• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuyu şikayet edeyim mi?

mastoid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
353
248
33
Komşumuz eve arkadaşlarını toplamış ve yaklaşık 10 kişiler. İçiyorlar ve bir aradalar.(İçmeleri beni ilgilendirmiyor.) Sanırım sarhoşlar ve bağırıp duruyorlar, son ses müzik açıyorlar, huzursuzluk çıkarıyorlar. Sizce covidden dolayı polise şikayet etmeli miyim? Sonuçta halk sağlığını hiçe sayıyorlar. 3.150 tl cezası varmış şimdi durup dururken de yazık diyorum ama bir yandan da hak ediyorlar diyorum. Sizce?​

Komşumuz eve arkadaşlarını toplamış ve yaklaşık 10 kişiler. İçiyorlar ve bir aradalar.(İçmeleri beni ilgilendirmiyor.) Sanırım sarhoşlar ve bağırıp duruyorlar, son ses müzik açıyorlar, huzursuzluk çıkarıyorlar. Sizce covidden dolayı polise şikayet etmeli miyim? Sonuçta halk sağlığını hiçe sayıyorlar. 3.150 tl cezası varmış şimdi durup dururken de yazık diyorum ama bir yandan da hak ediyorlar diyorum. Sizce?​
Hal ediyorlar ama ben olsam vicdanım el vermez. Gidip gürültü için uygun bir dille uyarabilirsiniz. Gürültüden rahatsız olduysanız.

Şikayet edebilirsiniz. Ben bi polise sormuştum şikayet durumunda isim verilmiyormuş apartman genelinde hakkınızda şikayet var diyerek gidiyorlarmış

Hal ediyorlar ama ben olsam vicdanım el vermez. Gidip gürültü için uygun bir dille uyarabilirsiniz. Gürültüden rahatsız olduysanız.
İciyorlarsa o kafayla bence sağlıklı iletişim kuramazlar böyle bı durumda hiç vicdan yapmazdım direk şikayet etsin isimsiz

İciyorlarsa o kafayla bence sağlıklı iletişim kuramazlar böyle bı durumda hiç vicdan yapmazdım direk şikayet etsin isimsiz
Kesinlikle haklısınız ama ben edemezdim. Vicdan azabı çekerdim, kendimi biliyorum. Ama yaptıkları çok çok yanlış. Kendim uyarırdım. Saçma sapan konuşurlarsa o zaman şikayet ederdim.

Kesinlikle haklısınız ama ben edemezdim. Vicdan azabı çekerdim, kendimi biliyorum. Ama yaptıkları çok çok yanlış. Kendim uyarırdım. Saçma sapan konuşurlarsa o zaman şikayet ederdim.
Öyle daha da sıkınti bence içen insan o anki kafası her an herşeyi yapabilir

Öyle daha da sıkınti bence içen insan o anki kafası her an herşeyi yapabilir
Yok ya. Eğer kızlı erkekli bir grupsa eğlence amaçlı içiyorlarsa sıkıntı olmaz. Sorun çıkarırsalar da şikayet edilir. Bilemedim şimdi. Yani ben olsam böyle yaparım. Uyarmadan şikayet etmek bana vicdansızlık gibi geliyor. 😊

Eğer kv, kp arkadaş , anne, baba kardeş bir araya toplanmayıp tüm kurallara %100 dikkat ediyorsanız şikayet etmekte bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum . Eğer sizde böyle görüşmeler yapıyorsanız vicdan azabı çekebilirsiniz şikayet ettiğinizde ☺️
Yok hiç kimse ile görüşmüyoruz. Pandemiden önce de pandemi hayatı yaşıyormuşuz biz 😀

sakın uyarmayın, sarhoş insanla uğraşılmaz. ayrıca sarhoş durumu da tehlikeli yani. ayık kafa ile neler yapıyor millet.
evet polise şikayet edin lütfen, hem gürültü hem de her gün ölen 300 küsür insanımız için.
boşuna mı tam kapandık? boşuna mı onca esnafın dükkanı, mekanı hala kapalı? boşuna mı çoluk çocuk eğitim hakkından, okul hakkından geri kalıyor?
aylardır evlerdeyiz.
lütfen hemen şimdi şikayet edin, isminiz gizli kalır zaten isim sormuyor polis telefonda.

Yok ya. Eğer kızlı erkekli bir grupsa eğlence amaçlı içiyorlarsa sıkıntı olmaz. Sorun çıkarırsalar da şikayet edilir. Bilemedim şimdi. Yani ben olsam böyle yaparım. Uyarmadan şikayet etmek bana vicdansızlık gibi geliyor. 😊
Hiç vicdan yapmazdım heleki böyle bı durumda virüs zamanı yasaklar varken

Hiç vicdan yapmayın sizin yerinizde olsam direk arardım bu yasaklar millet bir araya gelmesin diye var partilesin diye değil .
Sakın uyarmayi falan düşünmeyin suan sağlıklı iletişim kuramazlar.

Uyarmaya gerek var mı sizce? Devlet daha kaç defa uyaracak? Sağlıkçılar kaç defa uyaracak Korona ne kadar uyaracak. Onlar gibiler yüzünden ben eve hapsoldum 1 yıldır ama umurlarında mı?

Back
X