• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşunuzun temizlik yaparken sizin evinizi kirletmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

misey

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
169
4
318
İzmir
Komşunuzun temizlik yaparken sizin evinizi kirletmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?Mesela siz bir güzel balkonunuzu temizlemişsiniz mis gibi olmuşken tepeden veya sağdan soldan halı silkelerse bütün pislik sizin balkona düşerse ne düşünürsünüz?Pencerenizi açmışsınız havalansın diye komşunuz saçını taramış ve pencereden aşağı atmış ve hooppp sizin evde saçlar...:)Bunun gibi uzar gider örnekler.Aman komşudur olur böyle şeyler mi dersiniz yoksa....???

bayram için memlekete gittim bi geldim ne göreyim arka balkonumda limon kabugu gazete kagıdı cekirdek kabugu cips poşetleri var ön balkona kilere çıktım aman allahım kırmızı kalemi açmışlar bide su dökmüşler veya yagmur yagmıs boyası akmıs dolma içi hazırlanmıs atılmıs balkon karıncalanmış popkek tarzı şeyler yenmiş atılmış bi sinirle komsuya çıktım genemi böyle yaptın die yazın içindede beyaz çamaşırımın üzerine hali silkelemişti ne dese beğenirsiniz kapıcının çocukları dama cıkıyormuş o atmıştır allaha haval ediyorum seni deyip indim....

Üst komşunuz halıyı silkeledikten sonra bakonunuzu temizleseniz problem kalmaz sanırım
Birbirinizi haberdar ederek yapabilirsiniz temizliğinizi

benim komşum camdan çorba döküyor daha kötüsünü ne gördüm ne de duydum:D:DD:D

:40: inanırım
benim üst komşum bir keresinde halısını balkonunda yıkayıp suyun süzülmesini beklemeden asmıştı ve tüm sular benim evime perdelerine akmıştı
başka bir örnek daha üst kat komşum adam gece içip sabaha kadar bağırıyor valla say say bitmez

Üst komşunuz halıyı silkeledikten sonra bakonunuzu temizleseniz problem kalmaz sanırım
Birbirinizi haberdar ederek yapabilirsiniz temizliğinizi

Hangi birini haberdar edelim ki:) bazen iki yada üç kat üstünden bile silkelenen şeyler gelebiliyor. Sigara külleri de ayrı bir dert tabi .

benim komşum camdan çorba döküyor daha kötüsünü ne gördüm ne de duydum:D:DD:D

Mümkündür:)Neden derseniz gecen seneki kurban bayramında benim iki kat üstümdekiler örtü üzerinde sanırım kurban etini parçalamışlar ve aşağı silkelemişlerdi.Balkonda et parçalarını görünce şok geçirmiştim.

Allah sabır versin. Çok zor gerçekten susuyorsun susuyorsun bir süre sonra sabır kalmıyor.
Bundan önceki evime taşınmam hayatımın hatasıydı.Yaşamadığım şey kalmadı.Sonuç devam eden
iki tane dava ve kimbilir ne zaman sonuçlanır...
Halı silkelemek,gecenin üçünde temizlik yapmak(her gün)küfür, hakaret.Kadın gündüzler torbaya girmiş gibi
geceleri temizlik yapıyordu.Aklıma geldi yine sinirler tepeme çıktı.Taşındım ve kurtuldum.Darısı başınıza...

Kimsenin kimseye saygısı kalmamış.Herkes ben,ben diye bencil ve sorumsuz olmuş.Halbui apartman toplulukla yaşanan bir yaşam alanıdır ve belli yaşam kuralları vardır.Ama bazıları bunları bilmemezlikten geliyor.

Demek ki burda ki arkadaşlar komşularından son derece memnun:)Pek katılım olmadığına göre...:)

terbiyesizlik.. başka bişey değil

bizim üstten kırıntılar geliyodu camımızın önüne.zeytin çekirdekleri,domates:25::25:

üstelik de çok düzgün bi site,nezih bi yer.. ama işte gelmiş oturmuş,bi çevresine saygı duymayı öğrenememiş..

sonra kapılarına not yazıp bıraktımm..Allahtan bi daha olmadı,gene anlıyolarmış laftan demek ki...

Back
X