- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
- Konu Sahibi benim havinim 15
Ben komsu olaraktan rahatsiz oluyorsam bu benimde derdim olur hic hoslanmadigim sey ve ne hakki var bizi o kadar rahatsiz etmeye adami simdiye kadar bir kez tek gordum ama yapi olaraktan cok terbiyesiz oldugu kesin ve düsüncesiz oyle bir ses cikariyo dersin dev adam insan biraz sakin olur sessiz olur dun gecede cabasi ya biz uyuyor olsaydik ne hakki var rahatsiz etmeye
Uyuyorken rahatsız etmeye ve ses çıkarmaya hakkı yok tabiki haklısınız ama siz orda komşu olarak rahatsız olmaktan değil seks sesi duydunuz diye kocanızın yanında utanmanızdan ve oda değiştirmenizden bahsediyorsun.Bunun normal birşey olmadığını bilmeniz gerekiyor.Şimdi eski konularınızı okudum sizin psikopat kocanızın sizi aldatmadığını mı düşünüyosunuz cidden ? Öbür adam en azından belki karısını dövmüyordur.Acılarımızı ,öfkemizi başka şeylere takarak yenmek yerine yüzleşelim..sizin kocanız o adamdan bin beter..eski konuşarınıza bakan görür..zaten karısı geldiğinde de sizin dayak seslerinizi duyup size acır..öyle iki taraf birbirine acıyarak yaşar gidersiniz..kendinize neden bunu yapıyorsunuz