Komşumuz

MIRA_26

A.Ş.K
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
245
115
Günaydın.

Belki sorun belki değil ama benim için dünkü olay son nokta oldu. 9 aylık evliğim 4 katlı bir apartmanın 1. katında oturuyorum üst kattaki komşum beni çileden çıkarıyor. İlk olay ben salonda oturuyordum bir baktım balkondan aşağıya elektrik süpürgesinin çöpü atılıyor hop olduğu gibi benim balkonuma çıktım yukarı zile bastım açılmadı kapı aradan 1 ay geçti yine aynısı bu sefer balkona çıktım bağırdım aşağıda insan yaşıyor diye. Sonra aynı gün içerisinde akşam üstü çarşıya çıkmıştım eşimle eşim babasının yanına gitti ben eve dönüyorum tam kapının önüne geldim pat çöp düştü önüme bir adım daha atsaydım kafama zile bastım açan yok eşim eşiyle konuştu çocuk yapmıştır oldu gözlerimle gördüm kadın yaptı hee yaşlarıda küçük değil öyle 50 yaşlarında insanlar lise son sınıfa giden bir çocukları var sürekli kavga gürültü evde her akşam artık buna alıştım.

Kadir gecesi saat 23.00 de matkap açıldı tam 1 saat sakin ol kadir gececi kırma kimsenin kalbini dedim sustum.

Bizler çalıştığımız için bahçeyle ilgilenmiyorduk bahçeyi ekebilirmiyiz diye 3 kattaki komşulardan da izin aldılar bizlerde vermiştik ta ki sulamayla ilgili soruna dek . Pazar günü beyaz çamaşırları yıkadım balkona asmıştım hortum yoktu evimi toparladım falan balkona çıkayım dedim bir çıktım hortum beyaz çamaşırlarımın üstünde batmış deli oldum eşim sus dedi oruçlu ağzınla günaha girme dedi boşver bir daha olmaz dedi falan. Dün annemlerden geldik balkona çöp atmaay çıktım bide ne göreyim hortum bizim balkonda demir çamaşırlığım iplerin hepsi yerde bir tarafı yamulmuş yuh artık dedim.
Kapıyı çaldık yine açmadılar evdeler üstelik ben 25 yıl apartmanda yaşadım büyüdüm böyle insan görmedim hepimiz ev sahibiyiz artık napıcam bilmiyorum bunlar sadece bir kısmı o kadar çok ses gürültü yapıyorlar ki sinirden kuduruyorum artık.

Buraya yazarak rahatlamaktı amacım uzun oldu kusura bakmayın.

Eklentiler

• IMG_20150714_224455.jpg
    IMG_20150714_224455.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 688
Son düzenleme:
hortum bahce kısmını anlamadım acıkcası
sız ev sahıbımısınız?

apartman yöneticinize söyleyin bence siz aradan çekilin yöneticiniz apatman kurallarından bahsetsin onlara.

size kapıyı açmıyorsa yaptıklarının farkında bence..yönetici varsa ona söyleyin...olmadı kocası varsa eşin kocasıyla konuşsun..apartmanda oturmasını bilmiyorlar...valla bende sinir olurdum..

Biz ev sahibiyiz. Onlarda ev sahibi.
Bahçeyi sulamak için kendi evinin çeşmesi kullanıyor, mutfakta hortum uzatıyor balkon demirlerine çamaşır için ip geriliyor ya ondan vardı balkonumda resminide yüklüyorum daha iyi anlatabilmek adına akşam çektiğim için pek belli değil ama ne demek istediğimi anlarsınız.

bende bahçe katında
Günaydın.

Belki sorun belki değil ama benim için dünkü olay son nokta oldu. 9 aylık evliğim 4 katlı bir apartmanın 1. katında oturuyorum üst kattaki komşum beni çileden çıkarıyor. İlk olay ben salonda oturuyordum bir baktım balkondan aşağıya elektrik süpürgesinin çöpü atılıyor hop olduğu gibi benim balkonuma çıktım yukarı zile bastım açılmadı kapı aradan 1 ay geçti yine aynısı bu sefer balkona çıktım bağırdım aşağıda insan yaşıyor diye. Sonra aynı gün içerisinde akşam üstü çarşıya çıkmıştım eşimle eşim babasının yanına gitti ben eve dönüyorum tam kapının önüne geldim pat çöp düştü önüme bir adım daha atsaydım kafama zile bastım açan yok eşim eşiyle konuştu çocuk yapmıştır oldu gözlerimle gördüm kadın yaptı hee yaşlarıda küçük değil öyle 50 yaşlarında insanlar lise son sınıfa giden bir çocukları var sürekli kavga gürültü evde her akşam artık buna alıştım.

Kadir gecesi saat 23.00 de matkap açıldı tam 1 saat sakin ol kadir gececi kırma kimsenin kalbini dedim sustum.

Bizler çalıştığımız için bahçeyle ilgilenmiyorduk bahçeyi ekebilirmiyiz diye 3 kattaki komşulardan da izin aldılar bizlerde vermiştik ta ki sulamayla ilgili soruna dek . Pazar günü beyaz çamaşırları yıkadım balkona asmıştım hortum yoktu evimi toparladım falan balkona çıkayım dedim bir çıktım hortum beyaz çamaşırlarımın üstünde batmış deli oldum eşim sus dedi oruçlu ağzınla günaha girme dedi boşver bir daha olmaz dedi falan. Dün annemlerden geldik balkona çöp atmaay çıktım bide ne göreyim hortum bizim balkonda demir çamaşırlığım iplerin hepsi yerde bir tarafı yamulmuş yuh artık dedim.
Kapıyı çaldık yine açmadılar evdeler üstelik ben 25 yıl apartmanda yaşadım büyüdüm böyle insan görmedim hepimiz ev sahibiyiz artık napıcam bilmiyorum bunlar sadece bir kısmı o kadar çok ses gürültü yapıyorlar ki sinirden kuduruyorum artık.

bende bahçe katında oturuyorum insanlar bulduklarını afedersin artık s.ç.t.klarını bile atıckalar az kaldı ama binaya uyarı yazısı astım bir daha çöp kıl tüy hiç bişey atılmıyor ama öyle böyle bi yazı değil gayet rencide ediciydi.

İşin tuaf tarafıda yönetici onlar büyük oldukları için bizler hepimiz yeni evliyiz çekip çevrisin dedik yaşları iyi diye ama malesef...

bende bahçe katında

bende bahçe katında oturuyorum insanlar bulduklarını afedersin artık s.ç.t.klarını bile atıckalar az kaldı ama binaya uyarı yazısı astım bir daha çöp kıl tüy hiç bişey atılmıyor ama öyle böyle bi yazı değil gayet rencide ediciydi.

Bende astım uyarı yazısı eşim konuştuda çocuk yapıyordur kusura bakmayın diyorlar kiracı olasa tamam bir şekilde çıkarılır dicem ama yok kiracıda değiller.

var öyle gerizekalılar..sıkma canını dicem ama sıkılıyor insan. benimde manyak bi komşum var, yatakodasının camından sofra bezi silkerdi, geride 3 tane balkon daha varken... tüm çöpleri kırıntıları zeytin çekirdekleri soğan kabukları benim camın önüne düşerdi. yatakodasının cam önündeki mermerine foşşşş diye su dökerdi tüm kiri benim cama, hele camım açıksa tüm su evimin içine!
balkona beyazlarımı serdim, foşşşş bi balkon yıkadı tüm kirli su beyazlarıma!
Sonra noldu. kavga ettik :KK4: yüzyüze değil ama. telefonu vardı mesaj attım ağzıma geleni saydım. akşama kocasını yollamış bize :KK45:benim hanıma iğneler gibi laflar söylemişsin diyor adam. E iğneledim diyelim o zaman dedim :confused:
beni kocama şikayet ediyor. Eşimde sırf tartışma büyümesin diye ılımlı yaklaştı, hanımın bi kontrol etseydi aşağıyı çamaşır var mı diye dedi..
ki türk medeni kanunda komşu hukuku denen şey var. hukukda bile yeri var... Adam avukat, yok öyle şey dedi! çüş dedim yaaa. avukat olmuş haberi yok, bırak bırak dedim kocama bunlardan bi cacık olmaz.
apartman panosuna duyuru ilan gibi kuralları asmanızı tavsiye ederim. dediğim gibi türk medeni kanunda yer alan komşu hukuku kısmını da ekleyip, panoya asın. bunun akabinde halen devam ederse, görüntü ile video ile sunulabilecek durumlar olursa çekerek, zabıtaya şikayette bulunun. ev sahibi olması hiçbişeyi değiştirmez. zabıtaya sunabileceğiniz görüntü bile olmasa şikayet edin. benimki daha fazla yapsaydı şikayet edicektim kiracı olduğum oda ev sahibi olduğu halde. ama kavga edince kesti saçmalıkları rahatladım.:KK53:

Bende astım uyarı yazısı eşim konuştuda çocuk yapıyordur kusura bakmayın diyorlar kiracı olasa tamam bir şekilde çıkarılır dicem ama yok kiracıda değiller.
akıllı olan anlar yani benim üst komşum sigarayı içmiş içmiş biriktip bahçeme atmış oda ev sahibi ama uyarıyı ciddi yazınca aklı başına geldi sesi bile çıkmadı

biz gecen sene arabayla gecıyorduk bı sokaktan hooop arabanın ön camına koca bı çöp poşeti düştü şok olduk esımle ,esım ındı baktı tabı gorunurlermı, afedersınız sıze mı ısabet ettı dıyeceklerdı. sankı gokten dustu bındık yolumuza devam ettık

yönetici yok mu binada ona söyle uyarı yazsın canım bir de o hortumu bir daha saldığında asıl kopart öyle olmaz böyle olur. terbiyesizler ya

Görgü denen şeyden nasibi almamışlar.
Böylelerinin evini çok merak ediyorum. Dışarı bir b.klarını atmadığı kalmış .Bir de lise çağında evlatları varmış.Cidden yazık!

Kadının malına hortumuna filan zarar vermeyin ya da hakaret filan etmeyin siz suçlu çıkarsınız. Hic muhattap olmadan Fotoğraf video vb.kanit toplayıp şikayet edin para cezası kesiyorlar bildiğim kadarıyla.

Sok o bahceye ne ektilerse, sormaya gelirlersr de acmazsiniz cocuklar yapmistir dersiniz bu ne be tetbiyesizler. ben sofrabezi silkeleyemiyorum birinin balkonuna kitinti duser diye elalem copunu atiyor

Günaydın.

merhaba,

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısından bendede var. üst katımda oturan kadın hergün halı çırpıyodu sürekli uyardım tatlı dille uyardım olmadı tartıştım olmadı. aşağıda çamaşırım serili olduğunda bile çırpıyordu deli oluyordum. apartman girişine çamaşırımı göre göre üzerine halı çırpanlara komşuluk hakkımı helal etmiyorum diye yazdım yine umursamadı. en son geçenlerde baktım bu yine halı çırpıyo mutfağımın balkonu üst katın balkonunun tam çaprazındaydı çıktım oraya kadın halı çırparken fotoğraflarını çektim bu önce farketmedi sonra farketti napıyosun sen dedi bende senin ve halının fotoğraflarını çekiyorum gülümse dedim napıcan onu dedi savcılığa vericem maddi manevi tazminat davası açıçam sana dedim psikolojimi bozdun doktor parasınıda senden alıcam dedim kadın ogün bugün bırak halı çırpmayı balkona bile çıkmıyo sende dene tavsiye ederim.. :)

merhaba,

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynısından bendede var. üst katımda oturan kadın hergün halı çırpıyodu sürekli uyardım tatlı dille uyardım olmadı tartıştım olmadı. aşağıda çamaşırım serili olduğunda bile çırpıyordu deli oluyordum. apartman girişine çamaşırımı göre göre üzerine halı çırpanlara komşuluk hakkımı helal etmiyorum diye yazdım yine umursamadı. en son geçenlerde baktım bu yine halı çırpıyo mutfağımın balkonu üst katın balkonunun tam çaprazındaydı çıktım oraya kadın halı çırparken fotoğraflarını çektim bu önce farketmedi sonra farketti napıyosun sen dedi bende senin ve halının fotoğraflarını çekiyorum gülümse dedim napıcan onu dedi savcılığa vericem maddi manevi tazminat davası açıçam sana dedim psikolojimi bozdun doktor parasınıda senden alıcam dedim kadın ogün bugün bırak halı çırpmayı balkona bile çıkmıyo sende dene tavsiye ederim.. :)
süpersiniz:KK52::KK9::KK9::KK9:

Yorumlarınız için teşekür ederiö.

Eşim güzel dile konuşalım diyor neticede anlıcaklardır diyor ama pek çözüm olacağını sanmıyorum tuaflar çünkü kimseyle kötü olmayalım diyor az sabret diyor bayramdan sonra herkes toplanır konuyu güzelce konuşuruz diyor inşllah o güne kadar daha farklı şeyler olmaz.

X