• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumun kayınvalidesi felç oldu:(

demetanne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
324
31
68
Diğer
Merhaba herkese;
Daha ayrıntılı yazacaktım ama geri sildim. Sadece; komşumun kayınvalidesi felç oldu ve ben şimdi hem teyzeye üzülüyorum, hem de komşum ona nasıl bakacak diye üzülüyorum. Tatil planları yaparken....

Allah şifa versin. Başımıza ne zaman, ne geleceği belli olmuyor. Hayat, biz planlar yaparken başımıza gelenlermiş.

çook geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.Komşunuza dayanma,sabretme ve bakabilme gücü versin.inşallah kayınvalideside vicdanlı birilerinin yanındadır..herkes için çok zor durum.Allah yar ve yardımcıları olsun..

Merhaba herkese;
Daha ayrıntılı yazacaktım ama geri sildim. Sadece; komşumun kayınvalidesi felç oldu ve ben şimdi hem teyzeye üzülüyorum, hem de komşum ona nasıl bakacak diye üzülüyorum. Tatil planları yaparken....

Allah şifa versin. Başımıza ne zaman, ne geleceği belli olmuyor. Hayat, biz planlar yaparken başımıza gelenlermiş.

o kadar zorki ben 21 yaşımdaydım felçli hasta bakarken felç oldu dediklerinde bir an hayatımın nasıl değişeceğini düşünmüştüm hakikatende öyle oldu herşey değişti zor günler ağır sorumluluklar yaşayamadığın genç günlerin çok zor allah kolaylık versin

Sağolun hepiniz. Gerçekten çok zor bir durum. Bizim bir faydamız olur mu acaba? Bazen çocuğunu bize getirsem, en azından onunla uğraşmasa.

Cok uzuldum. Allahim ikisinede sabir versin. Sende cok iyi vicdanli bir komsusun. Allahim herkese senin gibi vicdanli dusunceli komsular nasip etsin.

Allah şifasını versin...

Biz plan yaparken yada sunu yapicam bunu yapicam dediğimizde Allah u Teala dermiski dur bakım sen plan yapionda aceba tutacakm, benimde bir bildigim var dermiş ,gorumcem anlatmıştı

Back
X