• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komşuyla başımız dertte

bence sizde anlayisli olup iceri alin baskalarinida rahatsiz etmis olmazsiniz, yanlis anlamayn yapilan kesinlikle yanlis, rahatsizliklarini konusarak belirtmeliler

cok kotu bi goruntu bence disarda birakilmasi
keske kimse disarda bisey birakmasa hep miss gibi olsa kapi onlerimiz apartmanlarimiz,
bende rahatsiz olurdum

Son düzenleyen: Moderatör:
bınada eger boyle bır yasak yoksa gece 12 den sonra oluyor dıye dusunuyorsanız ben kesınlıkle sunu yaparım bır kagıda not yazarım kapıya bantlarım :32::32::32:

apartmanda kedi yada köpek varmı ? hayvanlarda kaçırabilir ayakkabıları
birde ayakkabılara boya yada tutkal gibi birşey sürseniz atan bir komşunuzsa eline bulaşır ordan anlardınız

hayır kedi veya köpek yok apartmanda.
ayrıca öenriniz çok mantıklı teşekkür ederim

Bu benim fikrim lutfen darilmayin fakat apartmanda kapi onune ayakkabi koymak hic hos gozukmuyor, iceri alsaniz bence hem bu gibi dertlerle uyrasmamis olursunuz hemde calinma derdi, apartmanin havasini agirlastirma gibi sorunlariniz olmaz.

güzel bir dille ifade etmişsiniz darılmam tabi ki.
haklısınız ama apartmanımıza en az 5 6 defa hırsız olayı oldu.
biz de tedbiren evde birisi var gibi göstermek için 1 veya 2 tane koymak zorunda kalıyoruz.
bir de diğer komşularımızdan da koyna olduğu için o açıdan probem olmuyor bu durum da dile getirilmedi daha öncedne hiç yani

güzel bir dille ifade etmişsiniz darılmam tabi ki.
haklısınız ama apartmanımıza en az 5 6 defa hırsız olayı oldu.
biz de tedbiren evde birisi var gibi göstermek için 1 veya 2 tane koymak zorunda kalıyoruz.
bir de diğer komşularımızdan da koyna olduğu için o açıdan probem olmuyor bu durum da dile getirilmedi daha öncedne hiç yani

Ben evden cikarken ya tv yi ya odalardan birinin isigini acik birakiyorum.Belkide eski bir terlik ayakkabi koyun madem, atilirsa veya calinirsa sorun cikmaz. Ben apartmanlardan ayakkabi calindiginida cok gordum.Ben hirsiz konusuna bu sekilde cozum buldum.

ayakkabıya ince bi ip bağlayın ipe de çıngarak asıp içeri takın ayakkabılar hareket edince çıngarak öter siz de görürsünüz kimin yaptığını..
bilemiyorum ama ben olsam ben de sinir olurdum sabah akşam kapının arkasında beklerdim kim olduğunu bulmak için.
kapı önündeki iki ayakkabının kime zararı var anlamıyorum.

çok güzel bir fikir gerçekten teşekkür ederim.
aynen öyle çok sinir bozucu bir durum
rahatsız olan varsa da zaten dile getirmeli netice de insanız anlayış gösteriririz

Ayakkabılarınızı içeri alırsanız böyle bir sorunuzu da olmaz. Ben küçük çocukların yaptığını sanmıyorum bizim apartmanda da böyle bir sürü ayakkabı kapının önüne koyarlardı gelen geçen takılıyor ilk kattakiler bir de sanırım üst komşu devamlı atıyordu ayakkabıları bir yerlere evlerine alsınlar kapının önünde bırakmasınlar diye en sonunda yıldırlar kapının önüne ayakkabı terlik filan koymuyorlar içeri alıyor herkes.

evet bu bir çözüm içeriye almak o zaman kim olduğunuzu öğrenemeyiz.
takılma olduğunu snamıyorum zaten ortalığa yaymıyoruz sonuçta kapımızın önünde mermer kısım var oraya koyuoruz oradan da zaten üyürümüyorlar

Bende tuhaf bir huy var,kapı önünde ayakabı çıkarıp bırakanları dağınık insanlar olarak değerlendirirlm hep,içeri alın canım sizde,hem tasalanmassınız,kim olduğunu öğrenmek için bırakıyorum diyorsunuzda can sıkmaya ne luzum var şimdi alıverin içeri rahat edin.

dağınık değiliz zaten kapımızın önünde mermer var onun üstünde duruyor ayakkabılar için yani.
bir tek onun için durdurmuyoruz zaten hırsızlık olayı da olduğu için kapı önün de düzenli şekilde bir çift ayakkabımız bulunuyor

Bizim burda karar alındı.Kapıya ayakkabılarını koyanların ayakkabılar apartman görevlisi tarafında çöpe atılıyor.Her yer şimdi çiçek gibi oldu. :)

bence sizde anlayisli olup iceri alin baskalarinida rahatsiz etmis olmazsiniz, yanlis anlamayn yapilan kesinlikle yanlis, rahatsizliklarini konusarak belirtmeliler

cok kotu bi goruntu bence disarda birakilmasi
keske kimse disarda bisey birakmasa hep miss gibi olsa kapi onlerimiz apartmanlarimiz,
bende rahatsiz olurdum

rahatsız olduklarını hiç snamıyorum çünkü bir tek bizim aykkabımız dışarıda durmuyor.
mermer var onun üstünde genel de bir çift ayakakbımız duruyor insanları rahatsız edecek cinsten değil yani yürürken felan.

bınada eger boyle bır yasak yoksa gece 12 den sonra oluyor dıye dusunuyorsanız ben kesınlıkle sunu yaparım bır kagıda not yazarım kapıya bantlarım :32::32::32:

apartmanımızda yasak yok yani evet ayakkabı konusunda.
ne yazmalıyız notta mesela peki o konuda bir fikrin var mı .
güzle fikir çünkü

Ben evden cikarken ya tv yi ya odalardan birinin isigini acik birakiyorum.Belkide eski bir terlik ayakkabi koyun madem, atilirsa veya calinirsa sorun cikmaz. Ben apartmanlardan ayakkabi calindiginida cok gordum.Ben hirsiz konusuna bu sekilde cozum buldum.

bir kere de evet eniştemin ayakkabısı çalınmıştı ama o uzun süre oldu tabii.
evet haklısın teşekkür ederim

Bizim burda karar alındı.Kapıya ayakkabılarını koyanların ayakkabılar apartman görevlisi tarafında çöpe atılıyor.Her yer şimdi çiçek gibi oldu. :)

o sizin apartmanınız için geçerli ama.
bizim apartmanımız da böyle bir durum yok
ayakakbı oyan tek kişi de biz değiliz zaten.
yani birilerinin rahatsız olupta bu durumu yaptığını sanmıyorum

kızlar ben böyle bi olaya şahit olmuştum.üni.de okurkan başka ünide okuyan arkadaşlarımızın yanına gitmiştik 1 haftalığına.en üst katta oturuyorlardı.neyse..bi gün yukarı çıkıyoruz arkadaşın biri komşunun ayakkabısının tekini alıp aşağı attı gülüştüler tabi.tabi ben kaçtım hemen.çünkü hiç beklemediğim birinden hiç beklemediğim bi hareket sonuçta.gerçi beklesen ne olcak espiri anlayışına bak! :) sonra adam meğer bunları takip ediomuş tabi baya bi olay oldu özür dilemeler falan...

Back
X