• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumuzun Gelini Bana Sosyal Medyadan Kaynını Takip Ettiriyor?Nerede, Ne yapmış vs... ?

annemede kızdım öyle deyince herkese karşı iyi yetiştirmiş .. İşte kötü düşündürmemiş bunun acısı çıkıyor şimdi

İyi de yaş itibariyle annenin yetiştirmesinden çıkmışsınız.

Diğer konunuzla birleştirince varlığımıza inanasim gelmedi.

Fake diye düşündüm ama geriye dönük konularına bakınca karar veremedim. Saf ve kendini kabul ettirmek için fazla çabalayan biri olduğunu gördüm. Onay görmek için kendinden bile taviz veriyor sanki. İnsan görünümlü sırtlanlarda onun bu saflığını kullanıp manipüle ediyorlar.

Beni çıkartmış göremiyorum artık diyin. Ya da sürekli sorular sorun neden bakıyorsun neden bir kişi takip etse bile farkediyorsun ? Hayırdır falan yazın siz sordukça o rahatsız olur bir sahan baktırmaz diye düşünüyorum. Ters psikoloji yapıyor, nefret ediyorum diyor ama belli ki seviyor. Arada Niyazi olmayın..

Eşiniz yanlış anlasa nasıl bı açıklama yapcaksiniz aşırı saçma bı işin içine girmissiniz. Bı insanla ne kadar samimi olursanız olun bı cizginiz olsun. Ne demek elalamin kayninin her attığı adıma bakmak falan. Kendi pisliğinde bogulsun varsa öyle bişey.:sinirli::KK20:
Konu sahibi bekar ki.

Hiç güvenilir biri gibi gelmedi açıkçası.

Back
X