Komşuyu nereye şikayet etmeliyim ?

Tavuk_suyu_

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
12 Nisan 2015
12.939
50.840
798
35
İyi akşamlar herkese öncelikle.
Hemen konuya geçiyorum. Karşı komşuma sürekli misafir geliyor. Evden çıkma yasağı da var üstelik. Yine şimdi 20 kişi falan geldi çoluk çocuk. Bir de aralarında öksüren var , öksürme sesi bizim salona kadar duyuluyor.

Ben bu insanları şikayet etmek istiyorum. Bizim sağlığımızı riske attıkları için. Eşim boşver diyor ama sinir oluyorum. Bu kadar nasıl vurdum duymaz olabilirler diye.

Nereyi arayabilirim? İsim vermeden şikayet edebilir miyim?

İyi akşamlar herkese öncelikle.
Hemen konuya geçiyorum. Karşı komşuma sürekli misafir geliyor. Evden çıkma yasağı da var üstelik. Yine şimdi 20 kişi falan geldi çoluk çocuk. Bir de aralarında öksüren var , öksürme sesi bizim salona kadar duyuluyor.

Ben bu insanları şikayet etmek istiyorum. Bizim sağlığımızı riske attıkları için. Eşim boşver diyor ama sinir oluyorum. Bu kadar nasıl vurdum duymaz olabilirler diye.

Nereyi arayabilirim? İsim vermeden şikayet edebilir miyim?

Polise şikayet edin isim verme zorunluluğunuz yok. Kesin edin hatta düşüncesiz insanlar ya

Sen ozelden adresi ver ben arayım şikayet edeyim
Yav hakkım haram olsun ben 3 aydır anamı babamı görmüyorum dışarı çıkmıyorum iki küçük bebeğim var bunlar yüzünden bu bela bitmesse haram zikkkim olsun...kesin iftar davetidir...bu sene misafur kabul edilmese ne olucak cahil insanlar

Sen ozelden adresi ver ben arayım şikayet edeyim
Yav hakkım haram olsun ben 3 aydır anamı babamı görmüyorum dışarı çıkmıyorum iki küçük bebeğim var bunlar yüzünden bu bela bitmesse haram zikkkim olsun...kesin iftar davetidir...bu sene misafur kabul edilmese ne olucak cahil insanlar
Aradım ama ben aradıktan sonra 6 7 kişi gitti.

Aradım ama ben aradıktan sonra 6 7 kişi gitti.
telefonu gözetleme deliğine dayayıp video çekseydiniz ya o an :/ bir şey olmaz kimin ihbar ettiğini anlamazlar polisi arayın böyle durumlarda hemen.nerede yaşadıkları gbt de çıkıyor kabak gibi polisi kandıramazlar.Hakkımı helal etmiyorum böyle insanlara asla.

Back
X