Komsumun gürültüsü ve yüzsüzlügü.!! Yardım.!

İnsanlar insanı tepki veremiyorsa maçını fln gitsin dışarda izlesin benim çocuğum bu şekilde seslerden korksa daha fazlasını yapardım iyi yapmisin.

hani sen bu yasadıgını örnek olarak bende kendimden örnek verdim bizimde ev kayınpederin kira ödemiyorzu esim calısıyo ama tam geliyı bu komsularında 2 kis calısıyomus hani yüklü bi kredi ödüyo olabilirler iclerindeki durumu bilemezsin klima sesindne rahatsız olmak ta cok komık yanii eger odanda balkon varsa onu kapat yada geldigi duvarı monteleme yap bundna bi is cıkmaz belediyeye sikayette etsen

limoncu seni çok özledik nolurrr bu akşam yeni bir konu aç iyi akşamlar

limoncu hanımefendi o komşunun durumu yok kombi taktirmaya da bu komşunun montalama yaptırmaya balkonu kapatmaya imkanı var mı acaba,insanları rahatsız edercesine üstelikte klimanın kış modu acayip gürültülü bir şey çalıştırmaya hakkı yok,gürültü yapma lüksü diye bir şey varsa gürültüyü yapanlar mustakil ev tutacaklar,kendi gürültüüsnü sadece kendileri çekebilirler koca binayı rahatsız etmeye hakları yok.

koca bina rahatsız olmuyo 1 kisi rahatsız oluyo suanda ayrıca
rahatsız olan taraf sesi sessin diye dedim duvara monte yapsn bu isten bisey cıkmaz

Polise zabıtaya haber verin. Öttüre öttüre söktürüler o klimayı.

kabahatler kanunu vs hiç gerek yok, apartmanın dış cephesinde izinsiz hiçbirşey yapamazlar klima da dahil buna belediyeyi telefonla ara dış cepheye klima takıldıpını ve görüntüyü bozduğunu söyle şikayetini ilet ceza da veriri paşalar gibi de kaldırır

Disardan durumalri iyi gozukebilir ama ya evin ici? Belki borcu var kredisi var bilemezsin ki. Sen rahatsiz oluyosun diye sogukta donacak halleri yok.

Ayrica komsu gurultusunden bende cok cektim. Saat 11 12 de matkap calistiran mi dersin, kizina kolunu kesicem buraya gel diye bagiran anne mi dersin anlatsam inanmazsin ama ben bu konuda sana hak veremedim.

Benimde uykum hassas ust kat gece tuvalete kalksa ayak sesine uyanirim ki butun gece sulari acik ne yapiyolar onuda bilemiyorum. Kac kere sikayet ettik polis geldi karakolluk olduk. Sonuc değişmedi. Ugrasmak istiyosan savciliga dilekce vereceksin dedi polislerde.

Bence hic salter isine falan girmeyin hukuki yollardan halledin.Sesi kaydedin mahkemeye verin klimasinin bakimlarini yapmadigindan olsa gerek o kadar gurultu.

Haklisin cnm dedim.ya zaten sonradan pisman oldum benmde cocuklar ses cikariyor cok anlays lazim karsilikli.
Bizde gs alttaki bjk bide ona giciklina yaptim sanirim
Gene bi gün gs bjk maci vardi alttaki gene yikiyodu evi esim gicik olmstu bjk gol atnca bagrydu gs atti esim bagirdi falan :)
Giciklasma oldu ayni siizn hesap :))
Ama evde yalnz olup bde cocuk sicrayarak kalknca bian hakim olamadim kendime

İlginç bir durum yani ne yapılabilir ki? Şikayet falan işe yarar mı? Bi kere klimayı şu saatte kapat, şu saatte aç demek kadar anlamsız ve yanlış birşey olamaz. Sizi dinlemez böyle bir durumda yani üşüyorsa çalıştıracak... İki alternatif var, ya konuşacaksınız ve dış üniteyi sizin yatak odanıza yakın olmayan başka bir yere taşıyacaklar ya da siz yattığınız odayı değiştireceksiniz. Öyle çalıştırma demek falan olmaz.

Eski komşularım bu şekildeydi. Gürültü çok zor oluyor. İmkanınız varsa yatak odanızın yerini değiştirin.

Komik olan cok sey var da benim gülesim yok..

Beni hiç ilgilendirmez.Kimsenin durumu dört dörtlük degil..50 liralık soba almak cok zor olmasa gerek..Allah iyi komşu versin ne diyim..

Kışın camlar pencereler kapaliyken de bu klima sesi o kadar duyuluyor mu ya? Hadi yazin cam açık olsa anlarim. Yazin biz de klima kullaniyoruz ama apartman sakinleri dış cephe mantolama yaptırdıkları icin herhalde ayaklari duvari cok iyi tutamiyor, o yuzden ekstra gurultu yapiyor. Cam kapaliyken hicbir ses duyulmuyor ne gece ne gunduz. Aciksa rahatsiz edebiliyor ki biz o yuzden gece yatana kadar evi serinletip sonra sabaha kadar acmamaya calisiyoruz.

Komik olan cok sey var da benim gülesim yok..

Beni hiç ilgilendirmez.Kimsenin durumu dört dörtlük degil..50 liralık soba almak cok zor olmasa gerek..Allah iyi komşu versin ne diyim..

Onlarida ilgilendirmiyor demekki. Neyse hukuki sureci arastirmistiM kendim icin bilgi vereyim. Polise gitmeyin ilgilenmiyorlar gidip direkt savciliga dilekce vereceksiniz. Gelip odaya alet takacaklar belli desibelin üstündeyse duruma gore Ses cikaran aletlerin kaldirilmasini ek olarakta para cezasi verecekler. Mahkeme olmuyor hakim sonucu inceleyip karar veriyorlar

Eski komşularım bu şekildeydi. Gürültü çok zor oluyor. İmkanınız varsa yatak odanızın yerini değiştirin.

Malesef tasınacak oda yok..Benim kızdıgım bir aydır ben cözüm arıyorum.Onlar da elini tasın altına koysun..12 den sonra acmazlarsa donmazlar öyle aman aman soguk degil.Mesela bende ısıtıcı kullanmıyorum odamda sorun olmuyor..İş inada bindi resmen..

Nedenini bilmem normal sesin üstünde..Duvarlardan kaynaklı olabilir..Pencereyle alakası yok gayet rahat titriyor duvar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…