Komşunun gece yuksek sesle konuşması

Ben eskiden lüks bir semtte yaşarken en cok dikkatimi çeken sessizlikti inanın bugün düşündüm o semtle ilgili aklıma ilk gelen sey bu; sessizlik, dinginlik ve çiçek kokuları.

Simdi ise gürültücü komsularla cevriliyim hele yazın camlar açıkken televizyon gürultüsüne tahammül edemiyorum, gece uykumdan zıpladığim oluyor bazen ani seslerden, sert kapı açıp- kapamalardan. Onerilen kulak tıkaclarını ben de deneyeceğim.

Haklısınız, belki tatlı bir dille uyarabilirsiniz biraz daha kısık sesle konusmaları için.. en azından bağırışlar için.. birde lütfen sifonu çekin :)

Sifon çekmemek mi:kusmuk:pess doğrusu. Ben suçu duvarları kağıt gibi yapanlarda buluyorum, şimdiye kadar yeni yapılmış binalarda düzgün ses yalıtımına denk gelmedim hiç

Uyarmaktan başka birşey yapamazsınız dikkat ederlerse düzelir yoksa ses alt kattan geliyorsa işiniz daha kolay. Tabana ses yalıtımı yapan firmalar var onlarla görüşün alt kattan gelen sesleri engelleyen yalıtım yapılabiliyor..üst kat gürültüsü en kötüsü engellenemiyor yalıtım bile yapılsa..siz de gürültü yapabilir terlikle yürüyebilirsiniz ama gerek yok ses tonlarını ayarlasınlar ya da kulak tıkacı kullanın uyurken

Back
X