Komşumun yaptığını siz olsanız yapar mıydınız??

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Siteyi takip ediyordum yeni üye oldum..
Eşimle 2 aylık evliyiz.. Aynı evde yaşamaya başlayınca ister istemez kavgalar da oluyor.
Bugün gece 1.5-2 civarı eşimle kavga ettik.
Ben yatağa yattım o anda bir ağlama krizi geldi ağladım..Sesim baya duyuldu sanırım..
Üst kattaki teyzenin "Ağlatma şu kızı yeter" diye sesi geldi:S:S
Şok oldum utandım da sustum hemen..
Bence yersizdi biraz eşimde kötü oldu..
Belki eşim yapmamıştı..:S:S
Teyzenin tepkisi normal mi?

Tabi ki değil. Ona neymiş?

Ama sizinkisi de normal karşılanacak bir şey değil. Apartmanda yaşayanlar bu tarz şeylere dikkat etmeli.

Tabikide ama keşke sessiz olun falan deseydi:((
Eşime laf edince dokundu bana:((
ne bileyim hergün ağlasam sızlasam neyse:S çok üzüldüm:((

Yaşlıdır, kendi evladı vardır, onu düşünerek belki üzüntü duymuştur. Yani art niyetle dememiştir gibi hissettim.
Ancak sizin de tabi ki tartışabilirsiniz de sesinizin (kavga ya da ağlama) biraz daha az çıkabileceği şekilde hareket etmeniz gerekir bence, apartman neticede.
Hem eşinizin bağırma sesini duyup üstüne ağlama sesi olunca, belki başka bişeyden ağlıyordur diye düşünmez ki insan.

Tabikide ama keşke sessiz olun falan deseydi:((
Eşime laf edince dokundu bana:((
ne bileyim hergün ağlasam sızlasam neyse:S çok üzüldüm:((

Daha dikkatli olursunuz bundan sonra. Bizim apartmandakiler de çok rahatsız oluyor sesten. Karşı komşumuz bir gün kapılarını açıp sessiz olun diye bağırmıştı. Emin olun o daha çok dokunuyor:52:

Bir an kriz gibi geldi durduramadım ağlamamı..
Çok kötü oldum ya hala daha kötüyüm..
Eşime karşı mahcup oldum:((
Keşke ağlamasaydım başka odaya gitseydim ne bileyim yatağa yatınca kötü olacağımı:((
:((

Eşiniz de siz de bundan sonra gece kavga etmezsiniz bence artık :)

ne gecesi gündüz bile kalbime gömerim artık içimde ağlarımm..
Fena oldum çünkü:((

Üzülmeyin bu kadar. Olan olmuş boşverin. Eşinizle aranız nasıl şimdi?

o olaydan sonra ozür diledim sesimin bu kadar yükseldğini farketmedim dedim..
Sarıldık beni teselli etti hatta şakalaştık..
uykusu geldi uyudu..
Benim aklımdan çıkmadı uyuyamadım:(((

unutmaya çalışacağımmm artıkk:)

aynı durumu yaşadık.. üst katımıza yeni evli bir çift taşındı yaz aylarının başında ve hergün kavga bağırış o kadının ağlama sesleri..
e bizide kötü etkiliyordu bu kıza üzülüyorduk adama sinir oluyorduk.. annemde "bu kız niye kendini bu kadar ezdiriyor" demeye başladı hatta en son.. :1: çok rahatsız olduk bişey demedik ama demekte hakkımızdı apartman sonuçta müstakil ev değil.. yaşlı teyzede iyi sabretmiş bence çünkü yaşlılar tezcanlı oluyor tepkilerini daha erken koyuyorlar.. :)

Back
X