• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumu dün başkasıyla gördüm

eren sezen

♥eren&kayra♥
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2008
7.666
1
156
İstanbul
kızlar dün florya belediye tesislerine gitmiştik annem akrabalarımız filan işte yemeğimizi yedikk hava güzeldi gezelim dedik bu tesisin içi park gibi(bilmeyen arkadaşlar için söyledim)yürürken annemin 20 yıllık komşusun bayanı başka bir erkekle sarmaş dolaş gördükk o bizi baştan farketmedi biz ona bakıyoduk kafasını sağa çevirmesiyle göz göze geldik bizi tanımamazlıktan geldi adamın elini bıraktı hemen ordan uzaklaştılarr şok oldum dünden berii aklımdan çıkmıyoo kocası komşumuz yüzüne bakıyoruz adamın bunlar karı koca 4 sene önce hacca gittiler yaşları 40 civarı kocasıda aynı yaştadırr kadın ben bildim bileli başörtülü kızı var oda başörtülü oğlu imamhatipte okuyo bu evlatlara böyle bi namuzsuzluk yapılırmı ya kocasına anlatamam ama böylede vicdanım sızlıyooo........:oklava:

Son düzenleme:
çok zor bir durum,anlatsan bir türlü anlatmasan vicdan azabı
ama malesef,namus anlyışı çok değişti
insanlar artık sadece ruhlarını kamufule ediyor

çok zor bir durum,anlatsan bir türlü anlatmasan vicdan azabı
ama malesef,namus anlyışı çok değişti
insanlar artık sadece ruhlarını kamufule ediyor
evet canım malesef öyle hacca gitmiş birinin bunu yapması bilmiyorum nasıl bişey allah katında ne cevap vericekk bide en çok kızdığımm komşuların yanında bi ortamdada kocasınıdan bahseder hep över onu çok sevdiğini söylerrr

Son düzenleme:
Gerçekten aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık olayı...
Her kapalı aynı değildir aldanmamak lazım...
Kaldı ki hacca bile gitti diyorsun...

Bence söylemeee....Onlar 2 gün sonra iyi olurlar sen kötü yuva bozan olursun Allaha havale et...Gördügün yerdede birdaha konuşma bile

kızlar dün florya belediye tesislerine gitmiştik annem akrabalarımız filan işte yemeğimizi yedikk hava güzeldi gezelim dedik bu tesisin içi park gibi(bilmeyen arkadaşlar için söyledim)yürürken annemin 20 yıllık komşusun bayanı başka bir erkekle sarmaş dolaş gördükk o bizi baştan farketmedi biz ona bakıyoduk kafasını sağa çevirmesiyle göz göze geldik bizi tanımamazlıktan geldi adamın elini bıraktı hemen ordan uzaklaştılarr şok oldum dünden berii aklımdan çıkmıyoo kocası komşumuz yüzüne bakıyoruz adamın bunlar karı koca 4 sene önce hacca gittiler yaşları 40 civarı kocasıda aynı yaştadırr kadın ben bildim bileli başörtülü kızı var oda başörtülü oğlu imamhatipte okuyo bu evlatlara böyle bi namuzsuzluk yapılırmı ya kocasına anlatamam ama böylede vicdanım sızlıyooo........:oklava:

:1shok::mymeka: sucüstü yakaladiniz demek
dünden beri görmedinizmi komsuyu, simdi ne korkuyodur amaeyvahedigeldismile

Bence söylemeee....Onlar 2 gün sonra iyi olurlar sen kötü yuva bozan olursun Allaha havale et...Gördügün yerdede birdaha konuşma bile
söyleyemem zaten dediğin gibi minareyi çalan kılıfı hazırlar hesabı bi kılıf uydurur ben kötü olurum kadın cazgır zaten onla başedilmez gördüğümde konuşmamayı düşünüyorumda merak ediyorum o napıcak acaba karşılaşıncaa:oklava:

:1shok::mymeka: sucüstü yakaladiniz demek
dünden beri görmedinizmi komsuyu, simdi ne korkuyodur amaeyvahedigeldismile
yok canım bu kadın annemin binasında oturuyo ben yan binadayım gelin geldim yana ancak anneme gidersem merdivende karşılaşma ihtimalim yüksek annemde karşılaşmamış daha ama inş.hiçte karşılaşmam şeytan görsün yüzünüükötükedihüso

söyleyemem zaten dediğin gibi minareyi çalan kılıfı hazırlar hesabı bi kılıf uydurur ben kötü olurum kadın cazgır zaten onla başedilmez gördüğümde konuşmamayı düşünüyorumda merak ediyorum o napıcak acaba karşılaşıncaa:oklava:

kadın cazgır diyorsun bencee hiçç konuşma arkadaşımmm iftira atıyorsun sanane derse hiç şaşmaa vallahaa

kadın cazgır diyorsun bencee hiçç konuşma arkadaşımmm iftira atıyorsun sanane derse hiç şaşmaa vallahaa
yani bencede ama aklımdan çıkmıyo dünden beri zaten hamileyimm bu durumada üzüldümm kendimle uğraşıcağıma bu kadına takıldı kafama daha doğrusu ailesine onlara daha çok üzüldümm:sinifsinif:

Son düzenleme:
keşke resminmi çekseydin bence kocasına söyleyin ama sen değil telefon falan açtır başka birisine söylet dışardan senin olduğunu bilmesin ama biraz zaman geçsin adama belki kendi takip eder yakalar

yani bencede ama aklımdan çıkmıyo dünden beri zaten hamileyimm bu durumada üzüldümm kendimle uğraşıcağıma bu kadına takıldı kafam daha doğrusu ailesine onlara daha çok üzüldümm:sinifsinif:

haklisin canim ya senin icinde sok olmustur, bende olsam aklimdan cikmazdi
kadini görüncede söle bir bakardim heralde:jeyyar:

ay allah şaşırtmasın kızlar ya bide hacca gitmişler ya cıkcık yazık adama

Back
X