benim sözlerimde hakaret içeren tek bir kelime yok, demek ki art niyet aranınca bulunuyormuş.senin burda eşinle ve çocuğunda ilgili yazdığın şeyleri okudum(dikkat dikkat!); bunlardan yola çıkarak fikrimi yazdım. ki zaten sen de fikir almak için yazdığını söylemişsin.(gerçi kendinle çelişmişsin ya neyse) ha fikir almak istemiyorum diyorsan da, bu sorunu anlatmayı hobi edinmiş olduğunu düşünmeye başlayacağım.ayrıca "çemkirmek" tabiri de çok çirkin ve kaba belirtmek isterim.fikir mi istiyordun?: klavye arkasından yaptığın sahte kabadayılıkları git komşuna yap
.hoş yazdıklarımı ciddiye al ya da alma çok da sorun değil.ben söylediklerimin arkasındayım;
yalanların arkasına sığınmaktan, ona buna yalan söyletmektense medeni bir insan gibi konuşmaktan yanayım.bu sorunu yaşayanlara da en güzel tavsiye budur zaten.
ha bir de tehdit mesajı atmışsın : hoşuma gitmeyen şeyler olacakmış yazmaya devam edersem.ne gibi şeyler mesela, merak ettim doğrusu?![]()
yazdığım mesajı tehdit olarak mı algılıyorsun git o zaman yöneticilere şikayet et bakalım tehdit mesajı mı uyarı mesajımı onlar karar versinler benim sayfama yorum yapma!!! sana soracak değilim yorum yazarken fikir alırken hala haddini bilmeyen cümleler kullanıyosun medeniyetten bahsediyorsun!! senin sorunun nedir bi söylesene asıl amacını söyle uğraştırma beni sabrımı zorlama!!! kime nasıl davranacağımı sana sormuyorum tavsiyelerine ihtiyacım yok aklını kendine kullan belliki yaşın küçük cahilsin o yüzden sana davrandığım gibi komşuma davranamam kendimden büyük insanlara saygısızlık yapmak tarzım değil!!! biliyorsun ben bir meleğim!!! kabadayılık yapamam ben bir hanımefendiyim çemkirmek kaba bir tabir değil git sözlükten anlamına bak bilmiyorsan öle konuş!!! 250 tane yorum yazılmış.. buraya yorum yazan benzer şeyleri yazan beni anladığını belirten o kadar insan yalancı sahtekar içgüzar bir sen biliyosun medeniyeti dürüstlüğü öylemi!!!