• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuyu nereye şikayet etmeliyim ?

İyi akşamlar herkese öncelikle.
Hemen konuya geçiyorum. Karşı komşuma sürekli misafir geliyor. Evden çıkma yasağı da var üstelik. Yine şimdi 20 kişi falan geldi çoluk çocuk. Bir de aralarında öksüren var , öksürme sesi bizim salona kadar duyuluyor.

Ben bu insanları şikayet etmek istiyorum. Bizim sağlığımızı riske attıkları için. Eşim boşver diyor ama sinir oluyorum. Bu kadar nasıl vurdum duymaz olabilirler diye.

Nereyi arayabilirim? İsim vermeden şikayet edebilir miyim?
Bu eşler hep böyle bosver'ci yaa.onu da polise şikayet edeceksin onlarla birlikte aslında😂😂😂

Arkadaşlar polis geldi. Sanırım ceza yazdı. Yemek yapıyordum tam göremedim. Ama delikten baktığımda polisler bişeyler yazıyordu. Polisler gidince bir adam çıkıp bas bas bağırdı. Kim şikayet etti falan diye.
Sayende yaglarım erıdı keyiften, uc kg vermısımdır oh♥️

Ne için aradınız polisi ben de şu çardakta oturanlar için aramayı düşünüyorum ama Bi yaptırımı var mı emin değilim
Geç saate kadar çocuklar oynuyordu. Saat 11di aradım. Polis arabası geldi herkes evine diye anons ettiler. Beş dakika sonra tekrar döndüler siren çaldılar kontrol için

Geç saate kadar çocuklar oynuyordu. Saat 11di aradım. Polis arabası geldi herkes evine diye anons ettiler. Beş dakika sonra tekrar döndüler siren çaldılar kontrol için
Aaaaaa neden kimseye ceza yazmadılar ki en azından caydırıcı olurdu.

Aaaaaa neden kimseye ceza yazmadılar ki en azından caydırıcı olurdu.

Başlarında yetişkin yoktu ondan olabilir.
Millet çok geniş ya, saat 23 sokakta ciyak ciyak çocuk salıyorlar. Resmen kendileri kafa dinliyor diye bize işkence. Küçük bebeği olanı hastayı düşünenen yok. Sitede oturana zor millet delirmiş

Başlarında yetişkin yoktu ondan olabilir.
Millet çok geniş ya, saat 23 sokakta ciyak ciyak çocuk salıyorlar. Resmen kendileri kafa dinliyor diye bize işkence. Küçük bebeği olanı hastayı düşünenen yok. Sitede oturana zor millet delirmiş
Korona olmasa bile saat 23 de çocukların ne işi var asagıda yanında bir büyük olmadan ?
Vallahi bizim insanlarımızı anlamak çok zor.

Nasıl keyifli okudum o 9 sayfayı :21: çok iyi olmuş boşuna mı duruyoruz aylardır evde bu insanlar yüzünden kapımızın önüne dahi çıkamaz olduk

Back
X