Komşumun beklenti ve istekleri karsısında şaştım kaldım

Sen de niye aldin numarasinj madem nirmal saatlerde yapiyosun hic almicaktin haber de vermicektin abartmis yani onaneymis eve yeni tasiniyosun sonucta
İnsanlık ettımde anlasılmadı. Anlamıyorum gercekten ya :) hıc haber vermesem anlayıslı olmassm çirkeflesemezdı kesın nankör bazı ınsanlar

Ne bicim kadın o öyle anlamadım siz hosgorulu davranmissiniz bizde yeni taşınan komsulara yardım edilir yemek götürülür biz böyle gördük büyüklerimizden. nerde kaldi hosgoru yardimlasma allah kotu insan cikarmasin karsimiza
Amiiiiinnnnn komdulukta yapmasında yapılan ıyılıgı anlasın :)

Cok abartmis komsunuz sanki gicikligi varmisda bahane ediyormus gibi geldi bana benim gibi olsa ne yapacak acaba yan tarafima ev yapiliyor daha bu sabah deprem oluyor hayatim kalk dedim esime yatak yerinden oynadi hele muhtesem koro halinde arapca sarki soylemeleride yokmu:KK61: uyuz olurum boyle insanlara kibarligin karsiliginda verdigi cevaba bak cok bilmis ukala :KK4:
Acaba tum kadınlar kulubu bayanları olarak toplanıp baskın mı yapsak :):)

Komşu bildiğin kafayı peynir ekmekle yemiş.. Ben olsam ilk kapıya geldiğinde yapacak birşey yok taşınıyoruz deyip gönderirdim, insan eve yerleşirken illaki ses olacak keyfi birşey değil ki, istediği kadar rahatsız olsun, siz fazla nazik davranmışsınız

Komşu bildiğin kafayı peynir ekmekle yemiş.. Ben olsam ilk kapıya geldiğinde yapacak birşey yok taşınıyoruz deyip gönderirdim, insan eve yerleşirken illaki ses olacak keyfi birşey değil ki, istediği kadar rahatsız olsun, siz fazla nazik davranmışsınız
Fazlası cocuk içindi artık onuda yapmayacagm

yüz vermişsin tepene çıkmış. hiç muhattap olma, selam verme böylelerine...

Olurmu hıc sohbet arkadasım deli olan komşum :) davranışlarının saglıklı olmadıgı konusunda hemfıkır olunca oyle dedım:)
:KK68: ay pardon deli diyince ustume alinmisim ben de pek akilli sayilmam da o yuzden :-)

Benim ust komsumda ses yapar hatta sabah 8 gece 12 yada 1 dinlemez... Ama ben komsum diye ses cikarmamm... Evinde kac duvar var merak ediyorum.... Ama senin yaptigin insanlikmis yani... Cocuk bu 5 dk uyur uyanir.. Sonucta yeni tasinmissin... Gecenin 12si degildi ya... Çirkef komsu işte... Canını cok sıkma...

Benim ust komsumda ses yapar hatta sabah 8 gece 12 yada 1 dinlemez... Ama ben komsum diye ses cikarmamm... Evinde kac duvar var merak ediyorum.... Ama senin yaptigin insanlikmis yani... Cocuk bu 5 dk uyur uyanir.. Sonucta yeni tasinmissin... Gecenin 12si degildi ya... Çirkef komsu işte... Canını cok sıkma...
Haklısın. Butun işlerımı 2-3 arası halledıyorum en uygun saat dıye dusundugumden. Ama insanlıktan anlayan yok ne yazıkkı

Haklısın. Butun işlerımı 2-3 arası halledıyorum en uygun saat dıye dusundugumden. Ama insanlıktan anlayan yok ne yazıkkı
Inan insanliktan kimse anlamiyor.... Ben topuklu ayakkabilarla 12den sonra eve gelirsek parmak uclarimda yuruyorum... Dun gece 1 de ust kattaki saolsun tepemizde gacir gucur esyalarin yerini degistiriyo.. Balkonda oturuyorum adam tepeme bez silkiyo... Ama ufacik bise yapinca bizede sikayete geliyorlar... Bende ses yapmaya baslayinca televizyonun sesini son ses koyveriyorum :D bu son buldugum taktik.. Bizde ise yariyor ama sizde mumkunati yok kan cikar :D

Inan insanliktan kimse anlamiyor.... Ben topuklu ayakkabilarla 12den sonra eve gelirsek parmak uclarimda yuruyorum... Dun gece 1 de ust kattaki saolsun tepemizde gacir gucur esyalarin yerini degistiriyo.. Balkonda oturuyorum adam tepeme bez silkiyo... Ama ufacik bise yapinca bizede sikayete geliyorlar... Bende ses yapmaya baslayinca televizyonun sesini son ses koyveriyorum :KK70: bu son buldugum taktik.. Bizde ise yariyor ama sizde mumkunati yok kan cikar :KK70:
:) iyi yapıyorsunuz valla insanlaraıyılık yaramıyor

:) iyi yapıyorsunuz valla insanlaraıyılık yaramıyor
Bence cok muhattap olmaya gerek yok... Zaten yapmisin yapacagin insanligi... Eger apartmanın yoneticisi falan varsa oraya bildir... Gerekeni onlar yapsinlar... Yada esinle konus uygun bir dille kadinin esine anlatsin durumu.... En mantiklisi bu geliyor bence... Cünkü kadinlar boyle konularda orta yolu bulamiyor malesef... Bi taraf muhakkak sizin komsu gibi çirkef çıkıyor...

Bence cok muhattap olmaya gerek yok... Zaten yapmisin yapacagin insanligi... Eger apartmanın yoneticisi falan varsa oraya bildir... Gerekeni onlar yapsinlar... Yada esinle konus uygun bir dille kadinin esine anlatsin durumu.... En mantiklisi bu geliyor bence... Cünkü kadinlar boyle konularda orta yolu bulamiyor malesef... Bi taraf muhakkak sizin komsu gibi çirkef çıkıyor...
Esleri karıstıtmak bana dogru gelmıyor. Bırdaha yukarı gelirse tekrarlamayacagı sekılde gonderıcem:)

Esleri karıstıtmak bana dogru gelmıyor. Bırdaha yukarı gelirse tekrarlamayacagı sekılde gonderıcem:)
Bunlar bir derece yöntemler... Bu tabiki senin bileceğin iş ama sürekli senin muhattap olmanda artık seni evdende bıktırır.. Inş kafası basarda insanlığa döner ne diyelim... Kolay gele :)

Back
X