hani sen bu yasadıgını örnek olarak bende kendimden örnek verdim bizimde ev kayınpederin kira ödemiyorzu esim calısıyo ama tam geliyı bu komsularında 2 kis calısıyomus hani yüklü bi kredi ödüyo olabilirler iclerindeki durumu bilemezsin klima sesindne rahatsız olmak ta cok komık yanii eger odanda balkon varsa onu kapat yada geldigi duvarı monteleme yap bundna bi is cıkmaz belediyeye sikayette etsenBirincisi kendi evi kari koca çalışıyorlar zor durumda değiller...Hiç uzlaşmaya yanasmiyorlar...inadına ses yukseltiyorlar ve haklilar komik olmayın ..ve ses önemsenmeyecek bir ses değil anlatabiliyor muyum..ben 12 den sonra bari açma dedim ..UFO elektrikli soba bir çok alternatif var..durumu gerçekten yok mu biz alalım sobasini..kotu komşuya hiç denk gelmedin belli ki..
limoncu seni çok özledik nolurrr bu akşam yeni bir konu aç iyi akşamlarhani sen bu yasadıgını örnek olarak bende kendimden örnek verdim bizimde ev kayınpederin kira ödemiyorzu esim calısıyo ama tam geliyı bu komsularında 2 kis calısıyomus hani yüklü bi kredi ödüyo olabilirler iclerindeki durumu bilemezsin klima sesindne rahatsız olmak ta cok komık yanii eger odanda balkon varsa onu kapat yada geldigi duvarı monteleme yap bundna bi is cıkmaz belediyeye sikayette etsen
simdilik vukaat yok olsun acarım merak etme ..limoncu seni çok özledik nolurrr bu akşam yeni bir konu aç iyi akşamlar
hani sen bu yasadıgını örnek olarak bende kendimden örnek verdim bizimde ev kayınpederin kira ödemiyorzu esim calısıyo ama tam geliyı bu komsularında 2 kis calısıyomus hani yüklü bi kredi ödüyo olabilirler iclerindeki durumu bilemezsin klima sesindne rahatsız olmak ta cok komık yanii eger odanda balkon varsa onu kapat yada geldigi duvarı monteleme yap bundna bi is cıkmaz belediyeye sikayette etsen
koca bina rahatsız olmuyo 1 kisi rahatsız oluyo suanda ayrıcalimoncu hanımefendi o komşunun durumu yok kombi taktirmaya da bu komşunun montalama yaptırmaya balkonu kapatmaya imkanı var mı acaba,insanları rahatsız edercesine üstelikte klimanın kış modu acayip gürültülü bir şey çalıştırmaya hakkı yok,gürültü yapma lüksü diye bir şey varsa gürültüyü yapanlar mustakil ev tutacaklar,kendi gürültüüsnü sadece kendileri çekebilirler koca binayı rahatsız etmeye hakları yok.
Hanımlar alt komşum klimasının dış ünitesini yatak odamıza yakın taktırmış..Pek saglam bir seye benzemiyor.Gece uyumak neredeyse imkansız..Yaklaşık bir aydır yüksek itici uğultuyla uyumaya calısıyoruz.Ama ne mümkün resmen duvar titriyor.Salonda yatsam nereye kadar..Kulaklık takıyorum yine de ses kesilmiyor..
Samimiyetimiz yok..Her neyse tatlı dille uyardık,12 den sonra acmayın lütfen diye verdigi cevap "cok üsüyorum napayım kapatamam kısarım.." Ya sabır dedik bekledik kıssın diye o da yok kısmıyor yani..Canı isterse 2 de kısıyor 3 te geri acıyor.Hanımefendi kapatınca dalıyoruz acınca noluyoruz ya diye uyanıyoruz.Ses o kadar fazla anlayacağınız..Bi kaç gün önce dayanamadım asagı vurdum kadının sesi geliyor yine de kapatmıyor klimayı.Ve inadına sesi yükseltiyor..Ben uyarmaktan bıktım o yüzsüzlükten bıkmadı..Bir insan da hic mi vicdan utanma olmaz..Zamanında yönetici uyarmıs cok ses yapıyor degiştirin diye o zaman yine duygu sömürüsü yapmışlar.Biz yöneticiye söyledik bu hafta sonu konusup çözmeye çalışacak ama uzlaşacaklarını sanmam.
Benim ciddi uyku sorunum var hanımlar..Uykum zaten hassas..Suan tasınamam..Hukuki olarak ne yapabilirim..Bir akıl bir yol gösterinnn..Yoksa sonucu kötü olacak gibi geliyor.!
Bu arada bayan gündüzleri çalıştığı için pek karşılaşamıyoruz ama karşılaşırsak ciddi tartışma çıkacak..
Ahahaaa nescafe markasi mahmoodo mi yoksa. Ayni sey bizim basimizdada var da
oooo mac sesinde fazla yapmıssın be canım muhtemelen esin mac kolık degil bizimki bi bagrıyo ödüm patlıyo kı evin icindeyim koltuklara vurmaktan koltukların kenar derileri cıktı artık bide bizde söyle bisey oluyo esim fener alt komsu hasta besıktaslı ne zaman derli olsa esim burda bagrıyo alttakıler yuhhhhhhhhhhhh sanki stadyımdayız dye gülüyoruz yani komsu ses olucak tabi ben her zaman derim toplu yerde yasamaya alıs yoksa müstakıl cık dolmustada öyle öfff pöfff yapanlara gıcık olurum derim bak surda taksi var in bin diyee
hani sen bu yasadıgını örnek olarak bende kendimden örnek verdim bizimde ev kayınpederin kira ödemiyorzu esim calısıyo ama tam geliyı bu komsularında 2 kis calısıyomus hani yüklü bi kredi ödüyo olabilirler iclerindeki durumu bilemezsin klima sesindne rahatsız olmak ta cok komık yanii eger odanda balkon varsa onu kapat yada geldigi duvarı monteleme yap bundna bi is cıkmaz belediyeye sikayette etsen
Disardan durumalri iyi gozukebilir ama ya evin ici? Belki borcu var kredisi var bilemezsin ki. Sen rahatsiz oluyosun diye sogukta donacak halleri yok.
Ayrica komsu gurultusunden bende cok cektim. Saat 11 12 de matkap calistiran mi dersin, kizina kolunu kesicem buraya gel diye bagiran anne mi dersin anlatsam inanmazsin ama ben bu konuda sana hak veremedim.
Benimde uykum hassas ust kat gece tuvalete kalksa ayak sesine uyanirim ki butun gece sulari acik ne yapiyolar onuda bilemiyorum. Kac kere sikayet ettik polis geldi karakolluk olduk. Sonuc değişmedi. Ugrasmak istiyosan savciliga dilekce vereceksin dedi polislerde.
Komik olan cok sey var da benim gülesim yok..
Beni hiç ilgilendirmez.Kimsenin durumu dört dörtlük degil..50 liralık soba almak cok zor olmasa gerek..Allah iyi komşu versin ne diyim..
Eski komşularım bu şekildeydi. Gürültü çok zor oluyor. İmkanınız varsa yatak odanızın yerini değiştirin.
Kışın camlar pencereler kapaliyken de bu klima sesi o kadar duyuluyor mu ya? Hadi yazin cam açık olsa anlarim. Yazin biz de klima kullaniyoruz ama apartman sakinleri dış cephe mantolama yaptırdıkları icin herhalde ayaklari duvari cok iyi tutamiyor, o yuzden ekstra gurultu yapiyor. Cam kapaliyken hicbir ses duyulmuyor ne gece ne gunduz. Aciksa rahatsiz edebiliyor ki biz o yuzden gece yatana kadar evi serinletip sonra sabaha kadar acmamaya calisiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?