Komum beni delirtiyor ..

tiwiks

iki melek bir prens
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
427
4
96
İstanbul
arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli ne olur bana birşeyler söyleyin...
eşimin 8 yıllık iş arkadaş ve dolayısıyla eşiyle 6 yıldır yani evlendiğimden bu yana lojmanda olmamız dolayısıyla hatta başka bir lojmana taşınmamıza rağmen yine komşu olmak zorunda kaldık malesef ki ...çünkü ben en çok bu kadından kurtulacağım için sevinmiştim ama onlar başka bir semtteki lojmanı bırakıp 2 kat aşağıma taşındılar....bu 6 yıliçinde canımdan bezdirmişti beni kaç kere mesafe koydum ama kaynanam yüzünden yine yüz bulup doğum yaptığımdan bu yana aptalca bir duruma girdim yeniden kabus gibi...bunda izne ayrılamamın ve evde olmamında büyük etkisi var....
bu kadın her gün benden birşey istiyor aklınıza ne gelirse tlf açıyor napıyorsun der demez sen de şu bu var mı demeye başlıyor artık tlf açmaya çekinir oldum yine kıyafetlerimi istemeye başladı daha öncede ben işe gidince eşimden istemişti sabahın köründe....ve kıyafetlerimi mahvetmişti...aseton sigara yiyecek ve daha birçok şey bu kadın sigara içiyor ve benim evimdeki sigaralardan otlanıp kendine bir paket almıyor ve üstelik benim evime içmeye geliyor ....yok yok deyip sızlanıyor hanım ama uzun saçlarına paraya kıyıp röfle yaptırmış ve bebeğimin oyuncakları eksildi kendinin bir bebeği ve 4 yaşında bir çocuğu var oyucakları aldıklarını biliyorum eminim çünkü bebeğimin oyuncaklarını dışarı götürmem ve kendisi küçük yürümez bir yere atamaz ki evi talan ettim oğlunu oyuncakları götürürken birkaç kez elinden aldım ses çıkarmadım meraktır alamamıştır çocuğuna dedim ama sonuçta biz de tek maaşla ve aynı ücretle geçiniyoruz oyuncağa kadar tenezzül etmiş öyle bile olsa çocuğuna yanlışı öğretip onları geri getiremezmiydi bu kadar mı onun anneliği kadınlığı hemcinsini kıskanmak onunla gizli bir rekabet mi yapmalı ...madem parası yok o röfleler aç gözlülük neden neden beni kulnaıyor affedersiniz yolmaya çalışıyor ...ben bu kadına haddini bildirmelimiyim herşeyin farkında olduğumu söylemelimiyim....ben bu kadının daha ağzıma bile yakıştıramadığım bir çok ahlaksızlığını nasıl ona söylerim...bir akıl verin içimi dökeyimde rahatlayayım evime gelmesini istemiyorum

selam canim Allah kolaylik versin sana bence al karsina acik acik konus.gerekiyorsa ipleri kopar hic görüsme sinirlerini bozmaktansa hic görüsme kafan rahat etsin derim ben ama yinede sen bilirsin.

Canim istemiyorsan görüsmek zorunda degilsin.
Kendini niye bu kadar hirpaliyorsunki?
Durup dururken görüsmek istemedigini söyleyemezsin ama birdaha senden birsey istediginde, mesela kiyafet gibi, aslinda kiyafetlerini ödünc vermekten hic hazetmedigini söyleyebilirsin.
Yani sen istemesende o kadin seninle öyle bir samimiyet kurmus ki, taa kiyafetine kadar istemis.
Bence bu samimiyete biraz sen izin vermissin. Yumusak basli biriysen senden yüz bulmustur.
Tavirlarini ortaya koy. Cocugu bir kere oyuncagi almis, tekrar geri gelmemisse bu o kadinin ayibi.
Birdaha aldigi zaman, sende bu kadina, yaptigi yanlisi anlatabilirsin, madem senin her esyani isteyecek kadar seni kendine yakin görüyor, ozaman bu hatasinida söylediginde ters bi tepki vermeyede hakki yoktur.

Izin verme, hersey senin elinde, sen istemesen zorla kapina dayanacak degil.

bunları daha sakin bir şekilde kendisine söylerdim ben olsam.
bakımından kısıp benden istediğin ihtiyaçlarını karşılayabilirsn derdim.
kıyafetlerimi vermek istemiyorum da diyebilirsin.
ya da oyuncakları elinde görürsen iste..
fazla yumuşak yüzlüsün sanırım..

valla bu insan ne senin ailenden ne eşinin ailesinden, dış kapının mandalı, hiçbir sorumluluğun yok bu insana karşı madem bu kadar tiksinmişsin kendisinden ben olsam seninle görüşmek istemiyorum kapıma gelme abartmanda, dışarda rastlaşırsak merhabamız olsun sadece derim, yani niye katlanıyorsun anlamış değilim. Kocası eşinin arkadaşı diye sende bu insanla arkadaşlık yapmak zorunda değilsin ki, bırak eşleriniz görüşsün ama siz görüşmeyin

bir yabancı için kendinize niye eziyet ediyorsunuz ki?
onunla görüşmek zorunda değilsiniz
bidaha istediğinde yok ya da kirli de diyebilirsiniz ve daha sonraları da istediğinde..
durumu olsun olmasın ben kimseyle giydiğim kıyafetlerimi paylaşmam.
eşiniz ne diyor bu duruma?sanki eşinizden pek destek göremiyormuşsunuz gibi geldi bana hernedense...
eşinizi arkanıza alarak uzak durun o kadından.

Bu kadar sinirlerini bozuyorsa (sence haklı sebepler yüzünden( açıkca kendisine, ''şu şu konulardan rahatsızım ben '' diyeceksin..Dikkatli davranması söyleyeceksin, bunları söylerken de ezilip büzülmeden anlatacaksın ki, net olduğunu anlasın.

Baktın düzelmedi, ''kusurabakma seninle konuşmuştum ama benim rahatsızlıklarım devam ediyor, bir süre görüşmeyelim'' diye açıkca söyleyeceksin.

Eşleriniz görüşüyor diye siz görüşmek zoruna değilsiniz..

ıyi niyet, yumuşaklık bir yere kadar, benim sinirlerimi bozan insanı ben çok kolay hayatımdan çıkarırım mesela, 2 dakika yeter bana:)

bak bize ne güzel kibar bi dille anlatmışsın
al karsına konus rahatsızlığını dile getir
olmadı kes bütün ilişkini
niye dertleniyosunki
en azından kafan rahat olur
bence ööle yapmalısın

ancak kendisiyle konuşarak çözebilirsiniz bunu.. ha bozulup küserse de istediğiniz olur görüşmezsiniz..

bu işin tek ve kesin çözümü var sizi aradıgında sende bu var mı dediğinde yok diceksiniz kapınıza gelince kapının deliğinden bakın oysa açmayın kapıyı sürekli tersleyin surat yapın kendinizden uzaklastırın görüşmek istemediğinizi anlayacaktır zaten sizin üzerinizden geçinemeyince menfaati olmadıgından o da sizinle görüşmek istemicektir cocugunuzun oyuncagını ellerinden alın sigara ortada bırakmayın iyice sinir olsun sizde bundan keyif duyun bence ya bunu yapacaksınız yada ben senden rahatsız oluyorum kişiliklerimiz farklı uyusmuoruz arkadas olarak deyip tek seferde halledeceksiniz..

sizi cok samımı bulupda bu sekılde davranıyo olabılır
ama kedınızı ıcınızı kemırcegınıze kendısı ıle konusun derım ve mesafe koyun araya ..
kımseını sızı bu denı sıkmaya uzmeye sınır yapmaya hakkı yokdur...

dün yine aradı ben dışarıda alışverişteydim konuşmak istemedim msj attım yine birşey mi istiyorsun diye tam anladı sesi kesildi herhalde derken bugün yine kapıma dayandı açmadım çünkü açarsam çok kötü şeyler söyleyeceğim...........aslında ben üzüleceğime biraz da o üzülsün bugün bu işi bitireceğim.............onu karşıma alıp konuşmak bile istemiyorum o kadar sinir oluyorum ki

müsait değilim de,görüşme telefonu açma kapıyı açma.evdeydin di mi derse de evet evdeydim ama uzamıştım müsait değildim açmadım de olsun bitsin kadın da bi daha gelmez zaten..giysi veremem hoşlanmıyorum de...sen boşa kendini yormuşsun eşin baskı yapsa görüş diye neyse derim ama her sey senin elinde..

asla konuşmayın mesafe koyun az az ve sonra birden kesin bayramdan bayrama yani....ama karşınıza alıp da açıklama yapmayın olay büyür ona buna anlatır ve eminim abartır susun sessizce yapın isteginizi..

Bence konus....nede olsa aranizda tuz ekmek gecti canim....ayrica komsunuz her zaman birbirinizin yüzüne bakicaksiniz....

Al karsina sen böyle davrandikca kendimi enayi yerine konulmus gibi hissediyorum....herkesin gecim derdi kendine...paran yoksa sigara icme, ben senin gecimini düsünmek zorunda degilim....benim evim bakkalda degil, tabikide komsuyuz bir tuzun bir yagin lafi olmaz ama süreklide o varmi bu varmi diyede benden gecinemezsin....ayirca kiyafetlerimi ödünc vermeyi sevmiyorum...lüften bir daha isteme diye tüm istemediklerini söyle yüzüne karsi....ya bundan sonra artik bunlara dikkat ederek komsum olursun yada görüsmeyelim de ve koy tavrini....

insan olanla konuşulurmuş bunu anladım hanımefendi üste çıktı zaten bunu bekliyordum hiç şaşırmadım
elinde bana ait olan kıyafetimi getirip çalma davasını inkar etti ve üstelik bir de helal sana söyledikleri gibi herşeyi hakediyorsun dedi gitti...ben de açtım ağzımı yumdum gözümü ve eşine de herşeyi söyleyeceğim...ben sessiz bir insanım insanlar tarafından çok hırpalandım ve bu yaramı gelip gittikçe gördü çünkü yıllardır içimizdeydi bu kadın tam bir yılanmış zaten dost değildi bunun farkındaydım iyiki de böyle oldu ama o kadar yüzsüz ki her defasında kapımdan içeriye girmeyi başarıyor...saçını başını yolmamak için zor tuttum kendimi kucağımda bebeğim vardı dua etsin o kadar sinirlendim ki öylece kalakaldım ben de msjla içimi döktüm....bir de oğlum oyuncakları getirdi mi dedi bence çocuk değil bu kadın aldı çünkü göze bakmayacak oyuncaklardan ve benzer oyuncaklardan birini almış ki anlamayayım hep çantayla evime geliyordu ...neyse bu iş bitti öyle yada böyle nihayet hatta taşınmayı bile düşünüyorum bu bloktan ...yıllardır bu kadınla uğraşmaktan yıprandım eşimle de bu yüzden çok mücadele verdim....

asla konuşmayın mesafe koyun az az ve sonra birden kesin bayramdan bayrama yani....ama karşınıza alıp da açıklama yapmayın olay büyür ona buna anlatır ve eminim abartır susun sessizce yapın isteginizi..

daha önceleri bu yöntemi denedim ve senin dediğin gibi herkese abartarak anlatmıştı o kadar hata yaptı ki ben affettim kendisiyle konuştuğum bir zamanda diğer komşularımı ara bozmakla suçladı o kadar inkarcı yani

neyse kurtulmuşsun
eğer imkanın varsa taşın gördükçe sinirin bozulacak çünkü

Eeee yüzsüz değilse artık bu kadar tartışmadan sonra, daha gelmemesi gerekiyor..
Hadi geçmiş olsun

Eşinden dolayı bir problem yaşarmısın canım ne de olsa kaç yıllık arkadaşının karısı şimdi senin karın şunu demiş benim karım şöyle yapmış kavgasına tutuşup birde kabak senin başına patlamasın..Bu tarz olaylarda kabak hep benim başıma patlarda o yüzden... kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…