Alıştırmamak lazım
Ben çalışıyorum allahtan pazar ilk kez komşular gelcek o da Yen'i taşındım die ama ben yine de temkinliyim illaki samimiyet olcak kaynaşıcaz akşam e başlıcaklar eşim bi hafta gececi bi hafta gündüzcü bilioşar sabaha kadar işte yaa bunlar dadanmak isteyebilir ama ben dicem işe gidiyorum yaa erkenden yatıyorum

Keşke alıştırmasaydın sen çalışan birimisin
Bence hiç açıklamaya gerek YÖK
Salak diil anşıodur eşinle vakit geçirmek istediğini uzak dur basit
Yeni evliyim diye çalışmıyorum canim ama çalışmayı bile düşündüm bu yuzden

Slm kizlar hemen konuya geçiyorum .Karşı komşum var çok iyi bi teyze dün akşam beni aradı esim evdeydi ve yanimda bana sarıldı uyuyordu telefonu sesiz almıştım.Aradı gördüm fakat açmadım .Esim uyanır diye normal günde açarım çay kapı gelir kahve yaparım yada arar yap geliyorum diye ama akşam açmadım diye işine gelince aciyon yoksa acmiyon dedi sabah aradı sinirlendim ama böyle duzunmene üzüldüm dedim sizce ne yapim şimdi esim evde ve akşam çok yorgundu nasıl davranmam lazim artık fazlada gelmesini istemiyorum esim varken var kapı hep gelir oturur teyze olduğu için bişey demem ama bazende evimizde açık giyiniyorum ben normalde kapaliyim o gelince değişmek zorundayım şimdiden saolun kizlar onerilerinize ihtiyacım var...
telefonu acmak kapıyı acmak zorunda degilsin. bir iki kere daha acma. cok mırın kırın ederse ama teyze kocamla oturuyorum özellimize saygı duy de. anlar o :D sen degil teyze utansın :D

Bu teyzeler orjinal bende de var birtane yeni taşıdığım yerde birlikte oturup örgü öteki istedi ders çalışıyorum gitmedim bende çünlü çok sık uzun oturmalar bekliyordu şimdi bana durduk yere sataşma başladı sırf gidip gelmiyorım diye sinirlendi söylüyorda zaten yani insanların beklentilerini karşılamak çok zor ..bende konu açmayı düşündüm ama sonra vazgeçtim açıkça söylemek gerekiyor eşim varken rahat etmek istiyor evşnde dinlemek başbaşa kalmak

Cnm kesinlikle dişini göster.Benim ablamda senin gibiydi ilk severdi sayardı komşusunu her gün mutlaka eve gelirdi.(aynı seninki gibi yaşlı bir teyze ve ablamın alt katında oturuyor).Bu artık ablamdan yüz buldu iyice yemin ediyorum kendi gözümle gördüm günde tam tamına 5 kez gelmeye başladı.Gün geçtikçe kadın kafayı yedi.Hatta bir ara gelip dedi ki "Sizin evinizde ne olup bitiyor hepsini biliyorum,kimin telefonu saat kaçta çalıyor biliyorum,nerde yemek yiyorsunuz,saat kaçta yatıyorsunuz biliyorum" vs. Bende şok oldum tabi ve "bilmek için özel bir çaba sarf ediyorsun herhalde"dedim.Artık gelinen durumu sen düşün.Yüz verme derim sonra çok pişman olursun.

Cnm kesinlikle dişini göster.Benim ablamda senin gibiydi ilk severdi sayardı komşusunu her gün mutlaka eve gelirdi.(aynı seninki gibi yaşlı bir teyze ve ablamın alt katında oturuyor).Bu artık ablamdan yüz buldu iyice yemin ediyorum kendi gözümle gördüm günde tam tamına 5 kez gelmeye başladı.Gün geçtikçe kadın kafayı yedi.Hatta bir ara gelip dedi ki "Sizin evinizde ne olup bitiyor hepsini biliyorum,kimin telefonu saat kaçta çalıyor biliyorum,nerde yemek yiyorsunuz,saat kaçta yatıyorsunuz biliyorum" vs. Bende şok oldum tabi ve "bilmek için özel bir çaba sarf ediyorsun herhalde"dedim.Artık gelinen durumu sen düşün.Yüz verme derim sonra çok pişman olursun.
Aynen

Sanki yaşatınmış gibi bir de sana hesap mı soruyor Ben olsam mesafeli davranırdım Herkes yerini yaşını bilmeli

Sanki yaşatınmış gibi bir de sana hesap mı soruyor Ben olsam mesafeli davranırdım Herkes yerini yaşını bilmeli
Aslında sıkıntı bence tam da burda bazı yaşlılar kendini akranın gibi görmek istiyor benimki mesela onula görüşmek istemediğimi anladı ama kaldıramıyor benim yaşıım var sohbetin sarmamolır demiyor iyice diş biliyor melek gibi teyze baktı ki yar olmayacak bir dişini gösterdi kİ bu çok kötü işte insanın hiç merhaba diyesi gelmiyor

Back
X