• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumuzun Gelini Bana Sosyal Medyadan Kaynını Takip Ettiriyor?Nerede, Ne yapmış vs... ?

Komşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında çok az mesafe var. Önceden çok sık görüşürdük ama şimdi o kadar görüşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem çok sık görüşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de küçük çocuğu var sayılır. Önceden bize geldiğinde sürekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, görsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hiç bir şekilde ancak bundan 3 hafta önce bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lütfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şöyle olmuş, bu büyük oğlunun instagramından kaynını sürekli takip ediyormuş ama büyük oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gönderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona çok gıcık oluyorum. Ona tahammül edemiyorum gibi şeyler söyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gün günde 2 kere neredeyse 'Gönderi sayısı düştü bakar mısın? Takipçi sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir çok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor sürekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği için.. Geçenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi güzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?
Canım çok iğrenç olaylar oluyor bence.Takipten çık ve de ki beni silmiş bu saçmalığa alet olma lütfen

Komşumuzun gelini dediğim aslında bizim akrabamız sayılır. Evlerimizin arasında çok az mesafe var. Önceden çok sık görüşürdük ama şimdi o kadar görüşemesekte o samimiyet devam ediyordu arada. Bu gelinin kayınvalidesiyle annem çok sık görüşmeye devam ediyor. Bu gelin 9/10 senelik gelin ve 2 de küçük çocuğu var sayılır. Önceden bize geldiğinde sürekli eşinin kardeşinden bahsederdi. Yani kaynından. Gelin 29 yaşında kaynı ise 25 felan şu an. Bize gelip ama ben kaynımdan nefret ediyorum, görsem bir kaşık suda boğacağım gibi şeyler anlatıyordu. O sıralar hepsi aynı evde yaşıyorlardı.Daha sonra gelin alt kata taşındı. Ben taaki bu zamana kadar yanlış anlamadım hiç bir şekilde ancak bundan 3 hafta önce bir mesaj atmış bana . Senden bir şey rica edeceğim lütfen yapar mısın ? dedi. Bende buyur dedim : Durum şöyle olmuş, bu büyük oğlunun instagramından kaynını sürekli takip ediyormuş ama büyük oğlu yanlışlıkla bunu silmiş ve tekrar istek attığında kaynı kabul etmemiş(muhtemelen kaynı o instagramı yengesinin kullandığını anladı heralde) O akşam bana yazdı sen takip ettiklerine gönderilerine bakabilir misin diye? Bende neden diye sorduğumda işte ona çok gıcık oluyorum. Ona tahammül edemiyorum gibi şeyler söyledi. Neyse o akşamlık ben rapor verdim . Ama artık 3 hafta her gün günde 2 kere neredeyse 'Gönderi sayısı düştü bakar mısın? Takipçi sayısı arttı bakar mısın? 2 kişi artmış baksana, canım var mı bir şey , hikaye bu akşam kesin atar evde yok baksana gece atmış mı ? gibi daha bir çok soru ve 1 takp ettiği artsa bile ona bakıp bana mesaj atıyor. Artık cevap vermemeye başladım senide rahatsız ediyorum ama bir bakarsın diyor sürekli. Ya resmen kaynındanmı hoşlanıyor bu kadın. Takıntılı mı yoksa ondan nefret ettiği için.. Geçenlerde bize geldiğinde şunu anlatmıştı. İşte kaynımı evlendirmek istiyorlar. Kaynıda demişki yengem gibi güzel kadın istiyorum gibi bir şey demiş. Bunu bana anlatmıştı. Neden bu kadar takip ediyor. Her dakika insan bakar mı? Başıma bir şey gelmez dimi bende kaynını ona raporluyorum diye. ?
Sonra sizin ustunuze kalır.siz onun kaynını takip etmiş olmuyor musunuz? Evliyseniz özellikle çok tehlikeli

Şaka mısınız???takıp etmeyi bırakın ve açık açık rahatsız olduğunuzu dile getırın o kendını bılmez kadına takıp edemıycem kusura bakma sen bal gibi hoşlanıyorsun kaynından dıyıp mors etmeniz gerekır bencee

Kendinizce ilginç fikirler bulup konu açıyorsunuz sanki,? Kimse kaynını başkasına takip ettirmez. Dedikodu çıkacağını bilir. Kimse parkta insanlarla konuşup telefonunu vermez vs.vs.

Bi uygulama var, instagramda gizli profilleri görebiliyorsun hikayelerini, takipçilerini, gönderilerini, beğenilerini... Sana sormasına hiç gerek yok yani. Ama resmen yasak aşk yaşıyor bunlar :işsiz:

aşk yaşıyo olsalar birbirlerinde ekli olurlardı. sonuçta abisinin eşi niye ekleşmesinler dimi? dışardan da yanlış anlaşılcak bir şey yok. bence sadece yenge takmış kafayı kayına. ulaşamadığı için kendi bakamadığı için bu kuduruk haller. yok takipçi sayısı yok hikaye yok gönderi filan.
ya da eskiden bir aşna fişna durumu oldu kayın bitirdi yenge aynı Bihter gibi saplantı haline getirdi.

Y yalnizlikcaa bak kardeşcağzım, ne yapayım diye konu açmışsın, herkes de aklın yolu bir aynı yolu göstermiş sana.
sen hala ay öyle midir ama ben inanmak istemiyorum filan diye saf saf yorumlar yapıyosun. 8 sayfayı okudum. yapacağın şey net belli!
çocuğu sil. geline de "neden sapık gibi eşinin kardeşini bana takip ettirdiğini anlayamadım ama bana bu işte bir yanlışlık var gibi geldi, rahatsız oldum kusura bakma siliyorum" diye söyle. hatta o gelinle de muhabbetini kes bence. sağlıklı bir insan değil. ama konuşmaları mutlaka sakla. yarın öbür gün bunların olay patlar, senin de haberin varmış gibi iş senin başına kalır.

vakti zamanında okbli bir iş arkadaşım vardı hayatıma kabus gibi çökmüştü kurtulmam 3 yılımı aldı bu yengeden acilen kurtulun yoksa beter ben olsam yüzüne sen kaynına aşıksın bence der ağzıma geleni çat çat söyler çıngar çıkarır mesafemi koyardım belli ki sizi salak bulmuş kullanıyor hem size ne alemin profilinden acımayın acınacak duruma düşersiniz bu arkadaşlık işine benzemez arada anneniz ve siz kalırsınız aileler birbirine girer

Back
X