Komumun ocuu balkondan dt:(

allahım tüylerim diken diken oldu allahım sabır versin ailesine ecel vade yattimi bişey bahanesi oluyor
benim şimdi tasındıgım evdede 2 yasındaki oğlan cocugu annesi mama hazırlarken balkondan düşüp vefat etmiş 10 seneden sonra olan bir cocoukmus aiale bir daha eve girmemiş bile tasındıktan sonra ögrendim cok üzüldüm allahım sabır versin evlat kolay değil ne zorlularla büyütülüyor

peki öldümü çocuk yoksaaa.
kesinlikle bu konuda çok titizim asla çocuğumu tek başına balkonda bırakmam.
balkon kapıları hep kitlidir.çıkmak isterse balkona yanında olurum.

Allah'ım sabırlar versin inşallah çok çok üzücü bir durum bende çok korkarım oğlum evdeyken mümkün oldukça cam kapı açmam kilitli tutarım ama olacağı varsada bi noktadan sonra da sen ne kadar tedbirini alırsan al olur Rabbim böyle bir acı yaşatmasın inşallah hiç kimseye

Rabbim ana babasına büyük sabır versin..
hem suçluluk duygusu, hem evladını kaybetmenin acısı..Allah yardımcıları olsun mafoldumben
bütün yavruları kazalardan belalardan korusun Allah ..

canm ya allah rahmet eylesin kaç yaşındaydı

bizim 5, katt<ki komşunun eşi çocuklar düşmesin diye balkona dienli tel çaktı

Ne kadar acı:gitme:, Allah annesine babasına sabır versin.

En çok korktuğum şeydir bu, çocuğumun biryerden düşmesi vede kaybolması, saplantı gibi birşey galiba benim için.

allah ailesine sabırlar versin. çok zor bir durum benim de en büyük korkularımdan biridir balkondan düşme falan.
gerçekten çok haklısın Leylacım gözlerimizi üzerlerinden ayırmayalım evlatlarımızın.
allah mekanını cennet eylesin minik yavrunun.

allahım yavrularımızı korusun ,çook üzüldüm ,ablam sırf bu yüzden giriş kattan ev aldı 2 çocuğu var ,bende ev yaptırıyorum şimdi 3 katlı apartmanın giriş katını yapıyorum ,sadece kızım için..

Allah rahmet eylesin gercekten cok acı bir kaybediş çok üzücü Rabbim sabırlar nasip etsin

cnm yaa allah sabırlar versin ailesine mafoldumben

Allah ana babasina sabirlar versin, tahmin bile edemiyorum acilarini:çok üzgünüm:

Allahım sabırlar versın aılesıne Mekanı cennet olsun yavrucagında
Allahım meleklerıyle korusun yavrucaklarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…