1 yıllık evliyim .. karşı komşunun oğlu madde bagımlısı ve haftanın 3 4 günü annesine hakaret edip para isteyip küfürler savuruyor birşeyler kırıyor döküyor ..kadına üzülmekten geçtim artık ilk zamanlar çok üzülüyordum ama resmen psikolojim bozuluyor sanki benim evimin ortasında yaşanıyor tüm bunlar.. ve her defasında şahit olmaktan yoruldum bıktım . evlenecek başka eve gidecek sanıyordum seviniyorumdum en azından artık sesini duymam diye . karar değişmiş ve gelin de burada yaşayacakmışkızlar kafayı yiyecegim artık benim aile ortamımda çocuklugumda huzursuzluklar vardı ben bıkmışım kavgadan gürültüden . bu karşı komşu aynı zamanda uzaktan akraba oluyor kv lerin .Bu arada k. p lerin kirada bi evi vardı orada oturuyoruz ev bize ait değil imkanım olsa bi dk durmam ama önümüzdeki üç beş yıl birikim yapana kadar mecbur buradayım kiraya çıkma dururmumda yok .. tabi artık dayanılmaz hale gelince mecbur kirayada çıkarım çünkü artık o seslere tahammülüm kalmadı .akıl verin ne yapayım
başka bir kiraya çıkamamana üzüldüm canım gerçekten yaşadığın zor bir durum..eşi geldiğinde tatlı bir dille uyar eşide anlatsın komşularının rahatsız olduğunua eşine bir iki böyle dile getirin baktınız olmuyor gürültüden dolayı şikayetçi olun belki uzun bir süre gözü korkar:26::26::26:
başka ne yapılabilir bilemedim canım:26:
allah sabır versin
eşinizle konuştunuzmu durumu belki eşiniz iyi bir çözüm bulacaktır.korktuğunuzu dile getirin.hem madde bağımlısı insanların ne yapacağı belli olmaz allah korusun.
Çok konuştuk kendide şahit oldu işte ben hep bunlara şahit oluyorum dedim oda çaresiz benim eşimde sinirli şayet alma karşısına konuşurken saçma sapan bişi derse sonuçları kötü olur .. bu durumdan dolayı eşim çok sinirli madde bagımlısı çocuga çocuk dediğim 23 24 yaşlarında..
haklısınız.aslında o annesinle kavga ederken polise falan haber verseniz nasıl olur adınızı falan vermeden.
17 yaşında ki kızın da başını yakıcaklar desene kötü bir durum.
Mecburi evlilikmiş daya falan açılmış .. bu sebepten evleniyorlar yoksa hapis cezası..
annesi onu amateme falan yerle$tirse olmazmiki
çok uzuldum canim durumuna çaresi yok gibi
ama evlenecegi kiza daha çok uzuldum
insan 17 ya$inda neden evlenirki yaaa çocuk daha o(
uzgunum ama o kiz gelince bu kavgalarin her Allahin gunu olma ihtimali çok yuksek
kizin sabri ta$inca sesini yuksleticek ve hergun birbirlerini yiycekler
madede bagimlisi insanla mutlu huzurlu yuva olurmu
bi kere o maddeyi alinca naptigini bilmez bu adam :s
$er ..tecavuzmu etmi$ yaniii
yaa o zaman en güzeli bulaşmamak dediğim gibi madde bağımlısı insanların ne yapacağı belli olmaz takar kafaya dayanır kapıya Allah korusun.biraz daha sıkın dişinizi.onlar kavga ederken açın son ses müzik duymazsınız :26:
acaba gelin oğlanın madde bağımlısı olduğunu biliyor mu ben bunu merak ettım yazık olacak o kıza.
oturduğunuz apartmandan onları attırma hakkınız var.eğer avukata giderseniz sizi bilgilenirir.tabi diğer komşuların da sizinle aynı kararda olması lazım.bundan başka polise şikayet etmek işe yaramadı diyorsun.kendi evinin içine ses yalıtımı yaptır.ama yine de çok tehlikeli bir durum.can güvenliğiniz yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?