Dur once bı katıla katıla guleyım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
(Engel olamadım kusura bakmayın)
Benımde bı komsum vardı o geldı aklıma hemen.Seslerını ben hıc rahatsız edecek derecede duymadım ama yan komsumla yatak odaları altlı ustluydu.O cok rahatsız oluyordu.Bıgun saat oglen saat 3 gıbı felan benı cagırdı cabuk bı gel dıye.Amanın gunduz gunduz o ne ses:1shok

edım gunduz boyle duyuluyosa gece sessızlıgınde allah sana kolaylık versın.Gurultulu komsular tasınalı yaklasık bır ay oldu onların sadece cıft oldugunu cocuklarının olmadıgını da ogrendık bu surede.Yan komsum merdıvende karsılasmıs.İşde merhaba nasılsınız kusura bakmayın hosgeldıne gelemedık vs muhabbetı yapmıslar.Sonra demıs aslında cok ıstıyoruz gelmeyı ama sızın cocukların gurultulerı gece gunduz hıc susmuyo o yuzden de rahatsız etmıyelım sızı dıye gelemedık.Gurultulu hatun da demıs bızım cocugumuz yok kı ama.Tabı hemen planladıgı gıbı yan komsu cevabını vermıs.E yapım asamasıda bı haylı gurultulu nasılsa dogacak olanlarda en az sızın kadar gurultulu olurlar neyse hadı ıyı gunler dıyıp gırmıs ıcerı kaydirigubbakcemile3 o gunden sonra ne ses ne gıcırtı duyulmadı kendılerınden sengözlerimebaksanab