• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumuzun sapık oğlu

haydaa
o zaman kapiya yapi$trici sur, ka$lari yapi$sin kalsin
kapinin onunde bekle $iringadan su fi$kirt
çocukluk yapiyorsa sende aynen cevap ver

bunlar kendi ba$ina çozmek için belki i$e yarar
son çare annene soyle ..

Puhahaha :1: kahkahayı bastım şırıngaya :1:

Konu sahibi babana söylemekten başka çaren yok bunu biliyorsun.

haydaa

haha yapştırıcı sür şırınga falan bayıldım ya güzel fikir:1::1:

son çare annene soyle ..

:1::1::1::1:çok hoş yaa ...bencede canım sende gerçekten birgününü onu yakalamaya ada inşallah yakala ve gerekeni yap..çok zor bir durum gerçekten

anlamıyor ki öküz kaç defa yakaladım

Bencede cok tehlikeli. yani sonuçta evde herzaman annen baban olmaz. yalnız kaldığın zamanlarda falan cok tedirgin olursun. Yada daha kötüsüne cesaret edebilir. babam cok sinirli demişsin ama bence sen direk babana söyle. sonuçta senin yaptığın yanlış birşey yok ortada, bi sucun yok yanii. sinirliysede sana sinirlenicek değil ya. versin bence baban ona ağzının payını. korkar bidaha rahatsız etmez. bence geç olmadan söyle babana. :100:

evet de bak şimdi canım bizim apartmanın sakinleri sakin olmayan sakinler. bu çocuğun öyle bir babası var ki daha önce milletin üzerine bıçakla yürüdü sen düşün gerisini yani. babam daha önce bunun babası ile tartıştı. ben babama bunu söylesem babam ya bu çocuğu döver yada dövdürtür . ondan zaten kararsızım. benim babam asla zaten kalkıpta böyle bir konuda bana kızmak gibi bir davranışta bulunmaz. benim endişem karşı tarafa olacaklardan yana

haydaa

son çare annene soyle ..

kaşları kapıya yapıştırmak :27::27::27: ya nerden bılsın kaşını gözunu neryee koyuyor en ıyısı butun kapıya yapıştırıcı sur tamamen yapışsın hemde canlı delilin ispatın olur :60::60::60::60:

Puhahaha :1: kahkahayı bastım şırıngaya :1:

Konu sahibi babana söylemekten başka çaren yok bunu biliyorsun.
biliyorum ama işte bir üstteki yorum da yazdım ya emin olamıyorum . ya ben gidip annesi yada babasıyla konuşcam artık yada anneme söyleyeceğim

göruntu 24 akıl yaşı 4 galıba bu adamın bence ailenizin bılmesınde fayda var böyle tek başına başa çıkamazsınız

haklısın

aayy gerçekten şu konuyu okuyunca 13 14 yaşlarında bi çocuk zannetmiştim... oha beee 24 yaşında eşşek kadar adam böyle çocukluk mu yapıyor pes valla ne diyim... ama canım 24 yaşında bir erkeğe karşı koymak imkansız gibi bişi... allah korusun herşey olabilir yani... nolur nolmaz... söyle babana... çarpsın ağzına iki tane... bu ne böyle yol geçen hanı mı burası izlencek ... çok tuhafıma gitti gerçekten... belki hoşlanmıştır senden dicem ama hoşlandığı kıza hiç bir erkek böööle zile basıp merdivenlerden koşmaz herhalde... deli midir nedir...

delilik ziyade takıntı gibi. gelip hoşlanıyorum dese uygun bir dille reddederim ama bu konu nereden tutsam elimde kalacak türden. amacın ne diye konuşmaya çalışsam üstüme saldırcak diye korkuyorum

Sapıklığın her gün bir ileri versiyonunu okuyoruz Türk erkekleri şu zekayı derslerine harcasalar var ya !:9:
Bence bir an önce çözüm bulun bu duruma, kavgalı olup olmamayı takmazdım ben şahsen gider direk ailesine anlatır rezil ederdim onu orada

ya sapıklık diyoruz ama bir insan anahtar deliğinden gördüğü birinden ne kadar tahrik olabilir yani düşünüyorum . bu nasıl bir manyaklık nasıl bir takıntıdır çözemedim

Canım hani şu küçük yuvarlak delik oluyor bazı kapılarda.
Şu normal anahtar deliğinin biraz üstünde.
Anahtarları tornavidanın küçüğü gibi oluyor.
O deliklerden galiba konu sahibinin kapısını deliği.

çok güzel anlattın canım ağzına sağlık aynen öyle bizim kapı

Arkadaşlar gibi ben de aynı noktaya takıldım ; Bu çocuk sizi dış kapının anahtar deliğinden nasıl gözetliyor ? Gözetlese bile içerinin görünmesi mümkün değil ki :44:

Bu çocuk ruh hastası mı :27: Gidin ailesiyle konuşun çocuklarını tedavi ettirsinler .

anlamıyor ki öküz kaç defa yakaladım

evet de bak şimdi canım bizim apartmanın sakinleri sakin olmayan sakinler. bu çocuğun öyle bir babası var ki daha önce milletin üzerine bıçakla yürüdü sen düşün gerisini yani. babam daha önce bunun babası ile tartıştı. ben babama bunu söylesem babam ya bu çocuğu döver yada dövdürtür . ondan zaten kararsızım. benim babam asla zaten kalkıpta böyle bir konuda bana kızmak gibi bir davranışta bulunmaz. benim endişem karşı tarafa olacaklardan yana

Bence bırak karşı tarafa olucakları düşünmeyide sana olacakları düşün derim ben :26:

YA bide kac defa uyardım. söyledim falan demişsin ya. sen böyle deyince sana ne cavp verio ki bu? merak ettim bahanesini

kaşları kapıya yapıştırmak :27::27::27: ya nerden bılsın kaşını gözunu neryee koyuyor en ıyısı butun kapıya yapıştırıcı sur tamamen yapışsın hemde canlı delilin ispatın olur :60::60::60::60:

hahahha
ya deligin etrafina surecek yapi$tiriciyi
oradan bakmiyormu bu adam sonuçta
anahtar yapi$masin ama deligin içine surmememk lazim
bide o kurur , gelecegi saat belli olsaa daha kolay olur
en iyisi dleikden bi$eyler vermek gozune:27:

başlıktan da anlaşılacağı gibi komşumuzun oğlu sapık (karşı komşumuz). bir kaç kez beni gözetlerken tesadüfen yakaladım kapıyı açarken falan denk geldik. kapının anahtar deliğinden bakıyor. o an için çok önemsemedim. ama her an bizim evi gözetlemesi ve evde yalnız kaldığımda sürekli gözetlemesi beni çileden çıkarmaya başladı.
nasıl anlıyorsun sürekli gözetlediğini derseniz. öncelikle bazen yalnız mıyım diye kapı çalınıyor gidip bakıyorum kapıda kimse yok sonra karşı komşum sonuçta bazen kapıları kapanıyor sesini duyuyorum ve apartmanın ışığı yanıyor 20-25 dk sönmüyor. gidip kapıyı açtığım zaman aşağıya ışık hızıyla biri uçuyor aradan 2 dk sonra tak kapıları kapanıyor. ve 4-5 kez yakaladım . yakalamama rağmen hala devam ediyor . ne yapmam lazım bilmiyorum . kendi aileme açsam babam çok sinirli bir insan bilmiyorum ne yapacağımı.

bir akıl verim kızlar:ssz:

Direk babasina gidip olanları anlatmak.
Başlığı gördüğümde, 1 sene önce sanirim,
Müge Anlinin programında, tecavüzcu ve katil komşu olan bir çocuk aklima gekdi..

Zadece ilk sayfani okudum, ama bu anlatiklarin kulağıma çok ürkütücü geldi.
Birdaha kapıyı kontrol etmek için açma lütfen!
Bir, iki derken başina korkunç bir durum gele bilir.

görebildiği kadarıyla .denemedim mi sanıyorsun kaç kez yakaladım. kaç kez babama yada babasına söyleme ile tehdit ettim yok ıslah olmuyor. bağırsan kaç yazar ki bizim apartmanda çalışmayan yok ki . herkes gündüz çalışıyor . apartman resmen tenha . ee gece gözetlemek yemez zaten. gece çalışıyor sanırım bir de güvenlik görevlisi olması lazım.

ya canım yakaladım defalarca kez uyardım tehdit ettim falan nafile . ay bilmiyorum çok rahatsız olmaya başladım.

Canım sen yakaladığın halde devam ediyorsa eğer , bu çocuk cidden ruh hastası ya da gıcıklığına sırf seni ve ailenı rahatsız etmek içinde yapıyordur . Bu çocuğun annesiyle senin annenin kavgalı olduğunu belirtmişsin . Bundan ötürü sırf sizi rahatsız etmek için yapabilir . Sonuçta annesine söylemekle tehtit ettiğin halde korkmuyorsa eğer böyle bir durum olabilir . Ya da kesin ruh hastası :47:

evin kapısı çelik kapı ama ama hani bu silindir bi anahtar var ya onun anahtar deliği bildiğin delik oluyor öyle. benim odam tam karşısında kapının . bir şey göremese de bekliyor saatlarce. hani zannedersin karşı balkondan dürbünle gözetliyor bende 7/24 çıplak dolanıyorum beni görüyor desem ama değil . çok acayip bir takıntı

bencede ama ne yapacağımı bilmiyorum .

görebildiği kadarıyla .denemedim mi sanıyorsun kaç kez yakaladım. kaç kez babama yada babasına söyleme ile tehdit ettim yok ıslah olmuyor. bağırsan kaç yazar ki bizim apartmanda çalışmayan yok ki . herkes gündüz çalışıyor . apartman resmen tenha . ee gece gözetlemek yemez zaten. gece çalışıyor sanırım bir de güvenlik görevlisi olması lazım.

ya canım yakaladım defalarca kez uyardım tehdit ettim falan nafile . ay bilmiyorum çok rahatsız olmaya başladım.

geçenlerde en basitinden işe gidecekti sanırım 10 dk bekledim ya kapının ardında ışık açık sürekli. ben evde tek olduğumda kapı kilitli otururum . tamam dedim açıcam kapıyı kilidini ben çevirene kadar kendi kapılarına geçip kapı kilitliyor taklidi yaptı ama salak değilim 10 dk açık kaldı o ışık. o kadar zaman sırf yanılıyorumdur diye bekledim yok açık sürekli. ben kağıyı açıncada arkasını dönüp kapılarını kilitler gibi yaptı kapıyı çarpıp kapadım çok sinirlendim

24 yaşında kocaman adam, sizi gözetlemesi hem sinir bozucu hemde tehlikeli. Madem yakalıyorsunuz o zaman babanıza söyleyeceksiniz bunun başka çıkar yolu yok, apartmanda oturuyormuşsunuz, apartmanın bir yönetimi vardır, olmasa da fark etmez, kat mülkiyet kanunlarına göre komşu haklarınız ihlal ediliyor, dilekçe yazıp mahkemeye verme hakkınız bile var.
Bu işi kuru uyarılarla bırakmayın, belli ki işe yaramıyor, apartman yönetimi varsa konuyu yönetime taşıyın, kiracıysalar ev sahiplerine bildirip uyarmasını rica edin, apartmanda yönetim yoksa adli merciilere bildirin, şikayet ederseniz sizin ve ailenizin güvenliğini tehlikeye atacağınızdan korkuyorsanız yazacağınız şikayet dilekçesinde babasının daha önceki bıçak çekme vukuatından bahsedip endişe ettiğinizi belirtebilirsiniz. Mahkeme ihtarda bulunur, ihtar sonrası durum düzelmezse ve mülk sahibiyseler evin satışı, kiracılarsa boşaltmaları yönünde karar çıkabilir.

Direk babasina gidip olanları anlatmak.
Başlığı gördüğümde, 1 sene önce sanirim,
Müge Anlinin programında, tecavüzcu ve katil komşu olan bir çocuk aklima gekdi..

Zadece ilk sayfani okudum, ama bu anlatiklarin kulağıma çok ürkütücü geldi.
Birdaha kapıyı kontrol etmek için açma lütfen!
Bir, iki derken başina korkunç bir durum gele bilir.

ben ne yapacağımı çözemedim zaten . sende böyle dedin öldüm ben öldüm damarlarım kalbim pompalamıyor artık diğer taraftan yazıyorum bunları:1: ya şaka bir yana düşünmediğim şeyler değil aslında adam güvenlikçi ama anlam veremiyorum yani nasıl bir takıntıdır. aşağı yukarı 1 yıldır dikkatimi çekiyor fakat son dönemde çok sıklaştı .annem evden çıkıyor. o çıktıktan 10-15dk sonra mutfağa falan giderken kapının dürbün deliğinden ışığın yandığını görüyorum. biraz dikkat edince devamlı yanıyor. bilemedim ne yapacağımı . en son aklıma burası geldi buraya bile yazmak için ancak bugün zaman buldum. hadi sevgilime söylesem bu durumu o çocuğun kaçarı yok sevgilim öldürür İzmir'in sularına atar bu çocuğu. ne yapsam bilemedim

Canım sen yakaladığın halde devam ediyorsa eğer , bu çocuk cidden ruh hastası ya da gıcıklığına sırf seni ve ailenı rahatsız etmek içinde yapıyordur . Bu çocuğun annesiyle senin annenin kavgalı olduğunu belirtmişsin . Bundan ötürü sırf sizi rahatsız etmek için yapabilir . Sonuçta annesine söylemekle tehtit ettiğin halde korkmuyorsa eğer böyle bir durum olabilir . Ya da kesin ruh hastası :47:

yo yo şunu belirteyim annesi hala beni gördüğünde hal hatır sorar annesiyle benim sorunum yok. benim annemle onun annesi arasındaki kadın kavgası beni ilgilendirmez ben saygıdan hala cevap veririm. fakat bayağı oluyor annemle konuşuyorduk. anneme de başka bir komşu söylemiş. askerliğini çok kısa zamanda yaptı geldi lise mezunu adam zaten sanırım rapor mu almış bi yolla ne öyle askerliği iptal olmuş sanırım erken terhis tarzında. düşünüyorum gerçekten akıl sağlığı raporu var mıdır diye . ama olsa nasıl güvenlik görevlisi yapacaklar bunu. ama değilse eğer nasıl askerden o kadar çabuk döndü . her şey o kadar karmaşık ki . diyorum ya nereden tutsam orasından elimde kalır

24 yaşında kocaman adam, sizi gözetlemesi hem sinir bozucu hemde tehlikeli. Madem yakalıyorsunuz o zaman babanıza söyleyeceksiniz bunun başka çıkar yolu yok, apartmanda oturuyormuşsunuz, apartmanın bir yönetimi vardır, olmasa da fark etmez, kat mülkiyet kanunlarına göre komşu haklarınız ihlal ediliyor, dilekçe yazıp mahkemeye verme hakkınız bile var.
Bu işi kuru uyarılarla bırakmayın, belli ki işe yaramıyor, apartman yönetimi varsa konuyu yönetime taşıyın, kiracıysalar ev sahiplerine bildirip uyarmasını rica edin, apartmanda yönetim yoksa adli merciilere bildirin, şikayet ederseniz sizin ve ailenizin güvenliğini tehlikeye atacağınızdan korkuyorsanız yazacağınız şikayet dilekçesinde babasının daha önceki bıçak çekme vukuatından bahsedip endişe ettiğinizi belirtebilirsiniz. Mahkeme ihtarda bulunur, ihtar sonrası durum düzelmezse ve mülk sahibiyseler evin satışı, kiracılarsa boşaltmaları yönünde karar çıkabilir.

az önce bir yorumumda belirtmiştim bizim apartman sakinleri sakin olmayan sakinler ondan bir yönetimimiz yok fakat bu konu adli mercilere gitse bile illa ki bir kanıt gerekir sonuçta kimse delil olmadan işlemez gibi geliyor bana. öyle bir şey lazım ki bana ben bu adamın bunu yaptığını kanıtlayayım . ev kendilerine ait kiracıda değiller. benim ve ailemin yaşamını güvenliğini tehlikeye atacak bir durum söz konusu olur mu bilemem. babasının bıçak çekmesi ile ilgili tanık bulurum fakat bir babanın suçu oğlunun sapık olduğuna kesin delil mi orası tartışılır. yani benim bu sapıklığı kesin bir çözümle ayyuka çıkartmam lazım .

Bak canım aynı yaştayız bende ailemden ayrı tek kalıyorum evde.

Aynı örnek sayılmaz ama belki fikir verebilir sana.

Benimde kapıcım anormal.

40 yaşlarında adam beni ne zaman görse yiyecek gibi bakıyor.

Uzun bir süre ben yanlış anladım dedim kendimi avuttum.

Normalde kapıyı hiç açmıyorum ben ona.

Geçen gün açmam gerekti ooo sizinle de fazla görüşemiyoruz dedi anormal bir sırıtmayla.

Sinirlerimi bozdum gene bir şey demedim.

Sonra geldi su vanamı kapadı sesini duydum sonra da kapıyı çaldı tamir ederim ben dedi.,

En son babama söyledim bugün gelip konuştular.

Maalesef tek yaşayan bayanları bazı haddini bilmez erkekler potansiyel olarak görüyor.

Sen babana mutlaka söyle.

Ne yapacağı hiç belli olmaz, önlemini al.

ben ne yapacağımı çözemedim zaten . sende böyle dedin öldüm ben öldüm damarlarım kalbim pompalamıyor artık diğer taraftan yazıyorum bunları:1: ya şaka bir yana düşünmediğim şeyler değil aslında adam güvenlikçi ama anlam veremiyorum yani nasıl bir takıntıdır. aşağı yukarı 1 yıldır dikkatimi çekiyor fakat son dönemde çok sıklaştı .annem evden çıkıyor. o çıktıktan 10-15dk sonra mutfağa falan giderken kapının dürbün deliğinden ışığın yandığını görüyorum. biraz dikkat edince devamlı yanıyor. bilemedim ne yapacağımı . en son aklıma burası geldi buraya bile yazmak için ancak bugün zaman buldum. hadi sevgilime söylesem bu durumu o çocuğun kaçarı yok sevgilim öldürür İzmir'in sularına atar bu çocuğu. ne yapsam bilemedim

Yukarda mune ne yapman gerektiğini çok daha güzel anlatmış.
Birde bıçakla oynayan bir babası varmış.
Oğlan 24 yaşindaymiş. Bu durum hic eylenceli degil.
Gerçekden tehlikeli görünüyor. .

Adam güvenlikci olsun, güvenlikci diye güvenmen gerekmiyor, sapik resmen!
Bizim burdada küçük komşunu eve çağırıp tecavüz eden bir polis olmuşdu.
O sana örnek verdiğim oğlanin yaptığida apartmanda olmuşdu. kız çöp atmak için gittiğinde, kandırıp apartmanın yukarisina götürüp, önce öldürüyordu sanirim, sonrada tecavüz ediyordu. Böyle durumlari çok ciddiye almalısınız. 24 yaşindaki hic kimse böyle davranmaz canim, zadece bir maniak yapar;)

Sen en iyisi babana söyle..

Bak canım aynı yaştayız bende ailemden ayrı tek kalıyorum evde.

Aynı örnek sayılmaz ama belki fikir verebilir sana.

Benimde kapıcım anormal.

40 yaşlarında adam beni ne zaman görse yiyecek gibi bakıyor.

Uzun bir süre ben yanlış anladım dedim kendimi avuttum.

Normalde kapıyı hiç açmıyorum ben ona.

Geçen gün açmam gerekti ooo sizinle de fazla görüşemiyoruz dedi anormal bir sırıtmayla.

Sinirlerimi bozdum gene bir şey demedim.

Sonra geldi su vanamı kapadı sesini duydum sonra da kapıyı çaldı tamir ederim ben dedi.,

En son babama söyledim bugün gelip konuştular.

Maalesef tek yaşayan bayanları bazı haddini bilmez erkekler potansiyel olarak görüyor.

Sen babana mutlaka söyle.

Ne yapacağı hiç belli olmaz, önlemini al.

evet canım haklısın fakat bunlar nasıl kişilik çözemiyorum. hayır yani yaşıda yok ha 20 ha 40 her yaşta var. ve nasıl bir fantezidir nasıl bir zihniyettir diye düşünüyorum bazen . sanırım en son çare babama söyleyeceğim benim uyarmam etkili değil bakalım onun ki ne kadar etkili olacak göreceğiz. ama bildiğim tek bir şey var bu olay beni artık gereğinden çok rahatsız edip tedirgin ediyor

Canım sahte kameralar var aslında kamera değil o görüntüde fîyatı da on lira bile değil bence ondan edinip bir gün hummalı bir faaliyetle kurun sonrası da cesaret edemez aklıma bu geldi

Yukarda mune ne yapman gerektiğini çok daha güzel anlatmış.
Birde bıçakla oynayan bir babası varmış.
Oğlan 24 yaşindaymiş. Bu durum hic eylenceli degil.
Gerçekden tehlikeli görünüyor. .

Adam güvenlikci olsun, güvenlikci diye güvenmen gerekmiyor, sapik resmen!
Bizim burdada küçük komşunu eve çağırıp tecavüz eden bir polis olmuşdu.
O sana örnek verdiğim oğlanin yaptığida apartmanda olmuşdu. kız çöp atmak için gittiğinde, kandırıp apartmanın yukarisina götürüp, önce öldürüyordu sanirim, sonrada tecavüz ediyordu. Böyle durumlari çok ciddiye almalısınız. 24 yaşindaki hic kimse böyle davranmaz canim, zadece bir maniak yapar;)

Sen en iyisi babana söyle..

canım güvenlikçi derken şu açıdan söyledim yani . silahı var mı yok mu yani silahlı güvenlikçi mi değil mi bilmiyorum eğer silahlıysa ve ters gözünün döndüğü bir anda silahını çıkartsa benim bayılıp kalma sebebim orada. çok çocukça bir davranış diye üzerine düşmedim zaten en başta . yanlış anlıyorumdur koskoca adam yapar mı hiç dedim . ama yapıyor valla

Back
X