Komşumun çığlıklarından bıktım

ama yapacak birşey yok ki. onların evi ve özelleri... kendi evlerinde cinselliklerini yaşayacaklar elbette. yapılarını da değiştiremeyeceğinize göre....... sorun, apartmanların ses geçirgenliği..bunuda düzeltemeyeceğinize göre katlanacaksınız el mahkum..

Değerli Arkadasım...Kimse kimsenin evi var diye bütün apartmana ve mahalleye canlı yayın yapıp onları dinleyecek kadar mahkum değildir,kusura bakmasınlarda benim cevremde öyle bir durumda ben sessiz kalmam tam tersi bir imzayla mahaleden sürgün ederim....gitsinler dag da avazları cıktıgınca bagırsınlar işte.....:oklava:

ya ne alaka diyceksiniz ama ben nasıl konu açabilirim yardım edin yeniyimde

Değerli Arkadasım...Kimse kimsenin evi var diye bütün apartmana ve mahalleye canlı yayın yapıp onları dinleyecek kadar mahkum değildir,kusura bakmasınlarda benim cevremde öyle bir durumda ben sessiz kalmam tam tersi bir imzayla mahaleden sürgün ederim....gitsinler dag da avazları cıktıgınca bagırsınlar işte.....:oklava:

:) kendi evlerinden imza ile attırmak mı :)
:roflol::roflol:

toplanan imzalar herzaman her koşulda işe yaramaz...

sesten rahatsızım deyip imza toplaman için o sesin sürekli ve belli bir desibelin üzerinde olması gerkiyor. aksi takdirde bunu kanıtlayamazsanız bunu başaramzsınız.

orada ev sahibi yada kiracı olması da hiç önemli değil

sizin ahlakınıza aile yapınıza terstir sinir oluyorsunuzdur ama hukiki olarak çok kolay değil sürgün etmek. ve bir imza yetmiyor en az 3te 2 si gerekiyor

Dur once bı katıla katıla guleyım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
(Engel olamadım kusura bakmayın)
Benımde bı komsum vardı o geldı aklıma hemen.Seslerını ben hıc rahatsız edecek derecede duymadım ama yan komsumla yatak odaları altlı ustluydu.O cok rahatsız oluyordu.Bıgun saat oglen saat 3 gıbı felan benı cagırdı cabuk bı gel dıye.Amanın gunduz gunduz o ne ses:1shok:Dedım gunduz boyle duyuluyosa gece sessızlıgınde allah sana kolaylık versın.Gurultulu komsular tasınalı yaklasık bır ay oldu onların sadece cıft oldugunu cocuklarının olmadıgını da ogrendık bu surede.Yan komsum merdıvende karsılasmıs.İşde merhaba nasılsınız kusura bakmayın hosgeldıne gelemedık vs muhabbetı yapmıslar.Sonra demıs aslında cok ıstıyoruz gelmeyı ama sızın cocukların gurultulerı gece gunduz hıc susmuyo o yuzden de rahatsız etmıyelım sızı dıye gelemedık.Gurultulu hatun da demıs bızım cocugumuz yok kı ama.Tabı hemen planladıgı gıbı yan komsu cevabını vermıs.E yapım asamasıda bı haylı gurultulu nasılsa dogacak olanlarda en az sızın kadar gurultulu olurlar neyse hadı ıyı gunler dıyıp gırmıs ıcerı kaydirigubbakcemile3 o gunden sonra ne ses ne gıcırtı duyulmadı kendılerınden sengözlerimebaksanab

ya benimde alt komşum böyleydi kadının çığlıklarını bırak sakın durma devam et haid oğlum falahn bunlasrı bile duyuyordum ya deli oldum artık eşimö gelir hemen uyur top atsan uyanmaz bende bi gün yazdım bi not geceleri diyorum biraz sessiz olsanız diyorum rahatsız oluyorum hem bulan var bulamayan var ya falan yazdım koydum kapının önüne sonra kadın aynı kağıda nazar etme ne olur çiğne seninde olur yazmış ne alakaysa aşağı kapı girişine asmış bşde utanmadan kurtulamadım ya manyak karıdan hala altımda..ufacıkda bi çift ya ne enerji varmış anam..

:1shok: yuh kadına bak yaa..ne diyeceğimi şaşırdım valla..:mymeka:

Benımde bı komsum vardı o geldı aklıma hemen.Seslerını ben hıc rahatsız edecek derecede duymadım ama yan komsumla yatak odaları altlı ustluydu.O cok rahatsız oluyordu.Bıgun saat oglen saat 3 gıbı felan benı cagırdı cabuk bı gel dıye.Amanın gunduz gunduz o ne ses:1shok:Dedım gunduz boyle duyuluyosa gece sessızlıgınde allah sana kolaylık versın.Gurultulu komsular tasınalı yaklasık bır ay oldu onların sadece cıft oldugunu cocuklarının olmadıgını da ogrendık bu surede.Yan komsum merdıvende karsılasmıs.İşde merhaba nasılsınız kusura bakmayın hosgeldıne gelemedık vs muhabbetı yapmıslar.Sonra demıs aslında cok ıstıyoruz gelmeyı ama sızın cocukların gurultulerı gece gunduz hıc susmuyo o yuzden de rahatsız etmıyelım sızı dıye gelemedık.Gurultulu hatun da demıs bızım cocugumuz yok kı ama.Tabı hemen planladıgı gıbı yan komsu cevabını vermıs.E yapım asamasıda bı haylı gurultulu nasılsa dogacak olanlarda en az sızın kadar gurultulu olurlar neyse hadı ıyı gunler dıyıp gırmıs ıcerı kaydirigubbakcemile3 o gunden sonra ne ses ne gıcırtı duyulmadı kendılerınden sengözlerimebaksanab

:roflol::roflol::roflol: çok iyi yaa

koptum ben buna yaa:roflol:

bizim üst kata da yeni evliler taşındı... ama o kadar çok ses geliyor ki... çocuk sesi filan... heralde misafirleri var diyorum ... sonra gece oluyor çığlık sesleri ... anlamadım valla... geçen gece saat 3te kadının çığlıklarıyla uyandım hatta başka bir topikte de konusu olmuştu...

çığlık atıp atmamak elinde değildir diye düşünüyorum ama evet bir şekilde kontrol altına alınabilir...
uyarmak nasıl olur bilmiyorum ama ;

başka bir gürültüde en azından uyarmaya çıkıp ; duvarların ince olduğundan bahsedebilirsin...
annenlerin gelişini de çok dert etme bence... sonuçta senden gelmiyor ya o ses...

ama bahane edebilirsin... hani annemler bir süre ben de misafir sesten rahatsız oluyorlar gibi...

Aynı dert bizdede vardı. kayınvalidem geldiğinde denk gelmiş onlara. kadın doğum yapıyor sanmış Sabah da kahvaltıda anlattı bize.. eşimle birbirimize bakıp çok gülmüştük:)

kızlar sölenmiycek bişey fakat ilerde allah korusun hastanız olur bebeğiniz olur onların özel hayatı 4 duvar arasında yaşanıyorsa özel hayat kavramını kapsar ama bunlar dışına çıkıyor ve artık özel değildir..sonuçta sende bir bayansın oda bir bayan burdaki herkes seni nasıl anladıysa oda seni anlıycaktır...konuşmak tek çözüm kapıcıya yada apartmandki başka komşulara sölemek çözüm olmaz ki ben böyle bişey yaşasam komşum gelsin sölesin isterim bir başkasına anlatmasını istemem sölediğindede utanır kendimi frenlerim

bence komşunuz ayıp etmişş
herkesinn 4 duvarıı
malumm duvarlar çok ince yapılıyoo
zırtlatsann duycak yann komşu
kaldıkii cinsellik bu
millett karısınıı boşuyoo cinsel tatminsizliktenn
kocam ne istersee yaparımm diyenlerdenn belkide kadınn
belki eşii istiyordurr olamazmıı
hoşuna gidiyordurr
empatii lütfenn
herkes bizim gibi sessizz yapmak zorundamı işini
demekkii adam işini iyi yapıyo :roflol:
kadınn zevkinii doruklardaa yaşıyoo:icecream:kaydirigubbakcemile5
şahsen benimm yüzüme dicekk birisii öyle bişiyy aynen şunu derdim
benimii dinliyon hayırdırr ilgii alanınn çok değişikmiş
başkalarınınn sesiylemii bastırılmışş duygularınla tatmin oluyon derdimmlülülülülülü

Son düzenleme:
bence komşunuz ayıp etmişş
herkesinn 4 duvarıı
malumm duvarlar çok ince yapılıyoo
zırtlatsann duycak yann komşu
kaldıkii cinsellik bu
millett karısınıı boşuyoo cinsel tatminsizliktenn
kocam ne istersee yaparımm diyenlerdenn belkide kadınn
belki eşii istiyordurr olamazmıı
hoşuna gidiyordurr
empatii lütfenn
herkes bizim gibi sessizz yapmak zorundamı işini
demekkii adam işini iyi yapıyo :roflol:
kadınn zevkinii doruklardaa yaşıyoo:icecream:kaydirigubbakcemile5
şahsen benimm yüzüme dicekk birisii öyle bişiyy aynen şunu derdim
benimii dinliyon hayırdırr ilgii alanınn çok değişikmiş
başkalarınınn sesiylemii bastırılmışş duygularınla tatmin oluyon derdim
mlülülülülülü

sengözlerimebaksanab enteresan bir düşünce tarzı

ben olsam kapıya isimsiz bi not iliştiridim
-ses var görüntü yok onu da açın tam olsun-olan var olmayan var canı çeken olabilür:kahve:

yoneticiye sikayet edin bence
gece cok gurultu oluyor diyebilirsiniz illa ki ciglik sesileri geliyor sevisme sesleri geliyor demek zorunda degilsiniz

yonetici de apartmanda sikayet var der, ust kattan mi alt kattan mi yandan mi anlamazlar kimin sikayet ettigini boylece

Aynı dert bizdede vardı. kayınvalidem geldiğinde denk gelmiş onlara. kadın doğum yapıyor sanmış Sabah da kahvaltıda anlattı bize.. eşimle birbirimize bakıp çok gülmüştük:)

:roflol::roflol:

ay cok guldum yaaa allah ta senbi guldursun
dogum yapiyor sanmis ha hohohohohoh hahahahah

yoneticiye sikayet edin bence
gece cok gurultu oluyor diyebilirsiniz illa ki ciglik sesileri geliyor sevisme sesleri geliyor demek zorunda degilsiniz

yonetici de apartmanda sikayet var der, ust kattan mi alt kattan mi yandan mi anlamazlar kimin sikayet ettigini boylece

evet böyle yapabilirim..herşey iyi fikir gibi geliyor ama bişey yapamadım daha kızlar..sanırım bi gün tepem atacak sopayı kaptığım gibi tavanı deleceğim vura vura Çok üzgünüm çoook sabrediyorum ama hala..:oklava:

Back
X