Komşumun çığlıklarından bıktım

ay derde bak güleyim bidakka :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gidip söyleyemessin en iyi sen paspasın oraya not bırak kocaman
yavas sevüşün sırnaşık
şey

bizim başımıza gelmişti bu geçen yıl, biz ara katta oturuyoduk; bırakın bizi bizim altımızdakiler bile duyuyodu seslerini; annemle alt komşu anlaştı, üst komşuyu çaya çağırdılar, annem alt komşuya sanki onlardan ses geliyomuş gibi 'napıyonuz kız siz sesiniz dünyayı tutuyo' diye; o da cevap verdi, ay kusura bakmayın diye... ama asıl ses gelene bişe demediler, o da sesini çıkarmadı, o gün bu gündür arada bi oluyo ama o kadar da olur canım, gençler yani ::):

okullar yeni tatil oldu bende o gece rahat bir uyku cekiyordum sabahın 5inde acaip sesler duydum ve uyandım aslında uykum felaket agırdır öyle böyle değil halen kendime hayret ediyorum nasıl uyandım diye neyse kulak verdim dinledim bizim alt katta üni. ögrencileri oturuyor ses onlardan geliyordu kız bir çığlık atıyor sorma felaket yani -tatlicadiarzu- sesin sonu gelmiyor ya allahım deli oldum sonra bir aralık dışarı baktım ne göreyim polisler gelmiş 5 tane devriye arabası var geldiler bunların kapısını caldılar ne oluyor kıza tecavüz mü ediyorsun diye kız cıkıp bir beraber yaşıyoruz demiş tabi biz bunları sonradan komşulardan duyduk sırnaşık şey zaten yan komşular aramış polisi..ya işte böyle en azından sizinkiler evli :roflol: bencede git paspasın altına not bırak bıraz yavaş olun diye başka ne yapabilirsin ki :roflol:

Back
X