• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun davranışına anlam veremedim

razuat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
136
0
296
Kahramanmaraş
mrb herkese...bugün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum ve konu hakkında düşüncelerinize ihtiyacım var...öncelikle ben burda bi lojmanda kalıyorum...çalıştığımdan dolayı çok arkadaşlık ilişkilerim yok..çok nadir görüşürüm ....ama yolda karşılaşırız slmlaşırız..güler yüzlü davranırlar genelde...bugün işten geliyorum arabayla..burda oturan ve ben gitmediğim halde bana gelen (alınmıyan hani o gelmiyo ben de gitmeyim demeyen anlamında)tek kişi ..yanına kadar yaklaştığım halde bana bakmadı..suratıda bi asık geldi bana...o yönde ve o saatte benden başka kimse geçmez ben olduğumu kesin biliyodur ve bakmadı başka yere bakıyomuş gibi yaptı..kornaya bastım ben ve slm verdim..aynı yüz ifadesiyle-asık-başını salladı...üzüldüm haliyle ...niye öyle yaptığı konusunda pek bi fikrim yok...acaba ben çok gitmiyorum diye tavır mı alıyolar ...

aklından başka birşey geçiyor olabilir bende genelde aklımdan başka birşey geçerken etrafımdan kim geçmiş, yada selam veririken yüz ifadem nasıl dikkat etmiyorum.sizede garip geldiğine göre yanlış bir davranışınız da olmamış anladığım kadarıyla. ikinci görüşmenizde durum değişmezse konuşun derim .:34:

belki bi derdi vardi ondan oyle davranmis olabilir...yani skntili haline denk gelmissiniz galiba...

belki o sırada başka bişeye siniri bozukturççç sen sor geçen gün böyle böyle oldu seni kırıcak bişeymi yaptım diye?

Kimbilir neler vardı aklında. Siz birşey yapmadıysanız, size nezaket gösterip geldiyse alınmanızı, üzülmenizi gerektirecek bir durum yoktur.
Bir kez daha aynı şey olursa o zaman gider ve bir sorun olup olmadığını sorarsınız

Back
X