Komşunun oğlundan bıktım .

_Dersena_

Küçük Anne <3
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.924
11
158
1 yıllık evliyim .. karşı komşunun oğlu madde bagımlısı ve haftanın 3 4 günü annesine hakaret edip para isteyip küfürler savuruyor birşeyler kırıyor döküyor ..kadına üzülmekten geçtim artık ilk zamanlar çok üzülüyordum ama resmen psikolojim bozuluyor sanki benim evimin ortasında yaşanıyor tüm bunlar.. ve her defasında şahit olmaktan yoruldum bıktım . evlenecek başka eve gidecek sanıyordum seviniyorumdum en azından artık sesini duymam diye . karar değişmiş ve gelin de burada yaşayacakmış kızlar kafayı yiyecegim artık benim aile ortamımda çocuklugumda huzursuzluklar vardı ben bıkmışım kavgadan gürültüden . bu karşı komşu aynı zamanda uzaktan akraba oluyor kv lerin .Bu arada k. p lerin kirada bi evi vardı orada oturuyoruz ev bize ait değil imkanım olsa bi dk durmam ama önümüzdeki üç beş yıl birikim yapana kadar mecbur buradayım kiraya çıkma dururmumda yok .. tabi artık dayanılmaz hale gelince mecbur kirayada çıkarım çünkü artık o seslere tahammülüm kalmadı .akıl verin ne yapayım

başka bir kiraya çıkamamana üzüldüm canım gerçekten yaşadığın zor bir durum..eşi geldiğinde tatlı bir dille uyar eşide anlatsın komşularının rahatsız olduğunua eşine bir iki böyle dile getirin baktınız olmuyor gürültüden dolayı şikayetçi olun belki uzun bir süre gözü korkar:26::26::26:

başka ne yapılabilir bilemedim canım:26:

allah sabır versin

eşinizle konuştunuzmu durumu belki eşiniz iyi bir çözüm bulacaktır.korktuğunuzu dile getirin.hem madde bağımlısı insanların ne yapacağı belli olmaz allah korusun.

Bazen dayanamayıp oturup aglıyorum annesine o küfürleri eden insan eşini dinlermi bilemem zaten kızda daha 17 yaşındaymış Ben böyle olacagını bilsem bu eve bu kadar masraf yaparmıydım gerçekten yoruldum bu konuda o kadar çaresiz hissediyorum ki .. birde benim eşim evde iken olmuyor eşim işte iken oluyor genelde eşimde bi gün çalışıyor bir gün evde .. korkuyormu bilmiyorum kapının önünde arabanın yoklugundan anlıyor diye düşünüyorum .. eşim belki 1 yılda 5 defa denk gelmiştir .. hiç evde durmak istemiyorum

eşinizle konuştunuzmu durumu belki eşiniz iyi bir çözüm bulacaktır.korktuğunuzu dile getirin.hem madde bağımlısı insanların ne yapacağı belli olmaz allah korusun.

Çok konuştuk kendide şahit oldu işte ben hep bunlara şahit oluyorum dedim oda çaresiz benim eşimde sinirli şayet alma karşısına konuşurken saçma sapan bişi derse sonuçları kötü olur .. bu durumdan dolayı eşim çok sinirli madde bagımlısı çocuga çocuk dediğim 23 24 yaşlarında..

haklısınız.aslında o annesinle kavga ederken polise falan haber verseniz nasıl olur adınızı falan vermeden.

haklısınız.aslında o annesinle kavga ederken polise falan haber verseniz nasıl olur adınızı falan vermeden.

zaten evlerine polis ayda 2 defa muhakkak ugrar polislik çok vukaatı oluyor bir kez evlerini adam baskı gece yarısı polisi aradık sokagı söyledik direk ismini soyismi verdiler şukişinin mi diye polis ne yapar bilmiyorum ne kadar faydalı olur .. annesine söyleyecegim dayanamıyorum artık teyze herşeyi yan tarafta duyuyorum ben oğlunu uyar diye .o çare olurmu onuda bilmiyorum . sanırım tek çare bi an önce buradan kurtulmam

annesi onu amateme falan yerle$tirse olmazmiki
çok uzuldum canim durumuna çaresi yok gibi
ama evlenecegi kiza daha çok uzuldum
insan 17 ya$inda neden evlenirki yaaa çocuk daha o (
uzgunum ama o kiz gelince bu kavgalarin her Allahin gunu olma ihtimali çok yuksek
kizin sabri ta$inca sesini yuksleticek ve hergun birbirlerini yiycekler
madede bagimlisi insanla mutlu huzurlu yuva olurmu
bi kere o maddeyi alinca naptigini bilmez bu adam :s

Bende öyle düşünüyorum her ALLAHIN günü bu işkenceye maruz kalacagım evlenince.. kendi evimde yanlız huzurlu iken artık nefret eder oldum tek kalmaya . o kadar aksi bi insan ki bunu söyleyecegim kadın ile lkonuşurken denediler mi amatemi bilemiyorum ..
hissediyorum ki daha fazla kavga gürültü dinleyecegim

yaa o zaman en güzeli bulaşmamak dediğim gibi madde bağımlısı insanların ne yapacağı belli olmaz takar kafaya dayanır kapıya Allah korusun.biraz daha sıkın dişinizi.onlar kavga ederken açın son ses müzik duymazsınız :26:

$er ..tecavuzmu etmi$ yaniii

yok hayr tecavüz değil kızla zaten görüşyorlarmış kız gelip gidiyormuş buraya ben görmedim annesi söyledi evden kaçmış sanırım bi gün babasıda şikayet etmiş kızın .. kız teyzesine gitmiş güya o gün ama baba evinde mutlu olmadıgı için x le beraberdik demiş .. baba evinden kurtulmak için .. yaşıda 18 den küçük oldugu için şikayet geri alınsa bile kamu davasıdna dönecekmiş mecbur evleniyorlarmış ..

Eşimde uyarıyor sakın kapıyı açma onun ne yapacagı belli olmaz parasız kalır annesini yollar ben yokken x teyzeye açma diye olmayacak şey değil annesine merhamet etmeyen ele ne yapmaz ki .. inan denedim tv yi son ses açtım yinede duyuyorum

acaba gelin oğlanın madde bağımlısı olduğunu biliyor mu ben bunu merak ettım yazık olacak o kıza.

acaba gelin oğlanın madde bağımlısı olduğunu biliyor mu ben bunu merak ettım yazık olacak o kıza.

Biliyordur o kadar gezip tozduklarına göre .. en azından halinden anlardı kızda sigara içiyor bu yaşta . bilemiyorum ki kendi derdimden onları hiç düşünmedim

oturduğunuz apartmandan onları attırma hakkınız var.eğer avukata giderseniz sizi bilgilenirir.tabi diğer komşuların da sizinle aynı kararda olması lazım.bundan başka polise şikayet etmek işe yaramadı diyorsun.kendi evinin içine ses yalıtımı yaptır.ama yine de çok tehlikeli bir durum.can güvenliğiniz yok.

Kimseden herhangi bir şikayet yok gidip geliyorlar görüşüyorlar .. bagrışma falan olunca komşular hemen evlerine geliyor falan .ev bizim değil bir sürü masraf yaptık eşim tek kardeş değil

madde bağımlısı birini teedavi olması gerekirken evlendiriyolarmı herşey daha kötü olsunj diyemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…