Komşumuz...

Pembe Unal

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
13.758
48.967
798
MErhaba kızlar...
Bizim sınırsız internet paketimiz var kablosuz.. Komşumuz bize 'Şifreyi ver beraber kullanalım ve parayı ortak ödeyelim.'demişti. Bizde verdik ama aylardır para alamıyoruz ve biz onların netini kesmek istiyoruz. Bunu bizim evden nasıl yapabilirim? Şifreyi değiştirdim ama hala giriyorlar.. Yüzlerine de söyleyemiyoruz.. Çaktırmadan nasıl olabilir acaba?

Şimdiden teşekkürler

şifreyi değiştirdiğiniz halde nasıl giriyorlar anlamadım.ayrıca kablo filan mı çektiniz.

hem yüzlerine niye söyleyemiyorsunuz zaten baştan ortak ödenecek diye anlaşmışsınız ödemiyorlarsa elbette kullanma hakkına sahip değiller.

Son düzenleyen: Moderatör:
internete kablosuz bağlanmak için kablosuz ağınızın şifresini değiştirmen gerekiyor; bu doğru ama kablosuz ağ bilgileri de dahil olmak üzere bütün modem ayarlarınızın yer aldığı modem ayarları şifresi asıl değiştirmeniz gereken şifre. siz kablosuz şifreyi değiştiriyor olabilirsiniz ama sizin uyanık komşular bir şekilde modem ayarlarınıza girip ordan sizin değiştirdiğiniz şifreyi buluyorlardır. Bir de gerçekten nasıl emin oldunuz siz şifreyi değiştirdiğiniz halde girdiklerinden? modeminin markası ne? internet tarayıcısının adres çubuğuna şu adreslerden birine yazdığında modem ayarları sayfasına girebiirsiniz.
192.168.1.1
veya 192.168.2.1 e gir ordan kablosuz ağ ayarlarına >> güvenlik>>>güvenliğie girince şifre değiştirme yerini görürsün.

WPA-PSK şifrelemesini dene (en düşük güvenlik önlemi olarak) bunu seçtğinide 10 karakterli bir şifre belirlemen gerekir; ayrıca kablosuz ağ güvenliğini etkinleştirdiğinden EMİN ol. şifreni de kolay bir şey seçme harflerden ve sayılardan oluşsun komşularınız tahmin edemesin.

Kolay gelsin

Bi Sitede yeni paylaşımlarını görüyorum oradan biliyorum...
Sizin dediklerinizi deneyeceğim.. Asıl şifreyi değiştirmekle başlayalım bi

Teşekkürlerrr

Kablosuz ağ şifresini değiştir canım, ayrıca tespit edilirse ortak kullanım başınız derde girer..

3 kuruş eksik ödemek için kul hakkına girme canım, kabul etme böyle teklifleri..
Bunun bir de diğer tarafta muhasebesi var, internet sağlayıcısı firmanın sahibinin kimbilir ne günahları var hayatında, ister misin onları almak.

Ben olsam direkt yüzüne söylerdim.
Hatta madem o da KK'ya üyeymiş, belki okuyordur bu satırları.
"Hanımefendi gidip bi zahmet üyelik alın kendinize, gereken ödemeyi de yapın. Sizi çalıştırıp maaşınızı başkasına verseler hoşunuza gider miydi.."..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…