• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşumun gözü hep üzerimizde sinir oluyorum nasıl buna dur derim

Ya hic kafana takma ama ben cevap vermek istiyorum diyorsa yine aa sunu bunu almissiniz derse " Masallah teyze evime giren cikani benden cok biliyorsunuz" de o agzinin payini alir. soyle yokluk icinde sefalet cekenlerede uyuz olurum zaten. Paran varsa git al milletten ne dileniyorsun
bazi insanlarin yapisinda oluyor paralari olsada baskalarinin aldiklarini kiskaniyorlar ama evet espiriye vurarark dediginizi soyleyecegim ilk firsatta

güzelce bir fırçala...bir daha sormak değil..dönüp size bakamaz...aynen aynen böyle yapın.....
agizlari pis olmasa yada erkeklerini karistirmayacaklarini bilsem yaparim ama o tur insanlarla ugrasilmaz yani agiz dalasi olsa kotu olur

KISKANCCC!!! Kendinde bunlar yok o yuzden sendekilere bir kusur buluyor. Kedi ulasamadigi ete mundar dermis. BU tur insanlar cok ne yazikki
ya aslinda kiysa parasina alsa benimkinden daha iyi seyler alir torununa ama yemiyorlar parayi altin yapiyorlar milletten toplamayada alismislar yokluk icinde olsalar anlayacagim ama fakir bir insanin altinda 20 binliralik araba olmaz hergun icki parasi olmaz diye dusunuyorum

agizlari pis olmasa yada erkeklerini karistirmayacaklarini bilsem yaparim ama o tur insanlarla ugrasilmaz yani agiz dalasi olsa kotu olur

haddini bilsin...tahmin edebiliyorum ne türden olduklarını...
öyleyse şakayla karısık: benm evimle bu kadar ilgilenmekten vazgecın de..

Dik dik bak onlara canım
Bişey diemesin yutsun lafını
Kendi binamdan hiçkimseyi tanımıyorum ama yan binam arka binam hepsi meraklı kedi çamaşır asmaya çıkıyım bintane soru sigaraya çıkıyım aynı bende çözümü kulaklıkta buldum
Sigaraya bile çıksam mp3 dinliyorum dinlemesinde onlar öyle sanıp kendi kendilerine sesleniyorlar susuolar
bizim apartman tek kaliyor gerisi hep mustakil gecip dikiliyorlar karsima hayir adam gibi biseyler dese anlayacagim ama eve iki poset soksam oo alisverismi yaptin vegaa??? diye bir ses kulagimda patliyor alisveris yaptigima utanacam o derece pis nefisten de korkarim

bizim apartman tek kaliyor gerisi hep mustakil gecip dikiliyorlar karsima hayir adam gibi biseyler dese anlayacagim ama eve iki poset soksam oo alisverismi yaptin vegaa??? diye bir ses kulagimda patliyor alisveris yaptigima utanacam o derece pis nefisten de korkarim

Eşin kızımıo mu onlara ?

Boylelerı var..ben birini uzaktan tanıyorum. ..duymuştum ki evalacak parası var ama yardımlar kesilir diye gece konudan çıkmıyor diye..ne yalan söyleyeyim baştan inanma dim. .imkanı olan niye orada oturur ki diye ...ama çocukları askerden gelip sevgili falan yapınca onlardan utanıp evi aldirmislar...o zaman anladım ki insanlara nasıl guvenicez?

anladigim kadarıyla kavgacı tipler...hic umursamamayi tatlım gül geç yani...strese girdiğine değmez. ..usenme Şakayla karışık lafını söyle. ..yaşlılar zaten genelde de böyle meraklı olurlar..Bu biraz da açık göz sizden faydalanamayacagini anladı lazım. ..ama ceneyi kapaman zor...bağıran da anlamaz seni kötü çıkarır. .

he deyip gecistiriyor ama oda cok sinir oluyor hatta bana kizdi ben ilk oraya tasindigimizda durumari kotu bezlerini alalim demistim bu mu senin uzuldugun insanlar diyor:KK43:

Ah canım ya boşuna dememişler dinle imanın kimde olduğu belli olmaz die
Hiç söylediklerine kulak asma kulağında kulaklıkla dolaş havaya konuşsunlar bıkıyorlar bisüre sonra

görmezlikten gel canım. Konuşup konuşup susacaktır. Baktın devam ediyor sert bir şekilde uyar...

Hiç hesap vermeyin, resmen sorguya çekiyor sizi ailecek. Duymayın, görmeyin gerekirse tersleyin,yüz vermeyin.

merhaba arkdaşlar
bilmiyorum çok mu takmışım ama bir komşum var bizim apartmanın yanında gecekondo gibi yerde oturuyor ama durumları bizden çok çok iyi ve sürekli kendini acındırır milletten para falan toplar ilk zaman bende üzlmüştüm ama artık çok huylanıyorum o insanlardan
dün çamaşır asıyordum bebişin yeni alınanlarını yıkadım nevresim falan vardı asıyordum imalı bir ses tonuyla
-ooo yeni mi aldın onları pekde güzelmiş benim torunun öyle şeyleri yok .dedi
bende ha evet teyze dedim ama bi bakışları falan vardı anlatamam
sonra eşim bebek arabasını ve park yatağı getirdi eve kolide eşime
- bebeğe yeni şeylermi aldınız kolide falan demiş
gitmiş diğer komşulara vega bebeğe beşik araba almış nevresim yastık almış neler alıyor böyle diye anlatmış
ya çok sinir oldum
benim evime giren paranın 3 katı giriyor evlerine ve hala bizden bişiler bekliyor eve alışveriş yapsam utanarak ısık hızıyla eve sokuyorum anlatmak istedim huzursuz oluyorum artık bakışlarından ha maddi durumumuz da çok ahım şahım değil kendimize yetiyoruz anca ama bu insanların bakışları beni deli ediyor

biz cebimizde beş kuruşsuz gezer yine kimseye diyemeyiz .Nasıl insan bunlar anlamak zor .Allahım yarattıysa bir bildiği vardır diyorum ne diyeyim .

He de geç. Ağzını kapatamayacağına göre sana kalan takmamak, muhatap olmamak.

Çok zor bir durum canım seni anlayabiliyorum. Çünkü bizimde öyle komsularimiz var. Marketten iki poşetle gelmeye cekiniyoruz. Ben evli degilim,ailemde çok rahatsız bu durumdan. Resmen elimizdeki poşetlerde ne var diye bakıyorlar. Bide üstüne nerden geliyorsunuz nereye gidiyorsunuz diye sürekli soru sorarlar. Bıktık yahu ! :KK34::KK34::KK34:

Benimde bir zamanlar kapi durbununden bizi gozetleyen ben bi yerde kalim gece kocan 3 de gldi eve diye birde gece gozetleyip haber veren bir komsum vardi o geldi aklima

Hayirda yani bilmesem mesela esimin o saatte geldigini esimden bi haber olsam kavga sebebi

Ayip yahuu ayip

Bunlardan heryerde var merak etme

Back
X