arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli ne olur bana birşeyler söyleyin...
eşimin 8 yıllık iş arkadaş ve dolayısıyla eşiyle 6 yıldır yani evlendiğimden bu yana lojmanda olmamız dolayısıyla hatta başka bir lojmana taşınmamıza rağmen yine komşu olmak zorunda kaldık malesef ki ...çünkü ben en çok bu kadından kurtulacağım için sevinmiştim ama onlar başka bir semtteki lojmanı bırakıp 2 kat aşağıma taşındılar....bu 6 yıliçinde canımdan bezdirmişti beni kaç kere mesafe koydum ama kaynanam yüzünden yine yüz bulup doğum yaptığımdan bu yana aptalca bir duruma girdim yeniden kabus gibi...bunda izne ayrılamamın ve evde olmamında büyük etkisi var....
bu kadın her gün benden birşey istiyor aklınıza ne gelirse tlf açıyor napıyorsun der demez sen de şu bu var mı demeye başlıyor artık tlf açmaya çekinir oldum yine kıyafetlerimi istemeye başladı daha öncede ben işe gidince eşimden istemişti sabahın köründe....ve kıyafetlerimi mahvetmişti...aseton sigara yiyecek ve daha birçok şey bu kadın sigara içiyor ve benim evimdeki sigaralardan otlanıp kendine bir paket almıyor ve üstelik benim evime içmeye geliyor ....yok yok deyip sızlanıyor hanım ama uzun saçlarına paraya kıyıp röfle yaptırmış ve bebeğimin oyuncakları eksildi kendinin bir bebeği ve 4 yaşında bir çocuğu var oyucakları aldıklarını biliyorum eminim çünkü bebeğimin oyuncaklarını dışarı götürmem ve kendisi küçük yürümez bir yere atamaz ki evi talan ettim oğlunu oyuncakları götürürken birkaç kez elinden aldım ses çıkarmadım meraktır alamamıştır çocuğuna dedim ama sonuçta biz de tek maaşla ve aynı ücretle geçiniyoruz oyuncağa kadar tenezzül etmiş öyle bile olsa çocuğuna yanlışı öğretip onları geri getiremezmiydi bu kadar mı onun anneliği kadınlığı hemcinsini kıskanmak onunla gizli bir rekabet mi yapmalı ...madem parası yok o röfleler aç gözlülük neden neden beni kulnaıyor affedersiniz yolmaya çalışıyor ...ben bu kadına haddini bildirmelimiyim herşeyin farkında olduğumu söylemelimiyim....ben bu kadının daha ağzıma bile yakıştıramadığım bir çok ahlaksızlığını nasıl ona söylerim...bir akıl verin içimi dökeyimde rahatlayayım evime gelmesini istemiyorum
dün yine aradı ben dışarıda alışverişteydim konuşmak istemedim msj attım yine birşey mi istiyorsun diye tam anladı sesi kesildi herhalde derken bugün yine kapıma dayandı açmadım çünkü açarsam çok kötü şeyler söyleyeceğim...........aslında ben üzüleceğime biraz da o üzülsün bugün bu işi bitireceğim.............onu karşıma alıp konuşmak bile istemiyorum o kadar sinir oluyorum ki
dün yine aradı ben dışarıda alışverişteydim konuşmak istemedim msj attım yine birşey mi istiyorsun diye tam anladı sesi kesildi herhalde derken bugün yine kapıma dayandı açmadım çünkü açarsam çok kötü şeyler söyleyeceğim...........aslında ben üzüleceğime biraz da o üzülsün bugün bu işi bitireceğim.............onu karşıma alıp konuşmak bile istemiyorum o kadar sinir oluyorum ki
asla konuşmayın mesafe koyun az az ve sonra birden kesin bayramdan bayrama yani....ama karşınıza alıp da açıklama yapmayın olay büyür ona buna anlatır ve eminim abartır susun sessizce yapın isteginizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?