• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşuyla başımız dertte

peki canım binada sedece sizin ayakkabılarımı atıyorlar ???

evet canım.
yöneticimizi durumu anlattık girişte ki komşumuzun da atılmış ama uzun süre olmuş ve bir defa olmuş bu olay
bize kaç defa oldu ve halen de devam ediyorlar

evet bu bir çözüm içeriye almak o zaman kim olduğunuzu öğrenemeyiz.
takılma olduğunu snamıyorum zaten ortalığa yaymıyoruz sonuçta kapımızın önünde mermer kısım var oraya koyuoruz oradan da zaten üyürümüyorlar

Hayır büyük bir sorun değil milletle dalaşmanıza sinirlerinizi bozmaya değmez alıverin içeri nolur yani ne bu ısrar illa kapı öüne ayakkabı bırakmak konusunda.

Hayır büyük bir sorun değil milletle dalaşmanıza sinirlerinizi bozmaya değmez alıverin içeri nolur yani ne bu ısrar illa kapı öüne ayakkabı bırakmak konusunda.

sadece onlar için kapı önünde değil ki zaten.
hırsızlık olayı da olduğu için göstermelik maksatlı da duruyor.
yine de teşekkürler görüşün için..

evet canım.
yöneticimizi durumu anlattık girişte ki komşumuzun da atılmış ama uzun süre olmuş ve bir defa olmuş bu olay
bize kaç defa oldu ve halen de devam ediyorlar

bence bunu yapan size karşı bi zıtlığı olan biri yada aykkabılardan rahatsız oluyor bir daha koymayın diye atıyordur uyarmak için yoksa götürüp çöpede atabilirler çalındı zannedersiniz bu kızgınlıktan yapılan bir şeyy bizim binadada var öyle biri kızınca zarar verir o kişiye

bence bunu yapan size karşı bi zıtlığı olan biri yada aykkabılardan rahatsız oluyor bir daha koymayın diye atıyordur uyarmak için yoksa götürüp çöpede atabilirler çalındı zannedersiniz bu kızgınlıktan yapılan bir şeyy bizim binadada var öyle biri kızınca zarar verir o kişiye

rahatsız olma durumunu burada bir kaç kişi daha belirtti ama ben ihtimal vermiyorum çünkü bir tek bizim değil ayakkabısı dışarıda duran.
ama dediğin gibi belki de bilmediğimiz içten içe de zıtlık duyan da olabilir.

Bizim eski sitemizde ayakkabı koymak dışarı yasaktı. Aslında güzel birşey çünkü hoş durmuyor bence. şahsi fikrim

canım bence bu yapılan ;bı komsununuz tepki nıtelıgın de yaptıgı bır davranıs .

onu da soyle acıklayayım ; bazı kısıler apartman da ayakkabı olmasından hıc hoslanmaz kı

ben de gercekten hıc hoslanmıyorum .saygısızca buluyorum .sonuc da apartman ortak kullanım

alanıdır ,dıger kısılere saygı olmalı dıye dusunuyorum .ama sızın apartmanınız da boyle bı kural

yokmus .yanı apartman onune ayakkabı koyma yasagı dıye bırsey yokmus .

atıyorum apartman da 6 kısı bu durumdan rahatsız olmayıp da sadece bı komsu ayakkabı konulmasından

rahatsız ıse ,boyle bırsey yapabılır .cunku bu tur yasaklar oy bırlıgıyle olacak seylerdır .

6 kısı sorun etmeyıp de 1 kısı sorun edıyorsa yonetım onu cıddıye almaz .o da bu durumu cıddılestırmek ıcın

gizli gizli protesto edıyordur .yonetıme mesajın ulasmasını saglıyordur .

sız de bu durumdan pes edıp ılla kı yonetıme gııdeceksınız .yonetım de toplantı yapmak zorun da kalacak

belkı de cozum olarak apartman ahalısıne "kapıya ayakkabı koyma yasagı "getırecek .mantıklı bı protesto turu aslın da:9:

tabı ben boyle bırsey yapmazdım :9:

Bizim eski sitemizde ayakkabı koymak dışarı yasaktı. Aslında güzel birşey çünkü hoş durmuyor bence. şahsi fikrim

burada bir çok defa belirttiğim gibi yine belirteyim.
Aapartmanımız da ayakkabı koymak yasak değil.
tek ayakkabı koyan kişide biz değiliz.

canım bence bu yapılan ;bı komsununuz tepki nıtelıgın de yaptıgı bır davranıs .

onu da soyle acıklayayım ; bazı kısıler apartman da ayakkabı olmasından hıc hoslanmaz kı

ben de gercekten hıc hoslanmıyorum .saygısızca buluyorum .sonuc da apartman ortak kullanım

alanıdır ,dıger kısılere saygı olmalı dıye dusunuyorum .ama sızın apartmanınız da boyle bı kural

yokmus .yanı apartman onune ayakkabı koyma yasagı dıye bırsey yokmus .

atıyorum apartman da 6 kısı bu durumdan rahatsız olmayıp da sadece bı komsu ayakkabı konulmasından

rahatsız ıse ,boyle bırsey yapabılır .cunku bu tur yasaklar oy bırlıgıyle olacak seylerdır .

6 kısı sorun etmeyıp de 1 kısı sorun edıyorsa yonetım onu cıddıye almaz .o da bu durumu cıddılestırmek ıcın

gizli gizli protesto edıyordur .yonetıme mesajın ulasmasını saglıyordur .

sız de bu durumdan pes edıp ılla kı yonetıme gııdeceksınız .yonetım de toplantı yapmak zorun da kalacak

belkı de cozum olarak apartman ahalısıne "kapıya ayakkabı koyma yasagı "getırecek .mantıklı bı protesto turu aslın da:9:

tabı ben boyle bırsey yapmazdım :9:

aynen kimse bu pretostoyu yapmazdı.
ayakakbıyı koymayan kimse yok nerdeyse bizim apartman da canım ya her katta ayakakılar duruyor ama işte bir çift ayakkabı.
yıllardır bu apartmandayız hiç bir şekil de bu problem gündeme de gelmedi

Back
X