Komşumuzun bana ilgisi mi var 😐

Arabanın lastiği gidilmeyecek derece inikse bunu sen de anlarsın...Bunun için arabalardan anlamaya da gerek yok ...Basbaya görürsün indiğini...Ama lastik diğerlerinden farklı durmuyorsa zaten o adam da anlayamaz inik olup olmadığını..Bariz bi durum yoksa resmen yapışmak için demiş işte...Reddedip direkt binip gidebilirdin...Eşe falan söylenecek şeyler değil bunlar..Ama tavrı yapışkan ve rahatsız edici...
Kendin halledebilirsin

Hava sıcak. Soğuk degilki neden insin? Bu havalarda sivri bir cisim batarsa iner o da gözle görülür diye düşünüyorum.
Sizin de aa öyle mi eşime soyleyim ben diyip telefonu acsaydınız daha da yanaşmazdı.

Kimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
Bence iyiy niyetli olsa bile fazla ilgilenmiş ki siz zaten tüm teklifleri geri çevirmişsiniz.Adam fazla ısrarcı davranmış. Ayrıca bu kadar çok karşılaşmanız da tesadüf müdür bilemedim. Keşke sorun varsa eşim ilgilenir deseydiniz.Bir daha günaydın, iyi akşamlar haricinde diyalog kurmaya çalışırsa vaktim yok deyip cevap vermeyin.Artık rahatsız olduğunuzu anlar herhalde. Şu aşamada eşinize söylemeyin bence.Çünkü erkekler bu tip konularda daha hassas ve fevri davranabilir.

Simdi bazi kadinlar seni kolundan cekip öpmeden inanmayacak ama ben yazayim evet ilgisi var muhtemelen esinden sıkılmıs mutsuz vs heyecan arayan uzaklara gitme gereksinimi duymayan biri bu aslinda sana hakaret soyleyecegin her soz onda umut olacak onun icin sert tedbir alman lazim kendini kucuk duruma dusurmeden

Herkes tacizci, tecavüzcü, bana ilgisi mi var diye düşünmek; paranoyaya yol açar. Niyetini bilemeyiz. hepsi spontane gelişiyor bence .. Aynı saatlerde işe gidiyorsunuz karşılaşmanız oldukça normal.
Ne eşinize söyleyin, ne de kendisine söyleyin.. Olayı farklı yerlere çekip, sorun çıkarmaya çalışabilir. Hiç gereği yok.
Yapmanız gereken tek şey, bariz bir şekilde belli edin istemediğinizi, konuşmayın, gözünüzün içine baksa dahi konuşmayın, başınızı çevirin. Rahatsız olduğunuzun farkına varsın.

Selam vermeyin. Aslinda normal sekilde bakarsak adamin yaptiklari kibarlik ama bu ulkede erkeklere "normal" bakmakta ben zorlaniyorum artik, selam verilmez kolay kolay hele devamli karsiniza cikiyorsa...

Ben daha liseye gidiyorken bizim de bir komsumuz boyle devamli "denk geliyordu" benimle. Komşu dediyse evler cok yakin degildi ayni sokaktaydik.
Her denk gelmemizde X abi diyerek ben de selam veriyordum. Vermemek gerektigini ogrendim.
lise çağlarımda bende öyleydim
ve hala öyleyimdir abi vs diye selam veririm
bende zaman içerisinde öğrendim mesafeyi vs
size kötü rahatsızlıklar vermedi dimi
içim bi hoş oldu bian okuyunca

lise çağlarımda bende öyleydim
ve hala öyleyimdir abi vs diye selam veririm
bende zaman içerisinde öğrendim mesafeyi vs
size kötü rahatsızlıklar vermedi dimi
içim bi hoş oldu bian okuyunca

Beni takip etmişti sonra gidelim bir şeyler icelim diye tutturmuştu. Ben reşit bile degildim kendisi 20 yaşindan buyuktu.

Korkup aileme soylemesen kotu bir seyler olabilirdi.

Kimseye anlatamadigim için buraya yazmaya karar verdim. Aynı binada oturduğumuz çokta muhabbetimizin olmadığı bir komşumuz var adamın eşini bile hiç görmedim. İşe giderken her gün aynı saatte benimle birlikte çıkıyor kimi zaman asansörde kimi zaman kapı önünde karşılaşıyoruz. Normalde evin önünde görüyordum sanırım servis bekliyor. Birkaç kez günaydın vs dedi. Dün sabah yine çıktım arabama doğru giderken kendisi de benim arabanın yanına park etmiş arabada bir şeylerle ugrasiyordu ben arabaya yaklaşınca günaydın dedi günaydın deyip arabama yöneldim. Lastiğiniz inmiş dedi baktım pek birşey anlamadım açıkçası ben pek anlamam vs deyip geçiştirmeye çalıştım bu şekilde gidmezsiniz benzinlige kadar idare eder isterseniz beraber gidelim ben yardım edeyim dedi gideceğim yer yakın teşekkür ederim dedim sonra o zaman bende cihaz var onunla bakayım dedi birşeyler yaptı bu sırada nereye gidiyorsunuz eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz filan sorular sordu geciktigimi söyledim yine birkaç kez benzinlige gelebilirim ben yardım edeyim filan dedi teşekkür ederek arabama geçtim bir süre peşimden geldi resmen tampon tampona gittik değişik geldi ilgisi mi var anlamadım kötü de düşünmek istemiyorum ama dün de asansörde karşılaştık günaydın nasılsınız dedi bu arada resmen gözümün içine bakıyor sürekli inerken ben önden çıktım hemen peşimden gelip kapımı tuttu filan akşam eve geldiğimde yine karşılaştık yanında kızı vardı ben birşey demeden bina kapısına yöneldim kapının yansımasından arkasına dönüp bana baktığını gördüm ne yapmam gerek eşime anlatmalı mıyım farklı birşey var mı bunda ?
çok sosyal insanlar var benim de tanıdığım. Biraz abartı evet komşu ilişkisi olarak ama olabilir de. bunun olması senin tolere edeceğin anlamına gelmez. günaydın deyip geçmeyi dene bence luzumsuz sorularla uğraşacağına.

Adamı çok sevmedim; bir insan ilk konuşmada "eşinizle aynı yerde misiniz servise kaçta biniyorsunuz" diye bu kadar detay sormaz. Bunun alt metni "evli misiniz" dir bana göre. Normalde rahat bi insanımdır insanlarla da selamlaşır sohbetleşirim, ama bu adamın yardım konusundaki ısrarı ve tampon tampona gelmesi beni kıllandırdı. Eşinize söylemeyin ama adamla kısa selamlaşmalardan başka muhabbete girmeyin bence.

Simdi bazi kadinlar seni kolundan cekip öpmeden inanmayacak ama ben yazayim evet ilgisi var muhtemelen esinden sıkılmıs mutsuz vs heyecan arayan uzaklara gitme gereksinimi duymayan biri bu aslinda sana hakaret soyleyecegin her soz onda umut olacak onun icin sert tedbir alman lazim kendini kucuk duruma dusurmeden

hatta bir kısım; sanırım konu sahibi birazdan komşuya yazmakla suçlayacak : )

Normal değil çünkü siz şüpheye düşmüşsünüz bitti. Herkesle göz göze gelebiliriz ama bakış şeklinden nasıl baktığını anlarız. Bazı şeyler his meselesidir. Bence tavrınızı daha soğuk olarak devam ettirin.

Valla adamin yardim teklifinde, soylediklerinde bir tuhaflik yok ancak yaninizda degildik, bilemeyiz. Bir kadin kendisine kur yapilip yapilmadigini anlar elbette. Iskillendiyseniz hos olmayan seyler vardir. Uzak durun, selam vermeyin. Muhabbet acma girisimlerini savusturun anlar zaten.

Arkadaşımın babası ben liseye giderken kış günü yolda arabasıyla denk geldi bana, seni okula kadar götüreyim kızım dedi kış günü yürüyerek gitme dedi. Ben de bindim.
3 arkadaştık biz ve bu arkadaşımızı babası bizi çogu zaman arabasıyla okula kadar bırakır, oradan dükkanına giderdi.
Neyse işte bindim gidiyorduk, çok üşümüşsün dedi.
Ben de hava biraz soguk x amca dedim.
Elini bacaklarıma götürdü ve yokladı !
Altına bir şey giymemişsin tabiki üşürsün dedi ama resmen şok oldum ve ecel terleri döktüm, gıkım bile çıkmadı korkudan.
Ben bu adamı çok şeker, aşırı sevecen bulurdum.
Normalde görseniz ne güzel adam dersiniz.
Sonra da okuldan çıktıgında dükkanıma gel istersen dedi ve dükkanının yerini söyledi.
Bir daha da ne o arkadaşımla görüştüm ne de babasıyla bir daha da gittim.
Artık insanlara güvenemiyorum.
Siz durumdan rahatsız olmuş ve kibarca geri çevirmişsiniz ama o ısrarla yardımcı olmak istemişse ben çokta bunun altında iyi niyet aramam.
Birisine teklif etsem yok sagolun dese orada bırakır giderim, ısrar etmenin alemi yok.
çok üzüldüm.

Egosu sismeseydi baslik ilgisi mi var olmazdi, taciz mi ediyor olurdu
ne yazık ki biz kadınlar bu konuda o kadar iyi niyetliyiz ki, evli işinde gücünde olan adamın taciz yapmayacagına inanırız.
bu gibi durumlarda kendimizden şüpheleniriz. ben mi abartıyorum diye adam aslında iyi birisi diye.
konu sahibi o nedenle yumuşatmış olayı

Bir dahaki sefere bundan rahatsizlik duydugunuzu komsuluk iliskilerinden hoslanmadiginizi söyleyin yüzünuzu asin ve yüzüne bakmadan gecin

Back
X