komusunun evinde ...

kınamayın kardeşlerim kınamayın !!! duymamazlıktan görmemezlikten gelin... kınadığınız şey (Allah esirgesin) insanın başına gelmeden ölmezmiş... sakın sakın... belki duyduklarınız düşündüğünüz gibi değildir !!! hani gözünüzle görmediniz yaa o cihetten... sadece bi_fikir

kınamayın kardeşlerim kınamayın !!! duymamazlıktan görmemezlikten gelin... kınadığınız şey (Allah esirgesin) insanın başına gelmeden ölmezmiş... sakın sakın... belki duyduklarınız düşündüğünüz gibi değildir !!! hani gözünüzle görmediniz yaa o cihetten... sadece bi_fikir
Ya Allah aşkına altına paraf atarak yorum yapmak için bu konuyu mu buldunuz?? Hadi buldunuz ama nasıl buldunuz? Helal olsun, süper bir hortlatma oldu bu 😂😂

Bu ne ya 2015 yılının konusunu hortlatıyorsunuz

Bu ne ya 2015 yılının konusunu hortlatıyorsunuz
yaa yine yaptım dimi... ne bilim karşıma çıktı okuyunca yazdım.. hem fena mı oldu kınamak iyi bir şey değil hatırlatmış oldum bea... 40 yaşındayım canım olur böyle şeyler :( :( ihtiyarlığımıza ver.. sen söyleyince silecektim, hem silme işini yapamıyorum üfff daraldım

Back
X