Komşumun saygısızlığı

mybeans

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2007
213
7
621
Çanakkale
Merhaba arkadaşlar.
3 kat üstteki komşum gerçekten normal değil. Tüm mahalle ile kavgalı. Birkaç dairesi var apartmanda. Kendini apartmanın sahibi sanıyor. Camda sigara içip küllerini, izmaritini bahçeye atıyor. 4 günde bir kapıcı temizliyor o kül dağını. Zeka seviyesinin düşük olduğunu söylüyor komşular. Ben bahçe katındayım. Pek kullanmıyorum bahçeyi ama bu terbiyesizliği beni deli ediyor. Eşim aldırma sinirlendirmek için yapıyor diyor. Elimde değil sinir oluyorum. Apartmanda kimse muhatab olmak istemiyor onlarla. Söylesem kar etmez biliyorum. Daha çok mutlu olur,rahatsızlık verdiği için. İstanbul dan bıktım başka şehirde yaşamak isterdim. Bazı insanlar çok görgüsüz. Ama şu an mümkün değil.

Normal bi insan olsa konusulur yada ben olsam bi kültablasi alir hediye eder bütün apartmanca size aldik derdim belki anlardi ama zekasinda sorun varsa bunlar kar etmez,en iyisi muhatap olmamak maalesef bazi insan lar baskalarini rahatsiz etmekten zevk aliyor..

aman canım yaa kendi terbiyesizliği ile kalsın boşver...
boş gelmiş boş gidicek demekki sen niye sinirlerini yıpratıyosun bi deli için boşverrrrr

Eşimde sizin söylediklerinizi söyleyip duruyor, adamcağız bıktı artık.

yani negerek var böle gereksiz şeylerle kendinizi yormaya boşver

başka şehirlerde olmuyormu sanıyorsun canım. ben birinci kattayım ikinci katta kiracı var her iki dairede 3. kattakinden şikayetçiyiz. ne söylesek boş yine yapıyorlar almıyor kafaları. en iyisi boşver gitsin...

her apartmanda mutlaka oluyor böyle dengesizler..
gidip konuşsan laftan anlıcak insan değiller
boşver kendini üzdüğüne değmez böyle insanlar için.

malesef boşuna demememiş büyüklerimiz EV ALMA KOMŞU AL diye.. gerçekten sinir ediyor bazı anlayışsız insanlar. sıkma canını sen canımcım.

Back
X