- 22 Mayıs 2010
- 1.655
- 2.346
- 658
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
İnsanlara hayır diyememenin sonuçları işte. Ne münasebet senin kaynını takip edecekmisim kardeşim banane diyemiyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine fake yedikBu da bir önceki konunuz(?)
annemede kızdım öyle deyince herkese karşı iyi yetiştirmiş .. İşte kötü düşündürmemiş bunun acısı çıkıyor şimdi

Abla fantezilerini yazıyor zahar.Bu da bir önceki konunuz(?)

Öyle değilse de yenge açık verince topu bizim saf kıza atacak. Kayın resmen kızın başına kalacak ya ahhahahahhhaha.Ya acaba senin aklina girsin, hoslan falan diye yapiyor olabilir mi?
Konu sahibi bekar ki.Eşiniz yanlış anlasa nasıl bı açıklama yapcaksiniz aşırı saçma bı işin içine girmissiniz. Bı insanla ne kadar samimi olursanız olun bı cizginiz olsun. Ne demek elalamin kayninin her attığı adıma bakmak falan. Kendi pisliğinde bogulsun varsa öyle bişey.![]()
hangi uygulama buBi uygulama var, instagramda gizli profilleri görebiliyorsun hikayelerini, takipçilerini, gönderilerini, beğenilerini... Sana sormasına hiç gerek yok yani. Ama resmen yasak aşk yaşıyor bunlar![]()
Konu sahibi bekar ki.
Özelden yazdımhangi uygulama bu
Hangi uygulamaymis ben de merak ettimÖzelden yazdım