Komşumun kızı...

• Konu Sahibi Konu Sahibi ncb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ncb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
791
90
318
36
Hanımlar merhaba 1,5 yaşında bir kızım var birde 8 yazında komşu kızı.Sorunum şu bu kız herakşam bizde tamam kızımla güzel vakit geçiriyorlar vs ama herakşam ben çekemiyorum artık.çünkü hiç sözümü dinlemiyo neyi yapma desem en fazla 2 dakika sonra gözümün içine baka baka yapıyo.Diyorum kızım koşturma bak o daha bebek sana yetişçem diye düşüp duruyo hatta geçengün benim kızım öyle bir düştüki ağzı burnu kan içinde kaldı :( bağırmak istemiyorum oda çocuk sonuçta ama etrafıda sürekli karıştırmasına tahammül edemiyorum.Her seferinde bi bahaneyle almamaya başladım uyucak kızım falan diye ama illa geliyo bu sefer kendimi çok suçlu hissediyorum her kapıdan gönderdiğimde.Kızım yeni ameliyat oldu fıtıktan en azından bi süre gelme dedim annesinin yanında ama gene nafile herakşam geliyo.okuldan eve gelirgelmez bizde bide grip olmuş zaten bağışıklığımız düşük pek yaklaştırmak istemiyorum ama ne yapsam valla bilemedim.Tamam diyorum gelsin bu sefer kızım zarar görüyo yada çok kurcalıyo bi bakıyosun başka odalara girmiş kızım diyorum ne arıyosun o odada ben seni arıyodum diyo ay valla gülsemmi ağlasammı bilemedim...Kızlar siz olsanız napardınız ya benmi çok sabırsızım acaba başka çocuklara karşı bazen diyorum kendime yapma oda çocuk sadece kendi çocuğunamı sabır gösterceksin diye ama işte başkasının çocuğu olunca bağıramıyosunda kaldım iki arada bir derede kızlar ben napcam yaaaa ben gönderiyom o geliyo bu hergün böle devam ediyo

Olmaz o kadar da siz kendi cocugunuzla mi ilgileneceksiniz onunla mi. Ayrica annesinin yaninda da belirtmissiniz guzelce annesi hala izin veriyor anlamadim. Bir de hasta hasta niye gonderiyor 😑 bence annesiyle bi kez daha konusun buraya yazdiginiz gibi muhtemelen kiziyla konusur simdi siz soylerseniz size karsi yersiz yere kin duyabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmaz o kadar da siz kendi cocugunuzla mi ilgileneceksiniz onunla mi. Ayrica annesinin yaninda da belirtmissiniz guzelce annesi hala izin veriyor anlamadim. Bir de hasta hasta niye gonderiyor 😑 bence annesiyle bi kez daha konusun buraya yazdiginiz gibi muhtemelen kiziyla konusur simdi siz soylerseniz size karsi yersiz yere kin duyabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızım ameliyat olalı 2 gün olmuştu geçmiş olsuna geldiler ben daha önce hep söylüyodum bak kızım eğer hastaysan sakın öpme onada bulaşır tamam mı diye bana o gün dediki ben hastayım yaklaşmıyım fazla bende evet dedim bak zaten ameliyat oldu tabi 2 dakka sonra yine iç içeler kızım dedim sen demedinmi hastayım diye ki öksürüyo burnu falanda tıkanmış belli anneside diyoki yokk o kadar çok hasta değil diyo daha ne diyim buda yetmezmiş gibi ameliyat ertesi beni arıyo kadın arkadaşıyla biyere gitcekmiş kızım yarım saatliğine sende kalabilirmi diye dedim zaten yeni ameliyat olduk millet geçmiş olsuna geliyo ben ilgilenemem dedim ya bişey olmaz oturur bi kenarda diye ısrar ediyo ben yinede kabul etmedim biraz bozuldu galibaa ama napayım ya

8 yaşında o artık hiçbirşeyden anlamayan bir çocuk değil ki. Gayet aklı başında yani. Kendisiyle konuşmanız, düzelmiyorsa da araya mesafe koymanız gerekiyor. Bundan suçlulukta duymamalısınız evinizi bile karıştırıyor artık izin vermemelisiniz.

Sinir oldum inan,hiç hoşlanmam,benim kızım gitmek ister arada sırada yan komşuya ,yaşıtlar ve çok iyi anlaşıyolar ,annesi de benim arkadaşım ,ama çoğunda yollamıyorum ,babası gelmiş ,ödevi varmış ,dışrı çıkmışlar filan diyorum,annesl de nasıl yolluyor hergün bi acayip insanlar var ,ben bie yolladımmı yarım saate gel diyorum ,bu bide hergün yani ,annesi de başından atıyor galiba biraz.bizler hep yumuşak yüzümüzden kaybediyoruz ,bence annesi ile konuşun derim.

eee annesi neden ilgilenmiyor cocuklaa :26:

kızım ameliyat olalı 2 gün olmuştu geçmiş olsuna geldiler ben daha önce hep söylüyodum bak kızım eğer hastaysan sakın öpme onada bulaşır tamam mı diye bana o gün dediki ben hastayım yaklaşmıyım fazla bende evet dedim bak zaten ameliyat oldu tabi 2 dakka sonra yine iç içeler kızım dedim sen demedinmi hastayım diye ki öksürüyo burnu falanda tıkanmış belli anneside diyoki yokk o kadar çok hasta değil diyo daha ne diyim buda yetmezmiş gibi ameliyat ertesi beni arıyo kadın arkadaşıyla biyere gitcekmiş kızım yarım saatliğine sende kalabilirmi diye dedim zaten yeni ameliyat olduk millet geçmiş olsuna geliyo ben ilgilenemem dedim ya bişey olmaz oturur bi kenarda diye ısrar ediyo ben yinede kabul etmedim biraz bozuldu galibaa ama napayım ya
Canim cocukta degil annesinde kabahat bence .annesiyle konusmalisin konuyu.bulmus cocuguna baktiracak kapiyi .en sevmedigim insan tipi

kızlar annesiyle konuşsamda işe yararmı emin değilim sonuçta onun yanındada uyarıyorum bazı konularda ama hiç kızım yapma demiyo ne yarım saati bazen 2 bazen 3 saat oluyo ben göndermesem hiç çocuk iyimi kötümü umrunda değil annesinin bilmiyorum hiç mi merak etmiyo bu çocuk okula gidiyo ödevleri falandamı olmuyo ya ne biliim ben okula giderken tavuklar gibi 8 dedimmi uyurdum yeni nesil maşallah 11 e kadar ayakta mesafe koymaya çalışıyorum mesela diyorum ben olsam benim kızımı hergün geri gönderseler göndermem bidaha ama sanırım yeterince anlaşılamıyorum valla konuşçam bikere daha annesiyle artık kırılan kırılcak darılan darıcak napayım

Canim cocukta degil annesinde kabahat bence .annesiyle konusmalisin konuyu.bulmus cocuguna baktiracak kapiyi .en sevmedigim insan tipi

valla bende artık böyle düşünmeye başladım arkadaşım sizlerede sorayım dedim acaba benmi çok sabırsızım diye ama herkes hem fikir sanırım hayır kadın bütüngün evde çalışmıyoda

1,5 yasindaki bebekle 8 yasindaki cocuk nasil cok iyi anlasiyor ki.
Kiz evi kurcuklamaktan baska birsey yapmiyor zaten dediyinize gore.
ben olsam acik acik konusurum annesiyle.. iki cocuk sesini,gurultusunu kafam kaldirmiyor canim kusuruma bakma de.

bu ne yaa çok sinirlendim o kızın annesine.
doğurmasıyla kızını salmış ortalığa.bir zahmet sahip çıksın kendi çocuğuna.
sen çok sabırlıymışsın canım.ben olsam annesiyle kavgaya bile tutuşmuştum.
evime gelecek,odalarımı karıştıracak,çocuğum onun yüzünden düşecek,ağzı burnu kan içinde kalacak ve en önemlisi grip haliyle gelip benim çocuğumla iç içe olacak yok ben buna katlanamazdım asla.
besbelli o kızın annesi kendi hayatını yaşamak için,dinlenmek için kızını size yolluyordur.bakın kendiniz bile söylüyorsunuz.okuldan gelir gelmez hemen bizde diye.anne yolluyordur size kesin.bazı "anneler"çocuk doğurdum işim bitti gibi bakıyorlar olaylara.
açık açık konuşun o "anneyle"
kadının söylediği lafa bak ya "yok çok hasta değil" gribin az ve çoğu mu var.sonuçta bu geçici bir hastalık değil mi?:47:

Yaşıt olsalar anlarım da seninki daha bebek yahu birlikte ne oynayacaklar ki:26:

Ben olsam almam valla ki benden 13 yaş küçük olan 11 yaşındaki kız kardeşimin arkadaşları her gün gelince almıyorum eve, ödevi var deyip kapıdan yolluyorum. Napayım yoksa ailelerin düşüneceği yok. Bıraksam iki kardeş her gün bizdeler onlar gidince ortalık savaş alanı gibi.

Sizin yerinizde olsam annesine zaten benimki küçük çok yoruyo beni, ikisine birden göz kulak olunca işlerimi yapamıyorum kusura bakma her gün göndermezsen sevinirim de. O utanmıyosa sen hiç utanma her gün hergün başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak zorunda değilsin. Yarın senin evinde düşse niye ilgilenmedin derler bi'de:31:

Hanımlar merhaba 1,5 yaşında bir kızım var birde 8 yazında komşu kızı.Sorunum şu bu kız herakşam bizde tamam kızımla güzel vakit geçiriyorlar vs ama herakşam ben çekemiyorum artık.çünkü hiç sözümü dinlemiyo neyi yapma desem en fazla 2 dakika sonra gözümün içine baka baka yapıyo.Diyorum kızım koşturma bak o daha bebek sana yetişçem diye düşüp duruyo hatta geçengün benim kızım öyle bir düştüki ağzı burnu kan içinde kaldı :( bağırmak istemiyorum oda çocuk sonuçta ama etrafıda sürekli karıştırmasına tahammül edemiyorum.Her seferinde bi bahaneyle almamaya başladım uyucak kızım falan diye ama illa geliyo bu sefer kendimi çok suçlu hissediyorum her kapıdan gönderdiğimde.Kızım yeni ameliyat oldu fıtıktan en azından bi süre gelme dedim annesinin yanında ama gene nafile herakşam geliyo.okuldan eve gelirgelmez bizde bide grip olmuş zaten bağışıklığımız düşük pek yaklaştırmak istemiyorum ama ne yapsam valla bilemedim.Tamam diyorum gelsin bu sefer kızım zarar görüyo yada çok kurcalıyo bi bakıyosun başka odalara girmiş kızım diyorum ne arıyosun o odada ben seni arıyodum diyo ay valla gülsemmi ağlasammı bilemedim...Kızlar siz olsanız napardınız ya benmi çok sabırsızım acaba başka çocuklara karşı bazen diyorum kendime yapma oda çocuk sadece kendi çocuğunamı sabır gösterceksin diye ama işte başkasının çocuğu olunca bağıramıyosunda kaldım iki arada bir derede kızlar ben napcam yaaaa ben gönderiyom o geliyo bu hergün böle devam ediyo

walla okurken benim için sıkıldı sizi düşünemiyorum.. ben değil her akşam haftada 1 zor kabul ederim.. anası babası ile zaman geçirsin yaşıtları ile bir araya getirsinler ne bilim siz zaten 1,5 yaşında çocuğunuza mı eşinize mi evinize mi vakit ayıracağınızı şaşırmış haldesinizdir bir komşunun 8 yaşındaki kızı eksikmiş o da olmuş gibi geldi bana.. bence annesi ile konuşun.. hem "emanet çocuk" kadar tehlikeli şey yok.. size bi kızsa deseki bana şunu şunu yaptı altından kalkamazsınız mazallah.. annesi yanında olmadan eve çocuk kabul etmem şahsen.. bence kurtulun bu durumdan.. hiç de üzülmeyin.. açık açık istemiyorum kusura bakma diyin komşunuza.. o da ne akıllı valla yolla çocuğu komşunun evini talan etsin sen kocanla rahat rahat otur.. insanlar ne geniş walla ben anlayamıyorum..

eğer çocuğuna dur diyen bi anne değilse siz deyince de pek oralı olmaz, veya size küser. küserse de küssün arkadaşım, ufak çocuğunuz varmış bence söyleyin annesine...

bizim evde küçük çocuk olmamasına rağmen komşu her oturmaya gelmesinde küçük çocuğunu da getiriyordu 5-6 yaşlarında, evde 20 yaşında kızı da var arada ona bırakabilir ama yapmıyor her neyse getirsin sorun getirmesi de değil. sizin dediğiniz gibi ortalığı karıştırıyor her gelmesinde istisnasız, salonda kanepelerin tepesinden inmiyor. annesi ağzını açıp da dur yapma demiyor. annem de kızım yapma yaramazlık deyince bu defa da hanımefendi surat asıp oturuyor. valla alındığı için şu an fazla gelmiyor ama alınırsa da alınsın. hiç dur denmez mi bir çocuğa !

iyi anormallik bende değilmiş sevindim :) ya iyi anlaşıyolar dediğim benim kızımda onu görünce çok mutlu oluyo işte ne bileyim çocuk çocuğu severmiş ya dedikleriniz doğru alında kız kendi kendine takılıyo benim kızımda öleee mutlu oluyo işte valla sölücem kızlar kesin hatta yarın göreyim hemen sölücem o bana sölüyo istemediği şeyleri ben nie sölemiyimki hatta şöle anlatayım o 1.katta ben 3 ben zilimi iptal etmiştim kızım uyanıyo diye bigün bana dediki sana gelen bikaçkişi benim zilime basıyo rahatsız oluyorum dedi bende anlayış gösterim açtım zili tekrar bide benim halime bak yaa nezamandır sesimi çıkaramıyom yok bozdum niyeti kesin sölüyorum...

oğlum evde tek üstelik çalışıyorum 1.sınıfa gidiyor tek çocuk olduğu için sürekli sıkılıyor ama genede komşulara fazla göndermiyorum insanları rahatsız etmeyelim diye hergün yarım saat anne gideyim der ama iş annede bitiyor malesef rahat olmamak lazım ama siz baştan ipin ucunu kaybetmişsiniz üstelik 8 yaşdan bahsediyoruz :) geldiğinde birkaç kez yollarsanız kibarca annede anlar elbet

Yaşıt olsalar anlarım da seninki daha bebek yahu birlikte ne oynayacaklar ki:26:

Ben olsam almam valla ki benden 13 yaş küçük olan 11 yaşındaki kız kardeşimin arkadaşları her gün gelince almıyorum eve, ödevi var deyip kapıdan yolluyorum. Napayım yoksa ailelerin düşüneceği yok. Bıraksam iki kardeş her gün bizdeler onlar gidince ortalık savaş alanı gibi.

Sizin yerinizde olsam annesine zaten benimki küçük çok yoruyo beni, ikisine birden göz kulak olunca işlerimi yapamıyorum kusura bakma her gün göndermezsen sevinirim de. O utanmıyosa sen hiç utanma her gün hergün başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak zorunda değilsin. Yarın senin evinde düşse niye ilgilenmedin derler bi'de:31:

valla der doğru dedin zaten benim kzıımın pasaklılığı yetiyo bana aynen valla benimde öle bütün oyuncaklar dışarda bide bana nezaman gelse dakka bismillah ben bi tuvalete gideyim diyo nevarsa bizim tuvalette :) geçen diyo ıslak mendil varmı napcan dedim wc ye gircem diyo kzıım ıslak mendili nereye atıyon diyom valla tıkıcak tuvaletide uğraş dur

iyi anormallik bende değilmiş sevindim :) ya iyi anlaşıyolar dediğim benim kızımda onu görünce çok mutlu oluyo işte ne bileyim çocuk çocuğu severmiş ya dedikleriniz doğru alında kız kendi kendine takılıyo benim kızımda öleee mutlu oluyo işte valla sölücem kızlar kesin hatta yarın göreyim hemen sölücem o bana sölüyo istemediği şeyleri ben nie sölemiyimki hatta şöle anlatayım o 1.katta ben 3 ben zilimi iptal etmiştim kızım uyanıyo diye bigün bana dediki sana gelen bikaçkişi benim zilime basıyo rahatsız oluyorum dedi bende anlayış gösterim açtım zili tekrar bide benim halime bak yaa nezamandır sesimi çıkaramıyom yok bozdum niyeti kesin sölüyorum...

sizi bedava bakıcıya çevirmiş ziline basılınca rahatsız olmuş.. pessss...

hem kızını bir daha yollama diyin hem bunu derken zilini çalın zar zar.. daha ne diyeyim..

oğlum evde tek üstelik çalışıyorum 1.sınıfa gidiyor tek çocuk olduğu için sürekli sıkılıyor ama genede komşulara fazla göndermiyorum insanları rahatsız etmeyelim diye hergün yarım saat anne gideyim der ama iş annede bitiyor malesef rahat olmamak lazım ama siz baştan ipin ucunu kaybetmişsiniz üstelik 8 yaşdan bahsediyoruz :) geldiğinde birkaç kez yollarsanız kibarca annede anlar elbet

valla yaklaşık 1 haftadır her akşam geri yolluyorum arkadaşım ama ya o gün tekrar geliyo yada ertesgün garantiiiiiiiiiiiii

sizi bedava bakıcıya çevirmiş ziline basılınca rahatsız olmuş.. pessss...

hem kızını bir daha yollama diyin hem bunu derken zilini çalın zar zar.. daha ne diyeyim..

ay valla güldüm :) ya aslında ben böle çok sakin biride değilim olayın sonu kesin kavga olur ...çocuktur komşuyuz diye sustum ama buraya kadarmış

Back
X