- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
- Konu Sahibi Tavuk_suyu_
Yok çıkar mıyımSessizce balkona kapıya vs çıkmayın sizden bilip zarar vermesinler size .Belliki cahil tipler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok çıkar mıyımSessizce balkona kapıya vs çıkmayın sizden bilip zarar vermesinler size .Belliki cahil tipler
Yüzsüz işte, utanacakları yerde böyle haklıymış gibi bir de efelenirler. Oh çok iyi olmuş, çok da güzel olmuş.Yanlız adam 7 sülaleme küfür etti![]()
Elinize sağlık çok iyi yapmışsınız. İstediği kadar küfür etsin cezayı ödeyince akıllanır belki. Sağlık çalışanları ve polisler de her gün böyle hakaretler işitiyor maalesef. Hepimiz evlerden çıkmıyoruz salgın kontrol altına alınsın diye. Ama bunların yüzünden bir türlü normale dönemedik.Yanlız adam 7 sülaleme küfür etti![]()
allah muhafaza vefat etseydiniz cenazenizde okunacak fatihadan iyidir. edepsizler kendilerini düşünmüyolar onu geçtim başkasını da düşünmüyolar.Yanlız adam 7 sülaleme küfür etti![]()
Verin adresini başka biri sikayett etsin .Çok iyi etmişsiniz valla bende 2aydır annemdeyim çocuklarımla hastalığım var babamında öle kalp tansioyon falan filan ama alttaki kiracıları sürekli eve iftara misafir alıyo uyardı annem bu dönemde yapmayın çoluğunu çocuğunu salma diye ama dinlemiyolar kaç oldu gece gündüz birileri geliyo şikayet etseler anlarlar hemen çünkü bi biz bi onlar var gerçi oturduğumuz yer küçük ama lanet olsun böşe insanlara
Ben de kıdemli sayılırım artık, balkonda oturucagım bundan sonra yaşlı çoluk çocuk kimi görürsem ararım polisiKardeşimin karşısı okul analı çocuklu doluşuyorlar oda gördüğü an polisi arıyor![]()
Demekki iyi ceza yemişler ohhhhh iyi yapmışsın eline saglik valla ..bende 2 aydır annemi babamı görmüyorum böle kapı kapı gezenlerin yüzündenYanlız adam 7 sülaleme küfür etti![]()
Çok iyi olmuş ohhArkadaşlar polis geldi. Sanırım ceza yazdı. Yemek yapıyordum tam göremedim. Ama delikten baktığımda polisler bişeyler yazıyordu. Polisler gidince bir adam çıkıp bas bas bağırdı. Kim şikayet etti falan diye.
Bilmiyorum ki arabayla gelmişler bir de ..Çocukları apartmanın bahçesine indirdiği zaman bile ceza yiyen komşular var, Onlar nasıl gidebilmis ki ?
Malesef ben de daha geçen carsamba indirdim oğlumu asagı . Marttan beri evdeyiz.Demekki iyi ceza yemişler ohhhhh iyi yapmışsın eline saglik valla ..bende 2 aydır annemi babamı görmüyorum böle kapı kapı gezenlerin yüzündenbende onların 9 sülalesine burdan selam yolluyom
Aaaaa ciddi misiniz ben aradım 10 dk bile geçmedi sanırım hemen geldiler .Bizim siteyi bir görseniz şenlik alanı gibi çoluk çocuk herkes dışarıda bütün gün.poliste çağırdım dün ama gelmedi..geçen haftalarda sanırım sürekli şikayet gidiyormuş bizim site hakkında ama polisler GELMİYOR..ne yapılabilir bu durumda bir sefer gelse polis caydırıcı olacak ama yok..bilgisi olan var mı nasıl olacak bu iş.
Aynısından bizim binada da var ve hatta o da karşı komşum her akşam abartısız her akşam sürü gibiler evde tüm çoluğu çocuğu geliyorİyi akşamlar herkese öncelikle.
Hemen konuya geçiyorum. Karşı komşuma sürekli misafir geliyor. Evden çıkma yasağı da var üstelik. Yine şimdi 20 kişi falan geldi çoluk çocuk. Bir de aralarında öksüren var , öksürme sesi bizim salona kadar duyuluyor.
Ben bu insanları şikayet etmek istiyorum. Bizim sağlığımızı riske attıkları için. Eşim boşver diyor ama sinir oluyorum. Bu kadar nasıl vurdum duymaz olabilirler diye.
Nereyi arayabilirim? İsim vermeden şikayet edebilir miyim?
Malesef öyle 2 aydır evdeyiz.Şikayet etmeniz bir vatandaşlık görevi, iyiki etmişsiniz.
Biz ıkı aydır sevdiklerimize gitmiyoruz bu şekilde umarsız davrananlar yüzünden.
Herkes şikayet etsin. Mutlaka hemen geliyorlar.